Umut_Yolcusu
Kayıtlı Kullanıcı
Zamanın birinde dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk Allah'a sormuş;
-'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum'
Allah;-'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın'
Çocuk;-'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! '
Allah;-'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana'
Çocuk;-'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? '
Allah-'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır' der...
O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar;
-'Eğer gidiyorsam lütfen söyler misiniz benim meleğimin adı nedir?...
''''Meleğinin adının önemi yok Sen ona sadece ANNE diyeceksin...'''
-'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum'
Allah;-'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın'
Çocuk;-'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! '
Allah;-'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana'
Çocuk;-'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? '
Allah-'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır' der...
O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar;
-'Eğer gidiyorsam lütfen söyler misiniz benim meleğimin adı nedir?...
''''Meleğinin adının önemi yok Sen ona sadece ANNE diyeceksin...'''
En son ne zaman öptünüz annenizi,en son ne zaman ona sımsıkı sarılıp seni seviyorum dediniz ? Annenizin değerini anlamanız için kaybetmeniz gerekmez.Hayat kısa,ömür dediğiniz çabuk tükeniyor.daha ne kadar annenizi sevdiğinizi söylemeye müsade eder ki saatler ? Henüz vakit erkenken,canınız sağken,ruhunuz hala bedeninizdeyken ve bu saatte bu satırları okurken,bir kere daha onu sevdiğinizi söylemeye vakit varken hadi gidip onu sevdiğinizi söyleyin unutmayın ki;
"CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR..."
"CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR..."