Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖSS ye girmeyi düşünüyorum... (1 Kullanıcı)

serCANist

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. arkadaşlar,,
uzun bir aradan sonra yeniden öss(öys devrinden kalma biri olarak) ye girmeyi düşünüyorum..
acaba kitap setlerini kaça alabilirim..

emine364

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÖSS ye girmeyi düşünüyorum...

int araştırsana 10 ytl kitap var 100 ytl'ye set var hangi yayın evinin çıkarttığı seti alacağına bağlı

eyhayat

Kayıtlı Kullanıcı

ben seviye dergisini tavsiye ederim gerçekten kaliteli soruları var dersaneler veriyo ben her dersaneden kitap istedim veriyolar buzamana kadar sadece coğrafya kitabına para verdim:D

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı

OKUL YILLARINDA BAŞARILI İSEN GİR EGER ŞANSA BIRAKIRSAN OLMAMAZ.DERSANEYE GİTMENİ İSTERİM İMKANIN VARSA.ÖSS DE SENİ TÜRKİYE 2 .Sİ OLARAK GÖRMEK BİZLERİ MUTLU EDER.B)

sencan

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm arkadaşım bence sınav yayınları hem setlini alabilirsin hemde ayrı alabiliyorsun.bildiğim kadarıyla çok pahalı degil seti bir araştır selametle...:G

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt