Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

örtü Uğruna (1 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
[youtube]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="<A href="http://www.youtube.com/v/jwiTQODiM7w"></param><param">http://www.youtube.com/v/jwiTQODiM7w"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jwiTQODiM7w" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]​

EsSelamuAleyküm

"Ebru" Kardeşimizin(Mahsun Kul) şu an yaşadığı..nice Müslüman Kız ve Hanımlarımızın yıllardır yaşadıkları sıkıntıları bir nebze de olsun bu şekilde paylaşmak istedim..Rabbim cümlemizin Yar ve Yardımcısı olsun inşaAllah..

Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ebru kardeşımıze cok uzuldum
allah hayırlısını versın
vıdeo da cok guzel olmuş ama ne fayda:(
allahım musluman bır ulkede yaşayanlar olarak utanıyorum
ne acı
paylaşımınız ıcın allah razı olsun
allaha emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam talip abim.güzel ve yerinde bir paylaşım olmuş.mevlam razı olsun.hanım kardeşlerimizin başlarını açmak yerine okul kapısı önünde,okumamaları daha hayırlı olacaktır.bu engele en güzel cevap sırt dönüp gitmek ve ilim tahsili ile verielecektir.selam ve dua ile kalın selametle.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kıymetli Talip amcam..Allah c.c razı olsun bu videoyu izlememize vesile olduğunuz için.. Ablam için bir bakıma mutluyum, o elhamdülillah kapandı ya, aslolan bu..Zorlukları zaten gelecekti..Bir farziyettin değeri, kutsiyyeti de zaten onun uğrunda bedel ödemekle, acı çekmekle anlaşılır.. Bu Rabbimiz c.c'den bir imtihandır.. Ablam çok şükür dirayetli davrandı ve en güzel seçimi yaptı..Bu fedakarlığını Aziz ve Rahim olan Rabbimiz c.c karşılıksız koymayacaktır.. O'nun Rahman c.c katında ecri, sevabı daha da artıyor, onlar zulmettiklerini sandıkça..Aynı ağır dönemeçlerden ben de geçtim..Ama bugün geçmişe şöyle dönüp bakınca görüyorum ki, içimde en ufak bir burukluk yok ve yine aynısını yapardım, yine aynı engellemeyle karşılaşsaydım..Bin kere de karşılaşacak olsam, yine aynısını..Ve yine o teslimiyetimin mükafatını Rabbimiz c.c verdi..Bunun bir de ahiretteki ecri var inşallah..Ben de bunun bedelini ödemiş biri olarak şunu belirtebilirim ki, ''Hiçbir şey ve hiçbir kimse Rabbimizin rızasından daha önemli değil..'' Zaten Rahman c.c'nin dostluğunu kazandığınız zaman, insanların pek çoğu sizden yüz çevirecektir, diyor bir hadis-i kutsi..Biz de her koşulda Rahman'ın dostluğundan ve merhametinden başka hiçbir şeyi istemiyoruz, Rabbimizin dostluğunu, rızasını kazanmamızı istemeyenleri de İSTEMİYORUZ..

Ne mutlu bu kutlu yolda bedel ödeyenlere..
Ne mutlu bu davanın sancaktarlığını yapanlara..
Ne mutlu ahiretin mükafatını buraya tercih edenlere...

Selam ve dua ile.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam talip abim.güzel ve yerinde bir paylaşım olmuş.mevlam razı olsun.hanım kardeşlerimizin başlarını açmak yerine okul kapısı önünde,okumamaları daha hayırlı olacaktır.bu engele en güzel cevap sırt dönüp gitmek ve ilim tahsili ile verielecektir.selam ve dua ile kalın selametle.

selamün aleyküm..

bu görüşe..harfi harfi ne katılıyorum..

Allah'ın "ikra" emrine uyan eğitim zaten üniversitede verilmiyor..kimse kendini kandırmasın...

"okuyup doktor olalım..ümmetin kadınlarına faydamız olsun" diye düşünen hanım kardeşlerim...islam'i ilimler okusunlar, akaid okusunlar,fıkıh okusunlar.din ilimleri tahsili yapsınlar...hocahanım olsunlar...

çünkü; ümmetin kadınlarının en fazla hocaya ihtiyacı var...ümmetin bir kadın'ı hastalandığında doktor bulunmazsa...en fazla ölür..."inna lillahi ve inna ileyhi raciun.."

fakaaat; ümmetin kadınları dinlerini bilmiyor, rabb lerini bimiyor, tesettür bilmiyor, hatta bir çoğu(afedersiniz) gusul- abdest bilmiyor...bu kadınlara, yakın zamanda dinlerini öğretecek hocahanım'lar bulunmazsa, bunların akıbeti; ölümden beter olacak...ahiret ölümü yaşayacaklar...

mevla uyanmayı nasib etsin...

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Herkese Doğru Yolu Göstersin

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
[youtube]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="<A href="http://www.youtube.com/v/jwiTQODiM7w"></param><param">http://www.youtube.com/v/jwiTQODiM7w"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jwiTQODiM7w" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]​

EsSelamuAleyküm

"Ebru" Kardeşimizin(Mahsun Kul) şu an yaşadığı..nice Müslüman Kız ve Hanımlarımızın yıllardır yaşadıkları sıkıntıları bir nebze de olsun bu şekilde paylaşmak istedim..Rabbim cümlemizin Yar ve Yardımcısı olsun inşaAllah..

Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..
Selamünaleyküm...Talip abi ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık...
çok güzel bir paylaşım...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle-İNŞALLAH...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
örtü Uğruna

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jwiTQODiM7w[/youtube]​

EsSelamuAleyküm..
Sabah biraz karışıklık oldu yanlış kopya yaptım herhalde..
video buraya kopyalanmamıştı..tekrar sayfa açmak istememiştim..cevap vesilesiyle bir kez daha kayıt olmuş olsun..
Hayırlı geceler dilerim..Selam ve dua ile..

gülnisa

selamunaleykum
allah hayırlısını versın
vıdeo da cok guzel olmuş ama ne fayda
ne acı
allaha emanet olun​

VeAleykümSelam Kardeşim
Amin..amin Kardeşim..Görüşünüzü bizlerle paylaştığınız ve katkınız için teşekkür ederim..
Siz de Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..​

KAAN

aleykümselam talip abim.güzel ve yerinde bir paylaşım olmuş.mevlam razı olsun.hanım kardeşlerimizin başlarını açmak yerine okul kapısı önünde,okumamaları daha hayırlı olacaktır.bu engele en güzel cevap sırt dönüp gitmek ve ilim tahsili ile verilecektir.selam ve dua ile kalın selametle.

SelamunAleyküm Kardeşim..
Amin Sizden de...Görüşünüzü bizlerle paylaştığınız ve katkınız için teşekkür ederim.. Rabbim hayırlısını versin inşaAllah..Siz de Selam ve dua ile kalınız..

Aliye-aliye

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kıymetli Talip amcam..Allah c.c razı olsun bu videoyu izlememize vesile olduğunuz için.. Ablam için bir bakıma mutluyum, o elhamdülillah kapandı ya, aslolan bu..Zorlukları zaten gelecekti..Bir farziyettin değeri, kutsiyyeti de zaten onun uğrunda bedel ödemekle, acı çekmekle anlaşılır.. Bu Rabbimiz c.c'den bir imtihandır.. Ablam çok şükür dirayetli davrandı ve en güzel seçimi yaptı..Bu fedakarlığını Aziz ve Rahim olan Rabbimiz c.c karşılıksız koymayacaktır.. O'nun Rahman c.c katında ecri, sevabı daha da artıyor, onlar zulmettiklerini sandıkça..Aynı ağır dönemeçlerden ben de geçtim..Ama bugün geçmişe şöyle dönüp bakınca görüyorum ki, içimde en ufak bir burukluk yok ve yine aynısını yapardım, yine aynı engellemeyle karşılaşsaydım..Bin kere de karşılaşacak olsam, yine aynısını..Ve yine o teslimiyetimin mükafatını Rabbimiz c.c verdi..Bunun bir de ahiretteki ecri var inşallah..Ben de bunun bedelini ödemiş biri olarak şunu belirtebilirim ki, ''Hiçbir şey ve hiçbir kimse Rabbimizin rızasından daha önemli değil..'' Zaten Rahman c.c'nin dostluğunu kazandığınız zaman, insanların pek çoğu sizden yüz çevirecektir, diyor bir hadis-i kutsi..Biz de her koşulda Rahman'ın dostluğundan ve merhametinden başka hiçbir şeyi istemiyoruz, Rabbimizin dostluğunu, rızasını kazanmamızı istemeyenleri de İSTEMİYORUZ..

Ne mutlu bu kutlu yolda bedel ödeyenlere..
Ne mutlu bu davanın sancaktarlığını yapanlara..
Ne mutlu ahiretin mükafatını buraya tercih edenlere...

Selam ve dua ile.

VeAleykümSelamVerahmetullahiVeBerekatuhu Yeğenim..
Amin Sizden de..Allah(CC) hayra vesile kılsın cümlemizi inşaAllah..bu zorlu seçimi için
Elhamdülillah..Ve Sizin de geçmişte yaşadıklarınız düşünüldüğünde..Allah(CC) önünüzdeki engelleri kaldırsın inşaAllah..teşekkür ederim konu ile ilgili yorum ve bizzat yaşadıklarınızın aktarımı olan katkılarınız için..
Siz de Selam ve dua ile kalınız..

ishakyakup
selamün aleyküm..
Allah'ın "ikra" emrine uyan eğitim zaten üniversitede verilmiyor..kimse kendini kandırmasın...
"okuyup doktor olalım..ümmetin kadınlarına faydamız olsun" diye düşünen hanım kardeşlerim...islam'i ilimler okusunlar, akaid okusunlar,fıkıh okusunlar.din ilimleri tahsili yapsınlar...hocahanım olsunlar...
çünkü; ümmetin kadınlarının en fazla hocaya ihtiyacı var...ümmetin bir kadın'ı hastalandığında doktor bulunmazsa...en fazla ölür..."inna lillahi ve inna ileyhi raciun.."
fakaaat; ümmetin kadınları dinlerini bilmiyor, rabb lerini bilmiyor, tesettür bilmiyor, hatta bir çoğu(afedersiniz) gusul- abdest bilmiyor...bu kadınlara, yakın zamanda dinlerini öğretecek hocahanım'lar bulunmazsa, bunların akıbeti; ölümden beter olacak...ahiret ölümü yaşayacaklar...

VeAleykümSelam Kardeşim..
Görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız ve de katkınız için teşekkür ederim Kardeşim..
Amin cümlemize nasib etsin inşaAllah..

SAFİYE
Rabbim Herkese Doğru Yolu Göstersin​

Amin..inşaAllah..katkınız için teşekkür ederim..

nihalim

Selamünaleyküm...Talip abi ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık...
çok güzel bir paylaşım...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle-İNŞALLAH...

VeAleynaAleykümSelam Nihal Kardeşim..
Rabbim Sizden de razı olsun Kardeşim..teşekkür ederim..
Siz de Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah hayırlısını versın
vıdeo da cok guzel olmuş ama ne fayda:(
ne acı
allaha emanet olun

--------------------------------------------------------------

Selamün Aleyküm Talip kardeşim. Gülnisa ve Kaan kardeşlerime canı gönülden katılıyorum. Rabbim Ebru kardeşimizinde yardımcısı olsun. Selametle

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle paylaşımınız için ALLAH RAZI OLSUN
Bunlarda geçecek inşALLAH
Kimimiz saglıkla,
Kimimiz paramızla
Kimimiz eşimiz dostumuzla ...vs. imtihan oluyoruz
Buda bir imtihan ve geçecek Önemli olan bu imtihanı hakkıyla verebilmek
Rabbimizden esasen zehir olup fıtrata yerleşince bal hükmüne geçen sabrı dilemeliyiz
Ama ne olur bayan kardeşlerim başlarında sadece başörtüsü olanlardan olmayalım
Kiminde sadece başörtüsü var
Kiminde tek başörtüsü yok
Dikkat edelim
Dikkat edelim
Dikkat edelim

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
s a kardeşim allah razı olsun çok önemli bir konu..

ishak kardeşimede aynen katılıyorum
selamün aleyküm..

fakaaat; ümmetin kadınları dinlerini bilmiyor, rabb lerini bimiyor, tesettür bilmiyor, hatta bir çoğu(afedersiniz) gusul- abdest bilmiyor...bu kadınlara, yakın zamanda dinlerini öğretecek hocahanım'lar bulunmazsa, bunların akıbeti; ölümden beter olacak...ahiret ölümü yaşayacaklar...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

Turgay.

Selamün Aleyküm Talip kardeşim. Gülnisa ve Kaan kardeşlerime canı gönülden katılıyorum. Rabbim Ebru kardeşimizinde yardımcısı olsun. Selametle​

VeAleykümSelam Turgay Kardeşim..
Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim..Amin inşaAllah..Siz de selametle kalın..​

Dualar
Öncelikle paylaşımınız için ALLAH RAZI OLSUN
Bunlarda geçecek inşALLAH
Kimimiz saglıkla,
Kimimiz paramızla
Kimimiz eşimiz dostumuzla ...vs. imtihan oluyoruz
Buda bir imtihan ve geçecek Önemli olan bu imtihanı hakkıyla verebilmek
Rabbimizden esasen zehir olup fıtrata yerleşince bal hükmüne geçen sabrı dilemeliyiz
Ama ne olur bayan kardeşlerim başlarında sadece başörtüsü olanlardan olmayalım
Kiminde sadece başörtüsü var
Kiminde tek başörtüsü yok
Dikkat edelim
Dikkat edelim
Dikkat edelim

Amin Sizden de inşaAllah..Şuurunda olmak lazım dediğiniz gibi..
Görüşlerinizi paylaştığınız ve katkınızdan dolayı teşekkür ederim..
Selam ve dua ile..

Mustafa 11
s a kardeşim allah razı olsun çok önemli bir konu..​

ishak kardeşimede aynen katılıyorum​

VeAleykümSelam Kardeşim..
Amin Sizden de inşaAllah..Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim..
Selam ve dua ile..​

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
O gün ayetler, sizin omuzlarınızdan söz ediyordu..
Başörtüsünü bir sancak gibi yapan Elif’tiniz.
İnce ceylan derisinde, sülûs yazılarla, süslü ''Nur'' ayetlerinin şavkıydı dalgalanan..
selamün aleyküm,

emeginize saglık inşallah bu acı bu zülüm birgün sona erecektir.rabbimin izniyle.selam ve dua ile

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM TALİP ABİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ. UYGULANAN BU ANLAMSIZ YASAKLARIN EN KISA ZAMANDA KALKMASIDIR DUALARIMIZ. SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt