Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Öyle içim Sıkılmıştı ki (1 Kullanıcı)

kalbin zümrüt tepesi

Kayıtlı Kullanıcı
" O kadar çok sıkılmıştım ki o kadar çok bunalmıştım ki herşeyden ama çalışmaktan, iş yerimden, evliliğimden, uyuyamamaktan, müşterilerden. Dedim ya herşey üstüme geliyordu. Neyse bu aralar gerçi hep öyleyim ama apartman yöneticimizin o sözlerini hatırlıyorum hep biraz çeki düzen veriyorum birde okuduğum bir kitaptan cümleler hatırladıkça sıkılmaktan vazgeçiyor yaptığım her işten zevk almaya bakıyorum. Başarmaya çalışıyorum başarabilirsem ne ala. Yaptığım işten sıkılmıştım, patronumdan sıkılmıştım, hergün erken kalkmaktan sıkılmıştım, evde oturmaktan sıkılmıştım bunalım günümdeydim kısacası. Suratımdan da herşey ortadaydı. Mahkeme duvarıydı aynı. Hal böyleyken apartman yöneticimiz girdi içeriye nedir bu can sıkıntın dedi nedir bu suratının hali dedi. Sıkıldığımı herşeyin bunalttığını söyledim. Ama gerçektende bunalmıştım çünkü işlerimiz çok yoğundu nefes alamıyorduk.

Yöneticinin sözlerini aynen aktarıyorum: Ya burada değilde bu sıcakta bir tarlada olsaydın iki tane çocuk biri sırtında biri paçana sarılmış durumda olsaydı, ya yiyeek ekmeğin olmasaydı, ya hasta olsaydın, ya başka bi derdin olsaydı ne yapacaktın. dedi haklıydı. hatırladıkça kendimi motive etmeye çalışıyor ve şükrediyorum.

Okuduğum kitaptada canınız sıkıldığında sevinin bundan mutlu olur ve bırakın canınız sıkılsın diye yazıyordu. haklıydı her an bişeyler uğraşmak zorunda değiliz bırakalımda biraz canımız sıkılsın etrafımızı seyredelim. ufak şeyleri kafanıza takmayın diye yazıyordu ne kadarda doğru bizler herşeyi kafamıza takıyoruz ama herşeyi çocuğun okul taksidi öss sınavı, lgs sınavı, işlerimizin yoğunluğu.

Herşeyde başkalarını suçladığımız azıyor evet haklıda yolda geç kaldım o suçlu onu yapamadım bu suçlu biraz sakin olmayı hiç düşünmedik. Kimselere iyilik yapmadan yaşadık yaptıysakta başkaları için yaptık, şimdi durun düşünün bırakın canınız sıkılsın bırakın işler yolunda gitmesin nasıl olsa bir şekilde hallolacaktır.

Hayatı olduğu gbi kabul edin bırakın başkaları zengin olsun siz fakirliğinizle gurur duyun şerefli olduğunuz için Allaha inandığınız için gurur duyun bırakın başkaları güzel olsun siz şükretmeyi bildiğiniz için sevinin bırakın herşeyi bir köşeye sadece bu yazıyı okuyabildiğiniz için şükredin çünkü görüyorsunuz bırakın başkalarının lüks hayatı olsun sakın kıskanmayın sakın kin tutmayın hayata hiç unutmayın siz neredeyseniz hayat orada olmaya devam edecek. Ve hayat neredeyse siz de orada olacaksınız ama siz nasıl isterseniz hayatta öle olacak.

Şimdi bilgisayarınızdan sesler mi yükseliyor şükredin kulağınız duyduğu için çocuğunuz sizi mi kızdırıyor şükredin çocuğunuz olduğu için ve sevinin. hiç unutmayın gülümseyin çünkü size muhtaç birileri var bu dünyada ben bile muhtacım size çünkü siz olmazsanız bu yazılarımı kim okuyacak ve beni mutlu edecek. yorum yazıp beni sevindirecek gördünüzmü birini mutlu ettiniz bu yazıyı okumakla siz varsanız birilerini mutlu ediyorsunuz unutmayın Şükredin.

Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğinizi düşünün bir kez daha

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim çok Güzeldi Eline Sağlik.bişey Merak Ettim Alinti Değil Gibi Sanki.

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Çok :T .böyle güzel yazılar insanı kendine getiriyor.Her ne kadar bazı şeyleri bilsekte bazen canımızı olur olmaz şeylere sıkıyoruz.ALLAH'a bir kere daha binlerce şükürler olsun.
hoşçakalın.:B

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Çok :T .böyle güzel yazılar insanı kendine getiriyor.Her ne kadar bazı şeyleri bilsekte bazen canımızı olur olmaz şeylere sıkıyoruz.ALLAH'a bir kere daha binlerce şükürler olsun.
hoşçakalın.:B
RESİMDEKİ AĞLAYAN MELEK SENİN Mİ.ÇOK TATLI YA.

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
NERDEEEEE :A keşke benim olsa.Ama sizin resimdekiler sizindir inşallah.Onlarda çok tatlılar maşallah.ALLAH banada nasip eder inşallah hayırlısıyla.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
NERDEEEEE :A keşke benim olsa.Ama sizin resimdekiler sizindir inşallah.Onlarda çok tatlılar maşallah.ALLAH banada nasip eder inşallah hayırlısıyla.
canım inşallah resimdekiler benim bebelerim.Rabbim hayırlı evlatlar sana da nasip etsin canım benim selam ve dua ile

[mihriban]

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
evimizdekilezzetler.blogspot.com
Şimdi bilgisayarınızdan sesler mi yükseliyor şükredin kulağınız duyduğu için çocuğunuz sizi mi kızdırıyor şükredin çocuğunuz olduğu için ve sevinin. hiç unutmayın gülümseyin çünkü size muhtaç birileri var bu dünyada ben bile muhtacım size çünkü siz olmazsanız bu yazılarımı kim okuyacak ve beni mutlu edecek. yorum yazıp beni sevindirecek gördünüzmü birini mutlu ettiniz bu yazıyı okumakla siz varsanız birilerini mutlu ediyorsunuz unutmayın Şükredin.

S A,Ellerinize,yureginize saglik çok guzel bir paylasim olmus,Rabbim kimseyi daraltmasin,bunaltmasin insaAllah her zaman sukur eden kullarindan eylesin.
Selam ve Dua ile...Selametle ins...

rkycskn

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,
Allah razı olsun ne kadar güzel yazmışsınız. Bende bazen herşeyden sıkılıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sonra ne oluyor sana diyorum senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var diyorum. Çok şükür güzel bir ailen var, müslüman olarak dünyaya gelmişsin, gözün görüyor, kulağın duyuyor vs. vs. sonra abdest alıp Yasin-i Şerif okuyorum ve kendime geliyorum...
Sayenizde Allah'a bir kez daha bana verdiği tüm nimetler için şükrettim...

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
canım inşallah resimdekiler benim bebelerim.Rabbim hayırlı evlatlar sana da nasip etsin canım benim selam ve dua ile

Sağolun.Ben evliyim ama bir sorunumuz var ondan biraz daha sabır etmem gerekiyor.Yazınızı samimi bulduğum için söyleme gereği buldum.CENABI ALLAH sizi evlatlarınızın başından eksik etmesin.gelinlikle görmeyide nasip eder inşallah.(amin) hoşçakalın

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
Yöneticinin sözlerini aynen aktarıyorum: Ya burada değilde bu sıcakta bir tarlada olsaydın iki tane çocuk biri sırtında biri paçana sarılmış durumda olsaydı, ya yiyeek ekmeğin olmasaydı, ya hasta olsaydın, ya başka bi derdin olsaydı ne yapacaktın. dedi haklıydı. hatırladıkça kendimi motive etmeye çalışıyor ve şükrediyorum.

Hayatı olduğu gbi kabul edin bırakın başkaları zengin olsun siz fakirliğinizle gurur duyun şerefli olduğunuz için Allaha inandığınız için gurur duyun bırakın başkaları güzel olsun siz şükretmeyi bildiğiniz için sevinin bırakın herşeyi bir köşeye sadece bu yazıyı okuyabildiğiniz için şükredin çünkü görüyorsunuz
S.A. ÇOK GÜZEL HATIRLATMIŞSIN ÇOK HAKLISIN BAZEN GAFLETTE OLUYORUZ AMA GAYRET EDİP HEMEN KENDİMİZİ TOPARLAMALIYIZ.ALLAH'A ŞÜKÜR DE GEÇ KALMAYALIM.MEVLAM BİZLERİ ŞÜKREDENLERDEN ETSİN.RABBİME EMANET OLUN:T

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolun.Ben evliyim ama bir sorunumuz var ondan biraz daha sabır etmem gerekiyor.Yazınızı samimi bulduğum için söyleme gereği buldum.CENABI ALLAH sizi evlatlarınızın başından eksik etmesin.gelinlikle görmeyide nasip eder inşallah.(amin) hoşçakalın
CANIM ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SENDE KUZUCUKLARINI KUCAĞINA ALIRSIN.DUALARIM SENİNLE KARDEŞİM.

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Nekadarda beni anlatan bir yazı. Çalışıyorum. 2 Çocuğum var. Biri 15 aylık. O ağladımı bazen sanki kafamı matkala deliyorlarmış gibi oluyor. 8 de işten eve geliyorum. Bakıcıdan çocuğu alıyorum. Büyük olan 4 e gidiyor. Onun derslerine zaten vakit ayıramıyorum. Cumartesi yarım gün işteyim. Evde temizlik, yemek vs.vs. inanın bende bazen isyan ediyorum. Allah güç kuvvet vrsin, sağlık olsunda gerisi yavaş yavaş olur diyorum ama Çok titiz ve düzen hastası biriyim. Akşam saaat 10 dan önce oturma odasına giremiyorum çoğu zaman. Yukarıda yazılanları düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi ama Çalışan bir anne olmak çoooook zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Emeğinize sağlık Allah razı olsun sizden halimize ne kadar çok şükür etsek azdır Allah'a şükür aç açıkta değiliz kimseye muhtaç değiliz sağlığımız yerdinde o kadar yardıma muhtaç bir dilim kuru ekmeğe muhtaç olan insanlar varken başında sıkıntı müsibet olan...insanları düşünürsek Rabbim'e binlerce milyonlarca şükür Allah bundan geriye koymasın Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun bizlerinde inşallah. Selam ve dua ile...

kalbin zümrüt tepesi

Kayıtlı Kullanıcı
rahman sizlerden de razı olsun arkadaşlar...

yanlız bu yazı benim değil arkadaşlar. bir arkadaşın. altına alıntı diye eklemeyi unutmuşum.

rabbim ondan da razı olsun.

muhabbet aziz dostalrım.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Nekadarda beni anlatan bir yazı. Çalışıyorum. 2 Çocuğum var. Biri 15 aylık. O ağladımı bazen sanki kafamı matkala deliyorlarmış gibi oluyor. 8 de işten eve geliyorum. Bakıcıdan çocuğu alıyorum. Büyük olan 4 e gidiyor. Onun derslerine zaten vakit ayıramıyorum. Cumartesi yarım gün işteyim. Evde temizlik, yemek vs.vs. inanın bende bazen isyan ediyorum. Allah güç kuvvet vrsin, sağlık olsunda gerisi yavaş yavaş olur diyorum ama Çok titiz ve düzen hastası biriyim. Akşam saaat 10 dan önce oturma odasına giremiyorum çoğu zaman. Yukarıda yazılanları düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi ama Çalışan bir anne olmak çoooook zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.
canım kardeşim hepimiz aynıyız senin yine birisi büyükmüş benimkiler arka arkaya doğdular.yani tek sen değilsin her çalışan anne senin gibi.ama ben alıştım artık napalım kader bu.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt