Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

özür diliyorum (1 Kullanıcı)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
değerli kardeşlerim başka bir sitede dolaşırken büyük harfle(ABC...) yazılan yazıların yüksek ses olarak kabul edilip hakaret içerdiğini bu yüzden cümlelerin baş harfleri dışında büyük harfin kullanmaması gerektiği vurgulanıyodu.bende bu sitede yorumlarda felan genellikle büyük harf kullanıyordum. bu güzel site içinde böyle bişey geçerlimi bilmiyorum ama yinede kötü niyetli olmadan büyük harf kullandığımı belirtmek istedim. şayet böyle bir kural bu site içinde geçerli ise herkesten özür diliyorum hakkınızı helal edin. bilmiyodum.
Allah'a emanet olun

carmelo89

Kayıtlı Kullanıcı
RE: özür diliyorum

kardeş ben haberdar değilim böyle bir uygulamadanB)
hakkımızı helal ettik...

seda

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim öyle bir şey yok olsa hepimizin haberi olur özur dılemene gerek yok cunku sen kötü bır sey yapmıyorsun kı ama helal olsun ben sıtegörevlisi sayılırım boyle sorunlarını bana ve erkan kardese ve seyıdd hocaya güler e zeynep e zeraya sora bılırsın kardesım ...a.e.o.k.ç.i.b.allahım senı ve butun kardeslerımız her kötülükden korusun....saygılarımla..by....B)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun değerli kardeşlerim içimi çok rahatlattınız.Allah'a emanet olun

hasann

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşlerim bencede öle birşey yok daha dogrusu duymadım ben hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını selam ve dua ileB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt