Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

öNDER SAV ve CHP nin GERÇEK YÜZÜ (1 Kullanıcı)

ekrem2

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün aleyküm.
Arkadaşlar siteye yeni kaydoldum.Tüm bölümleride tam dolaşamadım henüz.Konunun yeri burasımıdır değilmidir kestiremedim.Bir yanlışlık var ise admin kardeşimin düzeltmesini rica ediyorum.
Burası İslami bir site,bu nedenle böyle bir konunun var olması gerekir diye düşündüm.
Malumunuzdur CHP li Önder Sav iti,Peygamberimiz (s.a.v)'i hafife ve alaya alan sözler sarf etti.Deniz Baykal ise 'daha dikkatli olmalıydı 'babından bir şeyler söyledi.
Bunların Yüce Allah (c.c) katında durumları nedir tabiki Allah(c.c) bilir.Bize düşen en az şey ise bu gibilere buğz etmektir.
Allah(c.c) bunları ıslah etsin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a(c.c)'a emanet olun.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Peygamberimize (sav) dil uzatanların dillerine ateşin düşmesini dilerim..
ama bunlar bu vazifeyi üstlenmişler ,belli bir mükafat karşılığındada çalışıyorlar..onlar kara vazifelerini yapıyorlar..(gerçi bunun asıl "mükafatı" cehennemde olacaktır)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar utanc verici bir hali vardı.allahın resulune nasıl hitap ediyor ve vatandaşına nasıl tepeden bakıyor acz içinde yüzen bu mahluk.anam babam sana feda olsun ya resulallah

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
BU HABERİ OKUDUĞUMDAN BERİ ÇOK ÜZGÜN VE SİNİRLİYİM..O ANDA BEN AÇMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA VAZGEÇTİM..YAZIKLAR OLSUN BU ADAMA VE BUNUN GİBİ DÜŞÜNEN REZİLLERE....

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

allah celle celaluhu layığını verir ...

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah gereken cezayı ona verir..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt