Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

özümüz (1 Kullanıcı)

tövbeee

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar inş.içinizden bana kızan olmaz durmadan paylaşmak istiyorum.
bu seferki konum yurtdışında doğup büyüyen veya sonradan yerleşen insanlarımızla ilgili.yurtdışında yasayan aileler neden dağılıyor ve herkes bir tarafa kaçmış kendi hayatını yaşıyor biliyormusunuz,yani anneler babalar müslaman olmak için tesettürde olmak yada fazla açık giyinmemek,yılda 1oruç tutmak ve türküz demekle oluyor zannediyorlar.aaa pardon birde aman dışarıya alışmasın baska ırktan arkadası olmasın yanlış yollara gider eve gec gelir biz türküz millet ne der gibi v.s lerle cocuklarını bilinçsiz bir şekilde bilgisiz gercek müslümanlıktan uzak yetiştiriyorlar.buda kanayan bir yaradır.sonra ortaya müslümanlık gerilik diyen her yönden serbest batıya özenen hatda kötü yollara düşen gençlik yetişiyor.ve birgün ALLAH inş.hidayet nasip ettiğnde ise kalakalıyorlar ne yapmasını gerektiğini bilmeyen RABBİMİZİ hep korkutucu olarak duyup bunalım girip buhran geciriyorlar.tabiki hepsi böyle degil ama yüzde 85 i bu duruda ve boşlukta.ve biz ne yazıkki ALLAH yardım etsin demekle veya bildiğimizi anlatmaya calışmakla uğraşıyoruz ne kadar fayda eder şüpheli,çünkü o insanlar kücükten beri böyle yetişip 1anada bunları yapamıyorlar böyle bir alışmışlıklarıda yok.bu sitelerede girmezler bir arayış içinde olmadıktan sonra bu nesil ne olacak söyleyin bana!!
ortada bir suç varsa kimin,gercek magdurlar kim?üzülecek ne kadar cok şey var aslında.....

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
haklisiniz kardesim bende yaklasik 7 yildir yurdiusinda yasiyorum maalesef dediginiz gibi cok insanlarla karsilastim ne yapabilirim diye dusunuyorum elimdende bisey gelmiyor bildiklerimizi bazen tanidigimiz genc kardeslerimize anlaliyoruz ama onuda tama yapamiyoruz mesela belli bi yastan sonra artik gencler seni kaale almiyolar...
ama aile burada cok önemli bi etken..
mesela turkiyede hic olmazsa etraftan soyle boyle gencler biseyler ogreniyorlar din konusunda soyluyorum ama burada nerden gorecekler ailede vurdumduymaz olursa sonucta maalesef ozunden kendinden bihaber insanlar yetisiyor..
Allah (Celle Celaluh) sonumuzu hayir eylesin
selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt