örtü Uğruna
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jwiTQODiM7w[/youtube]
EsSelamuAleyküm..
Sabah biraz karışıklık oldu yanlış kopya yaptım herhalde..
video buraya kopyalanmamıştı..tekrar sayfa açmak istememiştim..cevap vesilesiyle bir kez daha kayıt olmuş olsun..
Hayırlı geceler dilerim..Selam ve dua ile..
gülnisa
selamunaleykum
ebru kardeşımıze cok uzuldum
allah hayırlısını versın
vıdeo da cok guzel olmuş ama ne fayda
allahım musluman bır ulkede yaşayanlar olarak utanıyorum
ne acı
paylaşımınız ıcın allah razı olsun
allaha emanet olun
VeAleykümSelam Kardeşim
Amin..amin Kardeşim..Görüşünüzü bizlerle paylaştığınız ve katkınız için teşekkür ederim..
Siz de Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
KAAN
aleykümselam talip abim.güzel ve yerinde bir paylaşım olmuş.mevlam razı olsun.hanım kardeşlerimizin başlarını açmak yerine okul kapısı önünde,okumamaları daha hayırlı olacaktır.bu engele en güzel cevap sırt dönüp gitmek ve ilim tahsili ile verilecektir.selam ve dua ile kalın selametle.
SelamunAleyküm Kardeşim..
Amin Sizden de...Görüşünüzü bizlerle paylaştığınız ve katkınız için teşekkür ederim.. Rabbim hayırlısını versin inşaAllah..Siz de Selam ve dua ile kalınız..
Aliye-aliye
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kıymetli Talip amcam..Allah c.c razı olsun bu videoyu izlememize vesile olduğunuz için.. Ablam için bir bakıma mutluyum, o elhamdülillah kapandı ya, aslolan bu..Zorlukları zaten gelecekti..Bir farziyettin değeri, kutsiyyeti de zaten onun uğrunda bedel ödemekle, acı çekmekle anlaşılır.. Bu Rabbimiz c.c'den bir imtihandır.. Ablam çok şükür dirayetli davrandı ve en güzel seçimi yaptı..Bu fedakarlığını Aziz ve Rahim olan Rabbimiz c.c karşılıksız koymayacaktır.. O'nun Rahman c.c katında ecri, sevabı daha da artıyor, onlar zulmettiklerini sandıkça..Aynı ağır dönemeçlerden ben de geçtim..Ama bugün geçmişe şöyle dönüp bakınca görüyorum ki, içimde en ufak bir burukluk yok ve yine aynısını yapardım, yine aynı engellemeyle karşılaşsaydım..Bin kere de karşılaşacak olsam, yine aynısını..Ve yine o teslimiyetimin mükafatını Rabbimiz c.c verdi..Bunun bir de ahiretteki ecri var inşallah..Ben de bunun bedelini ödemiş biri olarak şunu belirtebilirim ki, ''Hiçbir şey ve hiçbir kimse Rabbimizin rızasından daha önemli değil..'' Zaten Rahman c.c'nin dostluğunu kazandığınız zaman, insanların pek çoğu sizden yüz çevirecektir, diyor bir hadis-i kutsi..Biz de her koşulda Rahman'ın dostluğundan ve merhametinden başka hiçbir şeyi istemiyoruz, Rabbimizin dostluğunu, rızasını kazanmamızı istemeyenleri de İSTEMİYORUZ..
Ne mutlu bu kutlu yolda bedel ödeyenlere..
Ne mutlu bu davanın sancaktarlığını yapanlara..
Ne mutlu ahiretin mükafatını buraya tercih edenlere...
Selam ve dua ile.
VeAleykümSelamVerahmetullahiVeBerekatuhu Yeğenim..
Amin Sizden de..Allah(CC) hayra vesile kılsın cümlemizi inşaAllah..bu zorlu seçimi için
Elhamdülillah..Ve Sizin de geçmişte yaşadıklarınız düşünüldüğünde..Allah(CC) önünüzdeki engelleri kaldırsın inşaAllah..teşekkür ederim konu ile ilgili yorum ve bizzat yaşadıklarınızın aktarımı olan katkılarınız için..
Siz de Selam ve dua ile kalınız..
ishakyakup
selamün aleyküm..
bu görüşe..harfi harfi ne katılıyorum..
Allah'ın "ikra" emrine uyan eğitim zaten üniversitede verilmiyor..kimse kendini kandırmasın...
"okuyup doktor olalım..ümmetin kadınlarına faydamız olsun" diye düşünen hanım kardeşlerim...islam'i ilimler okusunlar, akaid okusunlar,fıkıh okusunlar.din ilimleri tahsili yapsınlar...hocahanım olsunlar...
çünkü; ümmetin kadınlarının en fazla hocaya ihtiyacı var...ümmetin bir kadın'ı hastalandığında doktor bulunmazsa...en fazla ölür..."inna lillahi ve inna ileyhi raciun.."
fakaaat; ümmetin kadınları dinlerini bilmiyor, rabb lerini bilmiyor, tesettür bilmiyor, hatta bir çoğu(afedersiniz) gusul- abdest bilmiyor...bu kadınlara, yakın zamanda dinlerini öğretecek hocahanım'lar bulunmazsa, bunların akıbeti; ölümden beter olacak...ahiret ölümü yaşayacaklar...
mevla uyanmayı nasib etsin...
VeAleykümSelam Kardeşim..
Görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız ve de katkınız için teşekkür ederim Kardeşim..
Amin cümlemize nasib etsin inşaAllah..
SAFİYE
Rabbim Herkese Doğru Yolu Göstersin
Amin..inşaAllah..katkınız için teşekkür ederim..
nihalim
Selamünaleyküm...Talip abi ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık...
çok güzel bir paylaşım...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle-İNŞALLAH...
VeAleynaAleykümSelam Nihal Kardeşim..
Rabbim Sizden de razı olsun Kardeşim..teşekkür ederim..
Siz de Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..