-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
Okunmus pirinc:a22:
ve aleykümselam kardeşim evet bugün iyiyim bi de günüm günümü tutsa varya:evetRabbimiz razı olsun Rabbimize emnaet ol inşaallah :Hselamün aleyküm tubacım
maşallah bugünde formundasın jeyfin neşen yerinde gibi görünüyor kiii inşallah öyledir rabbim daimi eylesin dualarınızda yer almak duası ile
selamun aleyküm Kardeşim Ben lisedeyken niye bu pirinç yoktu haksızlık değilmi şimdi çıkarmışlar :A :K selametle ....
benim sınavlar pirinçler falan olacak gibi bişey değil bir elim kitapta bir elim Bilgisayarda .... :K
Bak şimdi Cok Kirildim Tuğba Kardeşim
Neden Yillar Once Bunu Yayinlamadin Bakayim
Boşuna çalişmişiz
Gecekondu Sana Sipariş Verelim Tamam Mi
Allaha Emanet Olun
Öss okunmuş pilavı mı. Şakaysa ne ala AMA eğer bir ciddiyet varsa bunda ayıp etmişsiniz. Sizde hurafelere bir hurafe daha mı ekleyeceksiniz. Bir kısmet vardır bir inanç vardır ve bir azim vardır ve bunlar bilgiyle karıştı mı, o zaman gör teksibi. Özellikle KISMET önemli ha o olmadan yemeğin tuzu tadı olmaz...
Bak şimdi Cok Kirildim Tuğba Kardeşim
Neden Yillar Once Bunu Yayinlamadin Bakayim
Boşuna çalişmişiz
Gecekondu Sana Sipariş Verelim Tamam Mi
Allaha Emanet Olun
hocam boşuna ders çalışıyoruz zaten :K bi kaç paket spariş edeyim bari Bizim bakkalda yokmuş :K
Şaka bi yana 1 hafta kaldı sınavlarıma bileğimin hakkıyla geçeceğim sınavlardan inşallah...:evet Allaha emanet olun .....
hocam boşuna ders çalışıyoruz zaten :K bi kaç paket spariş edeyim bari Bizim bakkalda yokmuş :K
Şaka bi yana 1 hafta kaldı sınavlarıma bileğimin hakkıyla geçeceğim sınavlardan inşallah...:evet Allaha emanet olun .....