selamün aleyküm arkadaşlar.Uydurulan Din Kuran'daki Din Kuran Kur'an Kuran-i Kerim kuranikerim islam Allah türkçe meal arama çevirisi hadis Tarikatlar mezhepler kadın Namaz Hac Oruç diye bi site var ve burada yanlış bilgiler verilmiş.dinimizi yanlış anlatmak için kasten mi yapılmış bu site bilemiyorum ama bu site dini bi site diye biliyor ve buradan bilgi alıyor çoğu kardeşimiz.ama biraz baktım ve çoğu bilginin yanlış olduğunu gördüm.Kur'an-ı Kerim deki ayetleri falan yanlış yorumlamışlar.alemlerin peygamberimiz hürmetine yaratıldığını reddetmişler.başı örtmek diye bi saçmalık yok falan demişler.ben okurken inanamadım.islami site diye birşey öğrenmek için buraya giren kardeşlerimiz dinimizi tamamiyle yanlış öğrenecekler.sizde bi girip bakın.yorumlarınızı bekliyorum.ve bence bunu iletebildiğiniz yerlere iletin ki dinimize yeni girmek isteyen kardeşlerimiz dinimizi yanlış tanımasın ve müslüman olan kardeşlerimizin de beyni bulanmasın,kafası karışmasın.cevaplarınızı bekliyorum.ALLAH'a emanet olun..