Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Oyunlar Nere Gidiyor? (1 Kullanıcı)

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
Çocuklar için "Kurtlar Vadisi'ne özeniyor, özenmiyor" tartışmasından sonra, şimdi de "Hangi oyunu oynuyor?" diye tartışılıyor. Yeni oyunlar, ürkütüyor.

Yapımcısına, Holywood filmlerinden bile daha çok kazandıran oyunlardan biri olan GTA 4, her geçen gün daha fazla kişi tarafından oynanmaya devam ediyor. "Bir oyunun daha fazla kişi tarafından oynanmasında ne sakınca var?" diyebilirsiniz. Sonradan fark edilse de, oyunun vurdulu kırdılı olması, şiddete yöneltmesi, beraberinde gerçek hayata da yansıyan bazı davranış bozukluklarını getirmesi, ebeveynleri bir kez daha düşündürüyor.

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
benim oğlumda çok oynuyordu ama biz engelledik

hicretturkan

Kayıtlı Kullanıcı
vala benim oynadığım bir medieval total war 2 die bir strateji oyunu var..milletini seçiosun turkler v.b. sana verilen ulkede halkını memnun ediosun maliyeyi duzenlion şehirlere yatırım yapıon orduyu guclendirion diğer ulkelerle diplomaside bulunuon.ittifaklar ve cihat ilanlarıyla ugrasıon.yani tam bir strateji oyunu.liderlik vasfınızı yeteneğinizi ölçüyorsunuz.:a06:gta ve türevleri gibi boş boş şiddet ve kan görüntüleri yok.:Bkafa dinlemek için tavsiye ederim:G

Sonsuz.Ol

Kayıtlı Kullanıcı
knıght var birde bela oyunlar vallahi bağımlılık yapıyor engellemek gerek

hicretturkan

Kayıtlı Kullanıcı
evet söylediğine katılıyorum.arkadasım bana öğretmek istemiştide ben ALLAH'tan kabuletmemiştim.bi defasında ogame bağımlılığı oluştu.Aman ALLAH'ım o da ne.ne vakit bırakıyor ne de cepte para.internt cafeler zengin olmuştu o sıralar.esnafın yüzü gülüyordu o sıralar.türkiyeye sıcak para?! girişi vardı.::Dzor kurtardım kendimi.ALLAH kimseye göstermesin.abartmıyorum ama bu oyunlar afet afet...

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
öyle valla....banada arkdaşlar knight ı önermişti...dedim gidin işinize :) yazılımla uğraşmaktan vakit bulamıyorum zaten öyle oyunlara bağımlı olmaya..Fifa 2007 bu oyuna azıcık bağımlılığım vardır..ama öyle başından kalkmamazlıkta etmem.. :)

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
gta bağımlılık olmamak sartıyla güzel bi oyun aslinda kendini savunmayı öreniosun simdi topa tutcanız beni:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt