Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

özlediklerimiz ve kaybettiklerimiz... (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
s a sevgili arkadaşlar insanlar bazen şöyle bir düşünür kimler geldi kimler geçti diye işte bunun için bu konuyu açıyorum özleyipte göremediğimiz arayıpta bulamadığımız sevdiklerimizi dostlarımızı arkadaşlarımızı gelin burada onları analım mesajlar yollayalım bunların içinde kaybettiklerimiz var ise ruhlarına bir fatiha okuyalım...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam Mustafa abim...Hakikaten şu kısacık dünyada hayatımızdan kimler geldi kimler geçti. ALLAHım hep iyilerle karşılaştırsın inşaallah...
Evet benimde bir arkadaşım vardı üniversiteden ayrıldıktan sonra bir daha görüşemedik.
Ne kadar aradıysamda numarasını bulamadımve onu çok özledim...İnşaallah ALLAHım karşılaşmak nasip eyler...

Ayrıca bu konuyu açtığınız için ALLAH razı olsun...
Selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ınternet sayesınde sevdıklerımle goruşuyorum
daha gecenlerde en yakın arkadaşımı msn gordum 11 yıl sonra
acayıp bır heycan oldu halbukı tel hep goruşurduk nermeın arkadaşım.....
ama yurt dışında ılkokul arkadaşım vardı
kımbılır belkı bır gun goruşuruz allahın ıznıyle
guzel bır form
allah razı olsun

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
evet inasanoğlu böyle işte bugün var yarın yok BEN BABIMI KAYBETTİM VE ONU COK ÖZLEDİM RUHUNA BİR FATİHA ARKADAŞLAR LÜTFEN...
BİRDE benim bir arkadaşım vardı lisede başı kapalıydı okul bahcesine girerken acardı başını bende cahildim o zamanlar neden bu eziyet derdim okul bitince kapanırsın derdim bana dediki ya okul bitmeden ömür biterse
o cok haklıydı ve 2-3 gün gecmedi vefat etti astım hastasıydı evde boğazına birşey takılmış nefes alamamış ve vefat etti biz okuldayken onun haberini aldık ve ben o kadar cok üzüldüm ki gerçekten o cok haklıydı okul bitmeden ömür bitmişti. onun ruhana bu mesajı okuyan her arkaştan birer fatiha istiyorum Allah kabul etsin canım arkadaşım mekanın cennet olsun bende işallah orda senin yanında olurum amin.....
arkadaşımın adı hatice soyadını unuttum ama allah kabul etsin

V

vildan86

selamunaleykum

selamunaleykum

bende 2 yıl önce babamı kaybettim onu o kadar çok özledim ki... allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. Ruhuna fatiha arkadaşlar.

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
bende anne ve babamı genç yaşlarındA kaybettim onların hasreti ile yanıyorum arıyorum ama bulamıyorum çünkü dönülmez yere gittiler onlara artık ulaşamayız ama ,sag iken özlediklerimizi ,unuttuklarımızı ,uzaktaki dostlarımızı akrabalarımızı,unutmayalım arayalım hasret giderelim.kaybettikten sonra arasakta bulamıyoruz dargın olsakta gidelim barışalım sonradan pişman olmayalım.birbirimizin kıymetini bilelim kardeşlerm
AMA YOL YAKINKEN.....ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt