Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

papa özür dilesin mi? (1 Kullanıcı)

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı
http://****.cnn.com/2006/WORLD/europe/09/19/pope.turks.reut/index.html
arkadaşlar bu adrese girin lütfen papa özür dilesin mi anketi var orda en alt solda.

arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum,beni başkalrı yanılttı ir an fakedemedim,aslında tam olarak yazan şey çok üzgünüm demesi yeterli mi?
ve bu durmda üzgünüm demesi yeterli olmayacaktır ve mutlaka özür dilemelidir...

tabii ki onun cezasını allah verecek ama;eğer böyle düşünür ve onu rahat bırakırsak benzeri şeylerle sıkça karşlaşırız...

tekrar hepinizden özür dilerim....

fidan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: papa özür dilesin mi?

%48 evet
%52 hayır

şuanki durum sizde oy kullanın arkadaşlar

feyza85252

Kayıtlı Kullanıcı
RE: papa özür dilesin mi?

bencee o Allah tan özür dilesin önce çünkü anca onun insafına merhametyine sığınabilir nekadar özür dilerse dilesin beşeriyetin kabul edebileceği türden cümleler değildi söledikleri ancak acziyetinin bilincine varması için ÖZÜR DİLEMELİ

erdemelibol

Kayıtlı Kullanıcı
RE: papa özür dilesin mi

RE: papa özür dilesin mi

ya kardeşlerim bizim papanın özürüne ihtiyacımız mı var
allah o özrünü başına çalsın siz onun özür dilemesiyle ilgileneceğinize dikkat ettiyseniz bi diyalogtan bahsetti onunla ilgilenin bu diyalog ne demek bi abim dedi ki müslümanlar mı hrıstiyan olacak yoksa hristyanlar mı müslüman olacak nasl bi diyalog olacak bu bizim gençlerin turistik yerlerde kurdukları diyaloglar yetmedi mi dedi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt