sağolun allah razı olsun kardeşim ya ben o arkadaşın kalbini kırdım ama çok pişman oldum dua edinde burdaki yazıları görüp affetsin.yoksa vicdan azabıyla ölücem.aeo.mustafa_xtar yazdı:
Kardeşim konunuz nedir bilmiyorum ama;
Müslümanın müslümana üç günden fazla dargın durması haramdır.
Özür dilemek büyük bi erdemdir. Affetmekde büyük bir erdemdir.
Biz burda kardeşiz. Kimsenin kalbi kırılmaz inş. İncinebilir belki ama kardeşiz. Kardeşler arasında ufak tefek hadiseler olur. İnş. bu hassasiyetinizi görür ve dotluğunuz devam eder.
kardeşim kimin kalbini kırdıysan inşaallah bu formu görünce kırgınlığı geçecektir. sen belliki pişmansın. özür diliyosun. oda anlayacaktır. B)tsunami yazdı:
ÖZÜR DİLİYORUM ÖZÜR DİLİYORUM .
SAĞOL KARDEŞİM İNŞALLAH BU FORMU BUGÜN GÖRÜR VE AFFEDER BENİ.zerrin yazdı:
kardeşim kimin kalbini kırdıysan inşaallah bu formu görünce kırgınlığı geçecektir. sen belliki pişmansın. özür diliyosun. oda anlayacaktır. B)tsunami yazdı:
ÖZÜR DİLİYORUM ÖZÜR DİLİYORUM .
tsunami yazdı:
ÖZÜRÜM KABUL EDİLMEMİŞ GALİBA ?????????????????
hayır kardeşim veysel bey değiller.bana kırgın olan arkadaş muhammed kutsal.ya tekrar özür diliyorum.aeomarziye yazdı:
veysel beymi kırgın olan acaba affetmek büyüklüktür kırgınlığa mahal vermeyelim sitemizde .selametle
a.s. Biz o konuda anlaştık evet ama bu kez ben onun kalbini kırdım. çok pişmanım ona ulaşabilirseniz söyleyin ondan çok özürdiliyorum.mk5834 yazdı:
S.A
MUHAMMET KARDEŞİN SANA VERDİĞİ CEVABI BAŞKA BİR FORUMDA GÖRDÜM.SENİNLE HELALLEŞMİŞ.SANIRIM SEN ONU GÖRMEDİN.MERAK ETME OLGUN MÜMİN BİRBİRİNE KÜS KALMAZ.AYRICA O MALUM KONUDA O KADAR KIZMIŞ OLDUĞU FALAN YOK.GALİBA SEN BİRAZ HASSAS DAVRANDIN.KENDİSİDE SANA CEVAP VERECEKTİR.
tsunami yazdı:
a.s. Biz o konuda anlaştık evet ama bu kez ben onun kalbini kırdım. çok pişmanım ona ulaşabilirseniz söyleyin ondan çok özürdiliyorum.mk5834 yazdı:
S.A
MUHAMMET KARDEŞİN SANA VERDİĞİ CEVABI BAŞKA BİR FORUMDA GÖRDÜM.SENİNLE HELALLEŞMİŞ.SANIRIM SEN ONU GÖRMEDİN.MERAK ETME OLGUN MÜMİN BİRBİRİNE KÜS KALMAZ.AYRICA O MALUM KONUDA O KADAR KIZMIŞ OLDUĞU FALAN YOK.GALİBA SEN BİRAZ HASSAS DAVRANDIN.KENDİSİDE SANA CEVAP VERECEKTİR.
BEN ONA ULAŞAMIYORUM ONUNLA NORMALDE MSNDEN KONUŞABİLİYODUK AMA ONU OKADAR KIRDIMKİ BENİ ENGELLEDİ BENDE ONA BURDAN SESLENMEK İSTEDİM AMA KAÇ GÜNDÜR ÖZRÜMÜ KABUL ETMİYOR ÇOK KIRDIM SANIRIM .İNANIN BU KADAR KIRILACAĞINI TAHMİN DAHİ ETMEİŞTİM SÖYLEYİN AFFETSİN BENİ. AEO. İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM. BEN NASIL BÖYLE BİR HATA YAPTIM BİLMİYORUM. ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.mk5834 yazdı:
tsunami yazdı:
S.A
OLUR KARDEŞ.İSTERSEN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİN ONA .AMA GEREK YOK.BEN ONU ÇOOOOK ÇILDIRTTIM.SONRADA OTURUP MUHABBET ETTİK MSN DE.KIRGINLIK FALAN OLMAZ YANİ.RAGHAT OL.BİZİM FARKIMIZ BU OLMALI MÜSLÜMAN OLARAK .