Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

pantolonlar (1 Kullanıcı)

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar sizinle bugun rahatsızlık duyduğum bi konuyu paylaşacağım ne bu pantolonların hali bana mı garip geliyor yoksa sizedemi öyle teller sarkmış belleri düşük renk renk pantolonlar ben onların adına utanıyorum acaba ben erkeğim diyebiliyorlarmı

marziye

Kayıtlı Kullanıcı
RE: pantolonlar

kardeş selamunaleyküm.peygamber efendimiz zaten erkeğe benzeyen kadını ömür boyu lanetlemiştir.ben şahsen bir bayana pantolon giymeyi yakıştırmıyorum.selametle

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

a.s kardeşim sağol ama ben bunları sadece kadınlar için değil erkekler içinde yazdım ben kendimden utanıyorum onları görünce

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. hayırlı akşamlar bende bir erkegım ama dedıgınız gıbı gencligi calıyorlar.allah yardımcımız olsun.allah a emanet olun.

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

pardon kardeş ben yanlış okumuşum evet dediğin gibi erkeklerde artık nasıl giyceklerini şaşırdılar iyice YÜCE RABBİM YOLU ŞAŞIRANLARI HİDAYETE ERDİRSİN.selametle

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

gençlik (iyileri de var allaha şükür)tamamen kız odaklı bir yasam arar hale gelmiş kaç kızla çıktığı bir övünç kaynağı haline gelmiş eskiden ayıplar gizli işlenirdişimdi herşey ortada arkadaslar geleceği iyi görmüyorum allah bizleri ve çocuğu olan babaları korusun böyle şeylerden

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

bu zaman öyle bi zaman ki ALLAH sonumuzu hayr etsin.Kim bilir daha nelerle karşılaşacağız ama oysa dinimizi uygun olarak giyinmek varken

efta

Kayıtlı Kullanıcı

SANIRIM HAKLISINIZ BU KONULARDA AMA PANTOLON GİYEN BAYANLARIN HEPSİNİ KAPSAMAZSANIZ SEWİNİRİM ADABINLA GİYİLDİĞİ TAKTİRDE TABİ...ALLAHA EMANET OLUN...

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

aetağfurullah kardeşim bahsettiğim pantolonlar tabiki onlar değil benim anlamadığım şu gavur dediğimiz insanlara özenip
bilmem hiphap
bilmem düşük bel
acip saçlar
acaip ayakkabılar
acaip badiler
erkekler içinde geçerli bunlar

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

EVET MAALESEF GENÇLERİMİZ AVRUPALILARA ÖZENİYOR MODA DENEN EDEPSİZLİK NE GİYİYORSA DİNİ EĞİTİMDEN NASİBİNİ ALMAYAN GENÇLERİMİZDE BU EDEPSİZLİĞE ALET OLUYORLAR DAR GİYİNMEK AFEDERSİNİZ ORASINI BURASINI AÇIP GÖSTERMEK ÇAĞDAŞLIK OLUYOR İNŞAALLAH MODA ÇIRIL ÇIPLAK DOLAŞMAYI YENİ VERSİYON OLARAK ÇIKARMAZ:(

takan

Kayıtlı Kullanıcı

DUA EDELİM ARKADAŞLAR AZ KALDI ERKEKLERDE ETEK GİYECEKLER.
ÖRNEĞİN BAYANLARIN KÜPESİNİ TAKTILAR,AZ KALDI ETEK DE GİYER BU
ERKEKLER.ALLAH AFFETSİN. BENİM OKUDUĞUM ÜNİVERSİTEDEN BİLİYORUM
BİRSÜRÜ SINIF ARKADAŞIM KÜPE TAKIYO BENDE ONLARA ETEK GİYİN SİZE ÇOK YAKIŞIR DİYORUM AMA ADAMLARDA UTANMA DİYE BİŞEY KALMAMIŞ,AZ KALDI GİYECEZ DİYORLAR.BEN BİR ERKEK OLARAK UTANIYORUM ARTIK.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ BİRAZCIKTA OLSA İÇİMİ DÖKTÜM YA OHBEE.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

takan yazdı:
DUA EDELİM ARKADAŞLAR AZ KALDI ERKEKLERDE ETEK GİYECEKLER.
ÖRNEĞİN BAYANLARIN KÜPESİNİ TAKTILAR,AZ KALDI ETEK DE GİYER BU
ERKEKLER.ALLAH AFFETSİN. BENİM OKUDUĞUM ÜNİVERSİTEDEN BİLİYORUM
BİRSÜRÜ SINIF ARKADAŞIM KÜPE TAKIYO BENDE ONLARA ETEK GİYİN SİZE ÇOK YAKIŞIR DİYORUM AMA ADAMLARDA UTANMA DİYE BİŞEY KALMAMIŞ,AZ KALDI GİYECEZ DİYORLAR.BEN BİR ERKEK OLARAK UTANIYORUM ARTIK.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ BİRAZCIKTA OLSA İÇİMİ DÖKTÜM YA OHBEE.

içini dökmekle iyi etmişin gerçekten de öyle haa az kaldıı

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

valla sağol bende senile aynı durumdayım benimde erkek arkadaşlarım var bende çok söylüyorum
küpelede i garip
pantolonlarda bi garip
saçlar
sakallarr
tişört ler
offfffffffffff
offffffffffff

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

ya ben bayanların giydiği pantolandan utanıyorum abi.nasıl giyebiliyorlar.nasıl anlayamdım gitti.ben bi erkek olarak utanıyorum haya ediyorum ama onlar....
:(

tear

Kayıtlı Kullanıcı

HAKLISIN ARTIK BİLMİYORLAR Kİ NE YAPSINLAR, DOĞRU DÜZGÜN GİYİMDEN ESER KALMADI LAF YERİNDEYSE. ETEKLERDE DE AYNI DURUM ONLARDA DA ZİNCİRLER, YAMUK DİYE ADLANDIRDIĞIMIZ KESİMLER ADINI DA GEOMETRİK KESİM KOYMUŞLAR. ÜNİVERSİTEDE GÖRÜYORUM, AYNI SINIFTA OLMAKTAN BİLE UTANIYORUM.
NEYDİK NE OLDUK???

S

SELEHA

S.A. ARKADAŞLAR SİZ NE DİYONUZ BUNADA ŞÜKÜR BİR KAÇ YIL SONRA BENCE ELBİSE DİYE BİŞEY KALMIYACAK ERKEKLER NEYSE BAYANLARDA ŞAŞIRMIŞLARKİ NASIL GİYİNSİNLER ELBİSENİN ALTINDA ÜSTÜNDE KESMİŞLER AÇIK SAÇIK ELBİSELER GİTTİKCE SERGİLİYOLAR KENDİLERİNİ ALLAH HİDAYET ETSİN ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN ARKADAŞIM.B)

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

ben bunu birazda şuna yoruyorum dinini bilen zaten öyle giyinmiyorda
öteki kesim kendini güzel gösterm eadına yapıyo bilmiyorlar ki güzelin giyinmeye ihtiyacı yoktur o herzaman güzeldir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt