Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Önemli Bir Kaç Hatırlatma... (3 Kullanıcı)

Seyyid

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeşlerim, Sitemizin Güzelliklerinin ve Düzeninin artması ve devamlılığıu için bazı şeylerin bilinmesi gereklidir.

1- Sitemiz hiç bir grup, tarikat vs. mensubu değildir. Amaç Sadece Allah Rızası için Çalışmak.

2- Bazı Sevgili Kardeşlerimiz Geçerliliği olmayan, ayetlere ters düşebilecek yazılar hazırlamaktalar. bunun için sizlere haber etmeden yazılarınızda düzenleme yapılmış olabilir...

3- Sitemizde gerek Kısa mesaj yerine gerekse Forum Bölümüne Soru yazmayalım. Soru Sormak için, Sorunuzu yazmak için http://www.islamiyet.gen.tr/sorularla_islamiyet/soru_sor.php adresimizi kullanmalısınız. Daha hızlıu ve daha fazla verim alabilmek için bu adresi kullanmalısınız...

4- Bazı Üye Arkadaşlarımız Yanlışlıkla Mesaj ya da Görüş Yazdıklarında gönder düğmesine ( butonuna) bir kaç defa basmaktalar. buda Mesajlarının iki üç hatta dört defa vs yayınlanmasına sebep olmaktadır. buda sitemizin genel düzenini bozmaktadır. bunun için Mesaj ya da Yorum yazdığımızda Sadece bir defa GÖNDER butonuna tıklayalım.

5- Site Üyelerinden bazıları bazı duyguları istismar etmektedir. Buna sebep teşkil edenler siteden banlanacaktır.

6- Gerek Kısa Mesaj gerekse Forumdan her hangi bir arkadaşa rahatsızlık verdiği tespit edilen arkadaşlar siteden banlanacaktır.

7- Bazı Üyelerimiz sitenin icerisinde gruplaşmalar yapmaya çalışmakta; Bu olumsuz tavırdan vazgeçmeliyiz. Unutmayalım ki. islamiyet Gen tr Ailesiyiz..

Yukarıda yazmış olduklarımı dikkate alırsak inşeallah Daha huzurlu daha Verimli Sitemiz olması için el birliği ile çalışmış olacağız.

Selam ve Dua ile...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Önemli Bir Kaç Hatırlatma...

ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM ÖGRENDİGİMİZ GÜZELLİKLERLE AMEL ETMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm hocam.Allah razı olsun.çok sağolun bu önemli hatırlatmalarınız için..Allah razı olsun..selam ve dua ile..

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI CUMALAR ALLAH RAZI OLSUN.KONTROL ALTINDA OLDUGUNU BILMEK GÜZEL HER ÖNÜNE GELEN AGZINA GELENI YAZAMAZ.
BÖYLE BIR SITEYE VESILE OLDUGUNUZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN!!!
HEP DUALARIMDASINIZB)B)

HEVES

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM..ALLAH RAZI OLSUN..HATIRLATMALAR İÇİN SAĞOLASINIZ..

OKU

Kayıtlı Kullanıcı

A.S...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

uyarılarınız için çok tşk ederim hocam inş daha dikkatli olunur bu konularda ben kendi adıma dahada dikkat edeceğimi arz ediyorum selam ve dua ile

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

UYARILAR İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SORULARIMA SİZİN ÖNERDİĞİNİZ ŞEKİLDE CEVAP ARIYCAM İNŞALLAH ALLAHA EMNET OLUN

yeliz

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.resulugulu.com

ALLAH RAZI OLSUN SEVİNDİM ÇÜNKÜ RAHATSIZ EDİCİ BİRKAÇ ŞEYLE KARŞILAŞTIM AMA ŞİMDİ İÇİM RAHATLADI ALLAH RAZI OLSUN

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

bu hatırlatma benim gibi yeni üyeler için çok iyi olmuş Allah razı olsun. Allah'a emanet olun

teacher

Kayıtlı Kullanıcı

Uyarılarınız ve hatırlatmalarınız için çok teşekkürler.Bu aileye katılalı çok uzun zaman olmadı ama kendimi hep buradaymışım ve buradaki arkadaşları da uzun zamandır tanıyor muşum hissi var içimde.......Böyle güzel bir organizasyonun içinde olduğum içinde kendimi şanslı hissediyorum.Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun.....Selam ve dua ile...

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

Urarin icin cok tesekkur ediyorum hocam,bende kendime daha da dikkatli olurum insallah,Allah her zaman guc ve kuvvet versin hepimize...amin

guleryuz

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN UYARILARINIZ İÇİN
İNŞALLAH BU ZAMANA KADAR BİR HATAM OLMAMISTIR
NEDENSE BÖYLE UYARILARI OKURKEN HATAM OLMASA BİLE SANKİ BANADA SÖYLENİYORMUS GİBİ GELİYOR
ARKADASLAR HATALARIMIZDA BİRBİRİMİZİ UYARALIM OLDU MU?
ALLAH CÜMLLEMİZDEN RAZI OLSU İNŞALLAH

ftres

Kayıtlı Kullanıcı

uyarılarınız için tesekkurler.Allah razı olsun...ben de bundan sonra bu konularda daha dikkatli olacam Allahın izniyle.Allaha emanet olun

Boncuklu

Kayıtlı Kullanıcı

Cok güzel bir site: (ALLAH CC)razi olsun bu müslümanlari bir cati altina aldiginiz icin.Tabiki kurallariniz"a aynen katiliyoruz cünkü aileyiz (ALLAH CC)Yardimciniz olsun.S.A...B)

mehmet levent

Kayıtlı Kullanıcı

haklısınız açık çası bende ilk üye olduğumda sitede nereye ne yazacağım nasıl cevap vereceğim konusunu tam olarak bilmiyordum fakat sitedeki bazı arkadaşların yardımıyla öğrendim onlarada yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum

sonayavci

Kayıtlı Kullanıcı

bu hatırlatmanın önemli olduğu kesin teşekkür ederim allah razı olsun kardeşB)

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

çok yerinde tespitlerin var ve hatırlatmaların için teşekkürler......

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Seyyid kardeşim gerçekten guruplaşma var yalnızca kendi yazılarım değil başka arkadaşlarında yazılarına bakılmıyor o kadar emek veriliyor herkez her yazıyı okuyup cevap vermek zorunda değil beki ama en azından okuyabilir ben hayal kırılığına uğruyorun üzülüyorum inanın içimden yazmak gelmiyor artık okunmmayacaksa nede uğraşayım selamlar :(:(:(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Seyyid kardeşim gerçekten guruplaşma var yalnızca kendi yazılarım değil başka arkadaşlarında yazılarına bakılmıyor o kadar emek veriliyor herkez her yazıyı okuyup cevap vermek zorunda değil beki ama en azından okuyabilir ben hayal kırılığına uğruyorun üzülüyorum inanın içimden yazmak gelmiyor artık okunmmayacaksa nede uğraşayım selamlar :(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt