Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Orucun sevabını neden Allh verir ? (1 Kullanıcı)

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Selamün Aleyküm,

Değerli kardeşlerim dün arkadaşlarımla yaptığım ayaküstü bir sohbette dilimden dökülen ve çok hoşuma giden bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.

Evet ayaküstü sohbet ediyoruz konu oruçdan açılmıştı.Fikrim soruldu ve bende aynen şöyle açıkladım.

"Kul hesap gününde mizan kurulduğunda sevaplar günahlar tartıldığında ,günahlar ağır geldiğinde Allh teala meleklere hitaben bu kulumun tuttuğu oruçların sevabıdır bunuda ekleyin diyecek ve O çok merhamet eden ve çok bağışlayan Yüce Allah böylece o kulunada merhamet etmiş oacak."

Bunları söyledikten sonra dedimki arkadaşlara iyi ama ben bu sözleri şimdiye kadar bilmiyordum ve o an söyledim yani bu sözler bana ait değil dedim.

Bu sözler bende çok etki yaptı orucun ne kadar kıymetli bir ibadet olduğu hakkında.

Tabiki doğrusunu o çok bağışlayan ve çok esirgeyen Allah(c.c.) bilir.

Slm ve Dua ile..

Değerli kardeşlerim dualarınız lütfen bizden esirgemeyin ve Allah teale hepimize hakkıyla oruç tutmayı nasip eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt