Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
.
Değerli arkadaşlarım;
şuan yazacaklarıma belki kiminiz "ooo zor iş" diyebilir
kiminizde abeste iştikal bulabilirsiniz....
lakin her görüşü göze alarak bu konuyu muhasebenize muhasebemize koymak istedim...
gazze ve filistin yani gerekli bölgelerdeki CAN KARDEŞLERİMİZ için karınca kadar dahi olsa bişiler yapalım diyorum...
onların şuanda duaya ihtiyacı olduğu kadar ısınmaya doymaya ihtiyacı var...
bizler keyif çayı yudumlarken onlar açlıkla savaş veriyorlar israil şerefsizlerin yanı sıra....
diyeceğim o ki bir battaniye bile ulaşsa bişeydir...
birde battaniyelere notlar düşeriz dualarla yanınızdayız diye..
kime denk gelip bi yandan sarınsa ve okusa hem dış hem iç ne güzel sıcaklık olur....
ben bunu tek başıma yapmayı kafama koydum lakin sizede söyleyeyim istedim.
muhasebe yapalım nasıl yapacağımız konusunda,
ki en azından 50 battaniye olsa yada kim ne katabilecekse..
evinde neyi uygun bulursa.. illaki para değil..
mesela kullanmadığınız giysilerinizden, fazla battaniyelerinizden , kışlık kazak mont ne varsa işte toparlasak ve bende deniz fenerini arasam.........bişiler yapsak....
bizler sokaklarda can ciğerlerini kaybetmiş yaralı per perişan olsaydık
aynı dinden olan sözde kardeşlerimizin rahatta yaşayarak sadece kınamakla kalmalarına kim bilir neler derdik...
gamsız olmayalım inşaallah....
neyse yazıyı fazla uzatmayayım umarım demek istediğimi tam anlamıyla aktarabilmişimdir....
haydi arkadaşlar şimdi el ele verme zamanı...
işte şimdi kardeşlik zamanı...
neler yapabiliriz ve eşyalarımızı nasıl birleştirip derneğe ulaştırabiliriz istişareye buyrun ......
.
Değerli arkadaşlarım;
şuan yazacaklarıma belki kiminiz "ooo zor iş" diyebilir
kiminizde abeste iştikal bulabilirsiniz....
lakin her görüşü göze alarak bu konuyu muhasebenize muhasebemize koymak istedim...
gazze ve filistin yani gerekli bölgelerdeki CAN KARDEŞLERİMİZ için karınca kadar dahi olsa bişiler yapalım diyorum...
onların şuanda duaya ihtiyacı olduğu kadar ısınmaya doymaya ihtiyacı var...
bizler keyif çayı yudumlarken onlar açlıkla savaş veriyorlar israil şerefsizlerin yanı sıra....

diyeceğim o ki bir battaniye bile ulaşsa bişeydir...
birde battaniyelere notlar düşeriz dualarla yanınızdayız diye..

kime denk gelip bi yandan sarınsa ve okusa hem dış hem iç ne güzel sıcaklık olur....
ben bunu tek başıma yapmayı kafama koydum lakin sizede söyleyeyim istedim.
muhasebe yapalım nasıl yapacağımız konusunda,
ki en azından 50 battaniye olsa yada kim ne katabilecekse..
evinde neyi uygun bulursa.. illaki para değil..
mesela kullanmadığınız giysilerinizden, fazla battaniyelerinizden , kışlık kazak mont ne varsa işte toparlasak ve bende deniz fenerini arasam.........bişiler yapsak....
bizler sokaklarda can ciğerlerini kaybetmiş yaralı per perişan olsaydık
aynı dinden olan sözde kardeşlerimizin rahatta yaşayarak sadece kınamakla kalmalarına kim bilir neler derdik...

gamsız olmayalım inşaallah....
neyse yazıyı fazla uzatmayayım umarım demek istediğimi tam anlamıyla aktarabilmişimdir....
haydi arkadaşlar şimdi el ele verme zamanı...
işte şimdi kardeşlik zamanı...
neler yapabiliriz ve eşyalarımızı nasıl birleştirip derneğe ulaştırabiliriz istişareye buyrun ......

.