Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Paylaşmak İstiyorum:a33: (1 Kullanıcı)

canan_18

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cnn17.tr.gg
Arkadaşlar ilk duyduğunuz zaman vereceğiniz tepki nedir bilmiyorum;belki inanmayacaksınız saçma olduğuna inanacaksınız lakin yine de anlatmak istiyorum.
Bu yaz tatilinde teyzemlere (G.antep'e) gitmiştim.Bana bu olayı şöyle anlattılar:
Her gece yatmadan yanlarına bir sürahi su götüren bir çift,sabah uyandıklarında sürahinin boşaldığını görürler.Bu olay bir kaç kez tekrarlanır.Çift birbirinden şüphelenir.Hadi bir bardak olsun,hepsini birden mi içtin diyebirbirlerine sorarlar cevap bulamayınca çocuklarına sorarlar.Onlar da içmediklerini söyleyince bu çift şüphelenir ve aynı şeyi tekrar yaparlar.Amaç kimin içtiği bulmak.
O gece yatmış gibi ederler;fakat ne görsünler daha birkaç ay önce doğan bebekleri beşiğinden kalkıyor ve suyu içiyor.Çift korksa da bu minik yavrularını yakalıyorlar.Bu suyu sen nasıl içersin diye.
Siz nasıl bir tepki beklersiniz veya sonuç sizce ne oldu?
Minik yavrunun dedikleri aynen şöyle(korkudan ezberledim de):
Ne olursunuz bana karışmayın.Siz beni artık gördünüz ben artık ölürüm sizin beni öldürmenize gerek yok.Ben Allah tarafından gönderildim.Diyeceklerim şunlar:Kadınlarınıza söyleyin çocukların ellerine ekmek vermesinler,verseler dahi ekmek kırıntılarını yere dökmelerine izin vermeyin her yere dökülen ekmek kırıntısı için biz azap çekiyoruz.Kadınlar arta kalan yemekleri çöpe dökmesin.Diyeceklerim bunlar ama neolur bana karışmayın ben zaten birazdan kendi kendime ölürüm" deyip ölüyor.

Olay başkası tarafından nakledildiği için(güvenilir kişiler) gerçek olduğu konusunda kafam karışık.Hem gerçek olsa dahi ne değişir ki.Oradaki gözlemlerime göre inanın ne kadar çocuk gördüysem hep ellerinde ekmekle dolaşıyorlar,arta kalan yemekler çöpe........Orayı bilenler bilir,saç ekmekleri yaparlar genelde yaparlar.İnanın gittğim yerlerde bu konuyu hep açıyorlardı.Medyaya sızmamış olabilir ama gerçekliğine inanıyorum gibi.Bu ve buna benzer daha olay anlattılar şayet merak ederseniz onu anlatmaktan çekinmem:a33:

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
çok ilginç bi olay ama nebilyim hani görmeden inanılması güç.acaba çocukları ürkütmek ortalıkta gezerek ekmek yemelerini önlemek için yazılmış bi hikaye olabilirmi ki?bilemiyorum ama sonuçta hikmetinden sua olunmaz rabbimin.diğer olayıda anlat kardeşim inşallah

canan_18

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cnn17.tr.gg
Hani tv de buna benzeer bi olay konu olmuştu.Yeni doğn bi bebek kafa kısmı hayvana benzeyen hani ama gerçekten görmeden inanmak bilmiyorum doğrulkuk dercesi var diye düşünüyorum.
Diğer olayı da anlatayım:
Yeni doğan bir bebek...İlginç ama sakalı ve bıyığı var hem de upuzun.İşin daha ilginç tarafı saçı sakalı ağarmış derler ya işte öyle anlatılanlara göre.
Anne baba şaşkın,üzüntülü tabi:( Acaba ne günah işledik diye
O da doğunca "Bana karışmayın,ben kendim ölücem zaten.Size bir kaç şeyi anlatama için Allah gönderdi" demiş.Dediği şu:
"Bu sene kuraklık,seneye kıtlık,öbür sene de insanlar birbiriin kanını içecek" demiş.
Tabi bu olay diğerine göre biraz daha aldatmaca gibi geldi sonu.çta Kur'an'da belli bir süre bolluğun yaşanacağı söyleniyor her şeyin eskisi gibi güzel olacağı bir dönemden bahsediliyoru.Eğer yanlışım varsa düzeltin lütfen!!!
Ama asıl gerçek şu ki bir eninde sonunda kıyamet kopacak ve mahşerde Rabbimizin huzuruna varacağız(İnşaallah güzel amellerle)

Shrr

Kayıtlı Kullanıcı
çok garıp fena oldum yaaa

ülkücü52

Kayıtlı Kullanıcı
aslinda arkadasimizin dediği gibi görmeyince inanmasi güç ama doğruda olabilir allah'in gücü kudreti ölcülemez o yüzden sivasyildizi kardeşimin dediği gibi yalniz değiliz bu dünyada

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ödüm koptu ya kardeşim ya bi anlat hele merakta kaldım

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
çok ilginç ya allah razı olsun olsun olur mu olmaz mı tartışılır :S

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt