Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

önemli çok önemli lütfen bakınız? (1 Kullanıcı)

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
bir arkadaşım yardım istiyor ben yardım edemedim ne olur yardım edin ancak ben form açarak yardımcı olmaya çalışıyorum şimdi onun yazdığı mesajı yazıyorum şimdiden allah hepinizden razı olsun saygılarımla...:(:A

üye adı : fn123
selam bende birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim annemin ölüm senesi yaklaşıyor devamlı okuyacak hoca bulunamıyor acaba böyle durumlarda okunacak dualar ve ilahiler varmı yani pc ye indirip ordan dinlesek eğer varsa ögrenebilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim...

koksal_19

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim yasin dinleyerek takipde edersen inş okumuskadar olur bide bol bol fatiha okuya bilirsin

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
tşk

tşk

teşekürler arkadaşım senden başka kimse cevap yazmadı burada herşeyin her sorunun bir cevabı olduğunu yardıma muhtaş duaya ihtiyaç arkadaşarada canı gönülden dua edileceğini zannetmiştim demekki yanılmışım allah senden razı olsun bu arkadaşımıza yardım ettiğin için allaha emanet olll duayla.........:gulegule

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim Selenny Biraz Sitem Etmişsin Ama Bu Formdan Birtane Daha Açilmişti Oraya Kardeşlerim Yorumlarini Yazmişlar Dün Okumuştum Sanirim Onu Görmedin Burda Gerçekten Insanlar Birrbirine Yardim Eder Yani Sen Doğru Düşünmüşsün Ama Forumlar çok Hizli Aktiği Için Herkes Görmemiş Olabilir Olumsuz Düşünme Lütfen Rabbime Emanet Ol Kardeşim Dua Ile

tiryaki38

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olur inşallah diyerek başlayalım.... Ve arkadaşın dedigi gibi
yasin dinleyerek takipde edersen inş okumuskadar olur bide bol bol fatiha okuya bilirsin
ama bunun yanı sırada kendiniz bu ayda kuran-ı kerimi hatip edip yollaya bilirsiniz bu sadece ramazanla sınırlı kalmammalı bunu her an yapabilirsiniz tekrar mekanı cennet olur inşallah dileklerimle

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Sevgili kardeşim internetten indirip dinleye bilirsin.

Yıl dönümünde sayfada tekrar hatırlatırsan emınım kı sayfadakı arkadaşlar annen için yasin-i şerif okurlar

Dua ile

koksal_19

Kayıtlı Kullanıcı
teşekürler arkadaşım senden başka kimse cevap yazmadı burada herşeyin her sorunun bir cevabı olduğunu yardıma muhtaş duaya ihtiyaç arkadaşarada canı gönülden dua edileceğini zannetmiştim demekki yanılmışım allah senden razı olsun bu arkadaşımıza yardım ettiğin için allaha emanet olll duayla.........:gulegule

emin ol görmemişlerdir yada bu biraz fetva gibi olduğundan cvp vermek istememişlerdir yoksa sana bi kasıtları yoktur bende yeni üyelrdenim sedne A.e.ol dualrım müşterek sende niş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt