Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

önemli: Arapça'yI ANLAMAK,ÖĞRENMEK, ÖĞRETMEK.... (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİMİZİN BİZE GÖNDERDİĞİ KİTAB'IN DİLİ...OKUDUĞUMUZ AMA ANLAYAMADIĞIMIZ KİTAP...O YÜCE KİTABI ANLAMAK İÇİN, RABB'İMİZİN EMİRLERİNİ ANLAMAK İÇİN ,ANA DİLİMİZİ ANLADIĞIMIZ GİBİ ANLAMAK İÇİN HERKESİ ARAPÇA ÖĞRENMEYE DAVET EDİYORUM...BAŞLANGICI YAPIN , NİYET EDİN...GERİSİ RABB'İMİN İZNİYLE GELİR ...ERKEK ARAPÇA HOCALARININ SAYISINI BİLEMİYORUM AMA TÜRKİYE'DE MAALESEF BAYAN ARAPÇA HOCALARININ SAYISI ÇOK AZ.ERKEK KADIN FARKETMEZ.ÖĞRENMEYE GAYRET EDELİM.ÇOCUKLARIMIZA DA ÖĞRETELİM...DAVET BENDEN NİYET SİZDEN....KOLAY GELSİN...NOT:SİZE TAVSİYE EDENEDE SİZE DE RABB'İM BU YOLDA YARDIM ETSİN ...AMİN..:a12:

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
İnşallah değerli kardeşim...
Ben bir kaç dönem devam ettim...
Halk eğitim merkezleri eğer 10 kişi bulunabiliyorsa her türlü kursu açabiliyor...
Bulunduğumuz yerde eğer 10 kişi toplu hareket edersek ücretsiz kurs açtırabiliriz...
Selam ve DUA ile...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah değerli kardeşim...
Ben bir kaç dönem devam ettim...
Halk eğitim merkezleri eğer 10 kişi bulunabiliyorsa her türlü kursu açabiliyor...
Bulunduğumuz yerde eğer 10 kişi toplu hareket edersek ücretsiz kurs açtırabiliriz...
Selam ve DUA ile...
evet , katılıyorum ağlamayana meme vermezler...bizler talep edecezki kurslar açılsın....ben kendi çabamla başladım...inşeallah devam edeceğim...zor ama düşünsenize öğrendiğinizi, kuranı anlıyorsunuz....Allah herkese nasip etsin...amin....

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
maşaALLAH Rabbim bu güzel niyetinizde muvaffak eylesin :)

ylnz51

Kayıtlı Kullanıcı
Öyle kolay bir iş değil yalnız,arapçadaki kelime sayısı bizdekinden fazla.Çok geniş bir dil.Arap dilinin yanında arap kültürünü de öğrenmek gerekir.Ne yazık ki Kur'an a baktığımızda haşa benzetme maksadım yok sanki hiç bizim olmayan bir kitaba bakmışız gibi geliyor.

Ne güzel olurdu hem okuyup hem de meallere gerek duymadan kendimiz anlayabilsek.Hani bir ayet yazıp yanına da kafalarına göre meal yazsalar anlamayacağız.

Oysa ki Kur'an dan büyük hiçbir şefaatçinin olmadığı buyrulur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt