Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖSS girecek kardeşlerim için Yasini şerif kampanyası başladı (1 Kullanıcı)

emengen

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamun aleyküm güzel sitenin güzel gülleri.Allahın rahmet ve bereketi hidayet ve mağrifeti hepinizin üzerine olsun.

Sevgili kardeşlerim bildiğimiz gibi güzel sitemizde güzel üye kardeşlerimiz var ve bizler bu siteye birbirimizin eksiklerini tamamlamak birbirimize olan samimiyetimizle güzel dualarımızla müslümanca güzel ahlak çerçevesinde bulunuyoruz.

Bizim sitemizde çoğu üye kardeşlerimiz bu yıl yani 17 haziran pazar günü önemli hayatlarını çok ilgilendiren bir sınava girecekler.Bende bu yıl öss senavına girecek olan kardeşlerim için ta o zamana kadar yasini şerif kampanyası başlatıyorum;umarım üye olan kardeşlerimiz bu konuya destek verirler ve sınava girecek olan kardeşlerim için yasini şerif okurlar.hem üye olan kardeşlerimin için güzel olur hemde üye olmayanlar için bir fırsat olur ve bizim siteye üye olurlar ve gereğince faydalanırlar.Bütün herkesin katılımını bekliyorum sınava girecek olan girmeyen bütün herkesi davet ediyorum.

Şunu unutmamalıyız ki kardeşlerim bizlerde bu dünyada sınavdayız heranımız hergünümüz bir sınav önemli olan bu sınavı o yüce Rahmana güzel bir şekilde cevap vermektir.Ha belki sınava girerseniz kazanamazsınız belki bu sizin için en hayırlısıdır.ben çok arkadaşımı üniversitede kaybettim çünkü o hırsla girdiler ve herşeyde hayırlısını istemediler ya ben kazanayım ne olursa olsun diyorlardı ama kazandıklarında ise hepsini kaybettik manevi olarak yani.Siz herşeyin en hayırlısını cenabı Allahtan niyaz edin ve ondan ümidinizi kesmeyin Allah herdaim kullarının yardımcısıdır.benimde bu yıl kardeşim giriyor hem o hem sizler benim dualarımdasınız.Allah size yardım edecektir yeterki ona tevekkülünüzü yapın ve ona güvenin.Hadi bakalım Allah kolaylık versin.

NOT: Ancak herkes bir yasini şerif alabilir.Sınava birgün kala okuduğumuz yasini şerifin duasını ben acizane kardeşiniz yapacaktır ve bütün kardeşlerimin yardımına gönderecem ve inşallah okuduğumuz o yasini şeriflerin hakkı için cenabı Allah öğrenci kardeşlerime yardımcı olacaktır.

sevgili kardeşlerim ben ta sınava kadar hep size ders çalışma tekniklerini ve sınav morali vermeye çalışacam inşallah.

emengen

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÖSS girecek kardeşlerim için Yasini şerif kampanyası başladı

Güzel kardeşlerim biliyoruz sınava iki hafta kalmış diyebiliriz.Artık konu çalışma bitsin kendinizi hep test çözerek geliştirin bildiğiniz bilmediğiniz soruları çözün evde eğer soru çözüyorsanız kendinizi fazla sıkmayın biraz dinlenin sonra gene o soruya dönün birde soru çözerken aklınız hep soruna olsun başka yerde olmasın.Birde bilmediğiniz soruları arkadaşınıza sorun çünkü birisi anlatınca bir şeyi kafaya daha rahat giriyor.BUGÜNLÜK BU KADAR HADİ KOLAY GELSİN.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...B)

aysel-ay

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl şimdi liste oluşturmak için isim yazıp 1 yasin okuyacağız
eğer liste oluşturulacak ise isim yazayım
aysel aydın
özlem özkan

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt