Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

önemli:orda Birileri Var BİR UĞRAYIN...... (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S.a Sevgili Arkadaşlar Bugün Yaşadiğim Bir Olay Beni çok Etkiledi.ve Kendimden Korktum Nedenmi ?nedeni Sanki Insanliğimi Unutmuşum Gibi Hissetmemdi.bugün Bir Iş Için Unutulmuşlar Evine Gittim şimdi Orasi Neresi Diye Soracaksiniz Evet Yanliş Yazmadim Gerçekten Unutulmuşlar Ve Bir Kenara Atilmişlar Evi Gerçek Adi Sözde Huzur Ve Düşkünler Evi Ama Hiçde öyle Değil.bugün Gördüklerim Ve Yaşadiklarim çok Korkunçtu.evet çok Ta üzüldüm Ve Kendi Kendime Dedimki şu Dünyada Nasil Insanlar Var Diye .insan Annesini Babasini Bile Bile öyle Bir Yere Nasil Birakir Demekki Insanlar Bu Kadar Acimasiz Ve Zalim Olabiliyormuş.çünkü Zalim Ve Acimasiz Biri Böyle Birşey Yapabilir.o Insanlar Ne Kadar üzgün Ne Kadar çaresizler Bir Görseniz Benim Içim Dayanmadi .bazilariyla Konuştum Hepsi Evlatlarindan Dertli Ve şikayetçiler.bu Gün Ben Kendim Için Bir Karar Aldim Her Ay Bir Pazar Günümü çocuklarimla Beraber Gidip Onlarin Yaninda Geçirmeye Karar Verdim .ve Bu Konuyu Sizlerlede Paylaşmak Istedim. Belki Birgün Tesadüfen önünden Geçerseniz Ne Olur Bir Uğrayin Sizleri Inanin O Kadar Büyük Bir Sevgiyle Hasretle Karşilayacaklarki Biliyorum çünkü Ben Yaşadim Bunu.allah Hepinizden Razi Olsun......

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kimseyi sahipsiz gözü yolda koymasin.acaba bizim ne olacagimiz bellimi.insanlar büyüklerini oraya terkedince iyi biseymi yaptik saniyorlar acaba .merhamet edelimki merhamet bulalim.rabbim sendende razi olsun emegini zayi etmesin

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
rabbim kimseyi sahipsiz gözü yolda koymasin.acaba bizim ne olacagimiz bellimi.insanlar büyüklerini oraya terkedince iyi biseymi yaptik saniyorlar acaba .merhamet edelimki merhamet bulalim.rabbim sendende razi olsun emegini zayi etmesin

SA RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam abi bende uzun zamandır böyle bir yer arıyordum istanbulda yerını förumu yazarsanız inşaAllah bizlerde ziyarette bulunuruz selam ve dua ile :(

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ve aleyküm selam abi bende uzun zamandır böyle bir yer arıyordum istanbulda yerını förumu yazarsanız inşaAllah bizlerde ziyarette bulunuruz selam ve dua ile :(

sa sevgili kardeşim bu gibi yerler çok var senin nerede olduğunu bilmediğim için yer tarif edemiyorum biraz araştırırsak yakınımızda bulabiliriz ilgilendiğin için allah senden razı olsun kardeşim selametle

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu Aleykum ve rahmetullahu ve Berakatuhu
Oncelikle sizi takdir ettim Allah c.c. sizden ve sizin gibilerden razi olsun.çok güzel bir davranis bu yaptiginiz.Bende çok istiyorum gidip, O sizin tabirinizle unutulmus insanlari:( ama yurt disinda yasadigim için:( InsaAllah Yazin Allah c.c. nasip ederse çok istiyorum ziyaret etmeyi.:evet Dualarinizi bekliyorum.AEO

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ne kadarda acı...

kişinin büyüyene kadar maddi- manevi herşeyi ile sıkılmadan ilgilendiğini bilerek,

yapılan fedakarlıklarının haddi hesabı belirsizken,

kişi büyür veeeeeee

artık onun hayatını rahatça yaşamasına engel olduğunu düşündüğü,

"cennetin ayakları altında olduğunu ve ana-baba haklarını ödeyemeyeceği"

kişileri ismindeki huzurun asla yakalanmayacağı "huzurevine" bırakır....

tabii kendisinin sonunu düşünmez....artık vijdani olarak rahattır...

çünkü masraflarını karşılamaktadır... ve ileride çocuklarına bırakacağı

"kendi masraflarına yetecek parayı biriktirmek için çalışır!...."

ALLAHA EMANET OLUNUZ

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
s.a ne kadarda acı...

kişinin büyüyene kadar maddi- manevi herşeyi ile sıkılmadan ilgilendiğini bilerek,

yapılan fedakarlıklarının haddi hesabı belirsizken,

kişi büyür veeeeeee

artık onun hayatını rahatça yaşamasına engel olduğunu düşündüğü,

"cennetin ayakları altında olduğunu ve ana-baba haklarını ödeyemeyeceği"

kişileri ismindeki huzurun asla yakalanmayacağı "huzurevine" bırakır....

tabii kendisinin sonunu düşünmez....artık vijdani olarak rahattır...

çünkü masraflarını karşılamaktadır... ve ileride çocuklarına bırakacağı

"kendi masraflarına yetecek parayı biriktirmek için çalışır!...."

ALLAHA EMANET OLUNUZ

allah sizden razı olsun

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
Sağol kardeşim son olarak bundan yaklaşık 7 yıl önce bir ziyarete gitmiştim
gerçekten daha dün gibi o günü unutamıyorum konuşmayı bir şeyleri paylaşmak
isteyen insanlar yollara bakanlar gerçekten zor ALLAH(CC)HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .A.E.O.DUA İLE .

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mustafa abi ALLAH razı olsun unutulmuşları hatırlattığın için.bende 1 yıl önce gitmiştim ve inanın içler acısı bir durum her türlü insanı aynı yere koymuşlar akıl hastaları bileyaşlılarla aynı odalarda kalıyordu ve korkuyorlardı.işte düşkğn olunca insan önemsenmiyor dediğin gib hepsi evlatlardan şikayetçi vebihaber..
rabbim bizleri iyi evlatladan eylesin inşALLAH
ben gitmeyi ok stiyoum ama ağlamaktan onlara br faydan dokunmuyor.onlaroda üzmüş oluyorum.4 sene babaannemi ben bakığım için çok hassaslştım bu konuda:A

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S.A.
Sağol kardeşim son olarak bundan yaklaşık 7 yıl önce bir ziyarete gitmiştim
gerçekten daha dün gibi o günü unutamıyorum konuşmayı bir şeyleri paylaşmak
isteyen insanlar yollara bakanlar gerçekten zor ALLAH(CC)HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .A.E.O.DUA İLE .

AMİN AMİN ALLAH(CC)HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .A.E.O

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
selamün aleyküm mustafa abi ALLAH razı olsun unutulmuşları hatırlattığın için.bende 1 yıl önce gitmiştim ve inanın içler acısı bir durum her türlü insanı aynı yere koymuşlar akıl hastaları bileyaşlılarla aynı odalarda kalıyordu ve korkuyorlardı.işte düşkğn olunca insan önemsenmiyor dediğin gib hepsi evlatlardan şikayetçi vebihaber..
rabbim bizleri iyi evlatladan eylesin inşALLAH
ben gitmeyi ok stiyoum ama ağlamaktan onlara br faydan dokunmuyor.onlaroda üzmüş oluyorum.4 sene babaannemi ben bakığım için çok hassaslştım bu konuda:A

AMİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt