Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Onların duaya ihtiyaçları var!!!! (2 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Goldenrose
  • Başlangıç tarihi
G

Goldenrose

Selamun aleyküm sevgili kardeşlerim..

Benim halamın torunlarının bir rahatsızlığı var. Biri hem bronşit hem astım. Diğeri zaten bebek daha 20 aylık kötü kolesterolu var. Onlar için Yasin, Ayetel Kürsi Amme vs. okur musunuz ? Daha çok küçük her ikiside. Hastaneden çıkamadılar yavrularım..
Gönlünüzden ne kadar geçerse ne kadar boş vaktiniz varsa istediğiniz kadar Yasin vs. okursanız çok memnun olurum.

Allah razı olsun okuyacak ve okumayacak tüm kardeşlerimden. Selam ve dua ile. Allah'a emanet olun.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
ayyy canım kardeşim benim allah acill şifalar versinn tabiiki okurumm hepsinden :( astım bronşit çok belalı bir hastalıktır bilirim teyzemin kızııda çekiyo rabbim hepsine şifa versinn annesine babasına sabır versin canım allaha emanet ol....

G

Goldenrose

İlknur'um sağol. Annesinin babası evliliği zaten çelişkide. Çok mutsuzlar. Ne olucak bilmiyorum. Bu istemeden aile ilişkilerine de yansıyor ve ben çok üzülüyorum. Allah yardımcıları olsun tüm rahatsızlığı olan müslüman kardeşlerimin.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
İlknur'um sağol. Annesinin babası evliliği zaten çelişkide. Çok mutsuzlar. Ne olucak bilmiyorum. Bu istemeden aile ilişkilerine de yansıyor ve ben çok üzülüyorum. Allah yardımcıları olsun tüm rahatsızlığı olan müslüman kardeşlerimin.

canım benim aminnn şu insanlar evlenmeyi biliyorlar boşanmayı biliyorlar da bide şu yavruları arada bırakmasalar ya olan onlara oluyo.....

G

Goldenrose

canım benim aminnn şu insanlar evlenmeyi biliyorlar boşanmayı biliyorlar da bide şu yavruları arada bırakmasalar ya olan onlara oluyo.....

Çocuklar yavrularım hastalıklarıyla uğraşmaktan başka birşeyler ilgilenemiyorlar zaten. çok zor bir durum. Allah sabır versin. her geçen gün onları erimiş buluyorum. her geçen gün daha da kötüleşiyorlar.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Çocuklar yavrularım hastalıklarıyla uğraşmaktan başka birşeyler ilgilenemiyorlar zaten. çok zor bir durum. Allah sabır versin. her geçen gün onları erimiş buluyorum. her geçen gün daha da kötüleşiyorlar.

offf allah sabır versin yaa küçücük çocukların böyle hastalıklarına dayanamıyorum canımdan can koparıyolar sanki rabbim haklarında en hayırlısnı en kısa zamnda versin inşallah allaha emanet olsunlar öpüyorum gözlerinden ikisininde.....

G

Goldenrose

offf allah sabır versin yaa küçücük çocukların böyle hastalıklarına dayanamıyorum canımdan can koparıyolar sanki rabbim haklarında en hayırlısnı en kısa zamnda versin inşallah allaha emanet olsunlar öpüyorum gözlerinden ikisininde.....

amiiiinnnnn.............
ihşallah.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım şifa versin 10 tane Ayet-el Kursi okuyacağım

ozlemcuneyt

Kayıtlı Kullanıcı
Allahü Teala her ikisinede şifa versin

Her ikisi için ayrı ayrı 3 ihlas 3 felak 3 nas 3 ayetel kürsü okudum

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım Allah yar ve yardımcıları olsun Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.

Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bende ayetel kürsi,felak nas okudum .inşallah RABBİM meleklerimizin yanında olsun ve şifa versin .ALLAHA emanet olun

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
canım çok üzüldüm Rabbim yardımcıları olsun acil şifalar versin inşallah okuyabilddiğim kadar okuycam canım

G

Goldenrose

teşekkür ederim mihrace ve serap ablacım. Allah razı olsun sizden

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim Allah şifa versin bende amenerrasulü okudum.

G

Goldenrose

Selamun aleyküm sevgili kardeşlerim..

Benim halamın torunlarının bir rahatsızlığı var. Biri hem bronşit hem astım. Diğeri zaten bebek daha 20 aylık kötü kolesterolu var. Onlar için Yasin, Ayetel Kürsi Amme vs. okur musunuz ? Daha çok küçük her ikiside. Hastaneden çıkamadılar yavrularım..
Gönlünüzden ne kadar geçerse ne kadar boş vaktiniz varsa istediğiniz kadar Yasin vs. okursanız çok memnun olurum.

Allah razı olsun okuyacak ve okumayacak tüm kardeşlerimden. Selam ve dua ile. Allah'a emanet olun.

20 aylık bebeğin (serra) rahatsızlığından bahsetmiştim konumda. Ne yazık ki durumu çok kötü. Doktor kan tahlili istemiş. Aşırı derecede düşük çıkmış. Halam görmüş Serra'mızı. Yüzü kireç gibi bembeyazmış. Sürekli ağlıyormuş. Annesi lösemi teşhisinden korkuyor. Bekliyoruz. Allah'ım şifa versin en kısa zamanda ihşaalah.

Sevdalinka_

Kayıtlı Kullanıcı
20 aylık bebeğin (serra) rahatsızlığından bahsetmiştim konumda. Ne yazık ki durumu çok kötü. Doktor kan tahlili istemiş. Aşırı derecede düşük çıkmış. Halam görmüş Serra'mızı. Yüzü kireç gibi bembeyazmış. Sürekli ağlıyormuş. Annesi lösemi teşhisinden korkuyor. Bekliyoruz. Allah'ım şifa versin en kısa zamanda ihşaalah.

Ah canım ah kıyamam ben ona Allah yardımcıları olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt