Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

örtülü Değilim Fakat Kalbim Temiz (1 Kullanıcı)

esfaka

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hafize abla
benimde bi yengem var örtülü değil
o da herşeyin beyinde bittiğini söyler durur yani iş sadece kapanmakla bitmiyormuş
kalbin temiz olması yetiyormuş
beyinde nasıl bitiriyor herşeyi onuda anlayamıyorum ama
zaten sorsan onlarda bilmiyorlardır ne dediklerini
tutturmuşlar bi kalp temizliği gidiyor işte
sanki Efendimiz in kalbi temiz değildi
Allah korusun böyle düşünüp birde bilmiş bilmiş konuşmalarıyla küfre gidecekler haberleri yok
anlatmaya kalksan herşeyi çok biliyorlar biz bişey bilmiyoruz dinlemezler bile
RABBİM ISLAH ETSİN İNŞALLAH
KALPLERİNE İMAN AŞKI VERSİN.
hayırlı akşamlar

aynzeliha

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

selamün aleyküm

s.a
bende örtülü degilim.ama namazımı vaktinde kılan biriyim.dışardada çok açık biri değili.
fkat bazı kapalılar ki bazı larını diyorum namazımı boşa kıldığımı söylüyorlar.sende burdada bir çelişki yokmu.bazı kapalılar okdar cennetten emin gibi konuşuyorlarki garantilemiş gibi. herşey baş örtüsünde değil
bence yengen bunu kastetmiş

esfaka

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
yok sevgili kardşim öyle değil
tabiki imanın kimde olduğunu sadece yüce MEVLAM bilir ama ne namaz var ne abdest örtünmede yok
hiç birşey yapmadığı gibi birde böyle konuşuyor işte
şu günah yapmamak lazım desek
amaaaaan ona bakarsan herşey günah derler bide
bilmiyorum anlatabildimmi
rabbim sizinde ibadetlerinizi kabul etsin inşallah
yakında inşallah örtünmekte nasip olur size yengeme ve bütün örtünmeyen ablalarıma kardeşlerime
hayırlı akşamlar

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Hafize Hanımefendiciğim emeğine sağlık çok güzel bir yazı idi.

Evet çevremdeki çoğu insandan duyuyorum bu sözü. Benim kalbim temiz. Hem diğerleri nasıl yaşıyor dinlerini.

Bende diyorum ki onlara Temiz bir kalp ALLAHın isteklerini yapmaz mı, haramlarından sakınmaz mı. hem diğerlerinin yaşadığı kendilerine ilk önce biz kendimizi düzeltelim. Onların yanlışları bizim doğruları yaşamamıza engel değil ki...

ALLAHım cümlemize hidayet nasip eylesin...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
yüce allah insanları yaratırken hep temiz kalpli yaratmış ve nitekim o kalbi temiz tutmak içinde islam dinini emretmiştir; bu cevap yeterlimidir acaba kalbim temiz diyenlere dua ile kalın.....

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamün aleyküm,ewt son günlerde bu cümleyi çok duyuyoruz birde ben namaz kılmıyorum ama kalbim çok temiz diyenler var ne yani kalbi kirli olanlarmı namaz kılıyor,birileri eksik bişeyler yaptığında mutlaka şuçluycak birilerini arıyor ama şunu söylemeliyim ki bende şuan kapalı değilim,en kısa zaman da acil bir şekilde kapanmak istiyorum bunun için zamanım bile yok,ama akaplı değilim kalbim temiz demiyorum allah şükür çok güçlü bir inancım var teheccüd namazı dahil hiç bir namazımı kaçırmam inanın attığım her adımda mutlaka ya salavat okurum ya tevhit neyse konun dışına çıkmayım yanlış anlamayın beni kalbim çokkkkkkkkk temizzzzz siz anladınız yani allaha emanet olun banada kapanmam konusunda dua edin kardeşlerim

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
aleykumselam neslihan kardeş yüce rabbim yar ve yardımcın olsun; teheccüd lerinde bizlerede dua et olurmu; kapanman konusunda ise o senin kendi ireden eğerki engelleyici hususlar yoksa kapanabilirsin dua ile kalın; rabbim bizleri bagışlasın.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
aleykumselam neslihan kardeş yüce rabbim yar ve yardımcın olsun; teheccüd lerinde bizlerede dua et olurmu; kapanman konusunda ise o senin kendi ireden eğerki engelleyici hususlar yoksa kapanabilirsin dua ile kalın; rabbim bizleri bagışlasın.

aslında çoğu insana göre kapanma konusunda daha rahatım inşallah bunun müjdesinide size veririm tabiki namazlarımda size dua ederim allaha emanet olun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
bende örtülü degilim.ama namazımı vaktinde kılan biriyim.dışardada çok açık biri değili.
fkat bazı kapalılar ki bazı larını diyorum namazımı boşa kıldığımı söylüyorlar.sende burdada bir çelişki yokmu.bazı kapalılar okdar cennetten emin gibi konuşuyorlarki garantilemiş gibi. herşey baş örtüsünde değil
bence yengen bunu kastetmiş

HİÇ KİMSE KENDİNİ CENNETLİK ZANNETMESİN NE ALİMLER SON NEFESLERİNDE KAYBETMİŞLER SEN NAMAZINI HİÇ BIRAKMA SANA KILMAYI NASİP EDEN ALLAHC.C BİRGÜN KAPANMAYIDA NASİP EDER RABBİM BİZLERİ YAPTIKLARIMIZLA DEĞİL MERHAMETİNLE YARGILASIN A.E.O

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun sizden.
cok guzel bir yaziydi.
hele bu yazidaki sozleri etrafimizda cok duyar olduk.
kalp temizligiyle olmuyor ne yazikki,mademki kuluz yaradanimizin emirlerine riayet etmek zorundayiz.
YUCE RABBIM DINDEN IMANDAN KURANDAN AYIRMASIN!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt