Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ORUCUN DİLİ (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi beni yaradan sensin Beni rızıklandıran da sensin Gökten ve yerden türlü türlü nimetleri önüme seren sensin Sen nasip etmeseydin ağaçlar dallarıyla meyvelerini sunmazdı bana Sen ilham etmeseydin arılar bal yapmazdı benim için Sen boyun eğdirmeseydin koyunlar etini ve sütünü bana sunmazdı
Sen yaratmasaydın denizler türlü türlü balıklarıyla benim için bir sofra olmazdı Sen emretmeseydin pınarlar buz gibi suyuyla beni serinletmezdi
Bana yedirende sensin içirende ey Rabbim Seni görmedim ama görmüş gibi iman ettim Sende Göster buyurdun Göster imanını alemlere İşte orucumla gösteriyorum Açlığımla ve susuzluğumla bildiriyorum Sahurdaki zevkimle oruçtaki şevkimle iftar vaktinde neş emle göklere ve yere insanlara ve meleklere ilan ediyorum
Beni Alemlerin Rabbinden başka hiç kimse doyuramaz Ve Ondan başka hiç kimse beni aç bırakmaz ALINTI :D:pB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt