Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ona anne diyeceksin ! (1 Kullanıcı)

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
Zamanın birinde dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk Allah'a sormuş;
-'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum'
Allah;-'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın'
Çocuk;-'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! '
Allah;-'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana'
Çocuk;-'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? '
Allah-'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır' der...
O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar;
-'Eğer gidiyorsam lütfen söyler misiniz benim meleğimin adı nedir?...
''''Meleğinin adının önemi yok Sen ona sadece ANNE diyeceksin...'''

En son ne zaman öptünüz annenizi,en son ne zaman ona sımsıkı sarılıp seni seviyorum dediniz ? Annenizin değerini anlamanız için kaybetmeniz gerekmez.Hayat kısa,ömür dediğiniz çabuk tükeniyor.daha ne kadar annenizi sevdiğinizi söylemeye müsade eder ki saatler ? Henüz vakit erkenken,canınız sağken,ruhunuz hala bedeninizdeyken ve bu saatte bu satırları okurken,bir kere daha onu sevdiğinizi söylemeye vakit varken hadi gidip onu sevdiğinizi söyleyin unutmayın ki;
"CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR..."

sevgipınarıözlem

Kayıtlı Kullanıcı
En son ne zaman öptünüz annenizi,en son ne zaman ona sımsıkı sarılıp seni seviyorum dediniz ? Annenizin değerini anlamanız için kaybetmeniz gerekmez.Hayat kısa,ömür dediğiniz çabuk tükeniyor.daha ne kadar annenizi sevdiğinizi söylemeye müsade eder ki saatler ? Henüz vakit erkenken,canınız sağken,ruhunuz hala bedeninizdeyken ve bu saatte bu satırları okurken,bir kere daha onu sevdiğinizi söylemeye vakit varken hadi gidip onu sevdiğinizi söyleyin unutmayın ki;

10un 100ünden

Kayıtlı Kullanıcı
Bu güzel ve anlamlı yazı için Allah razı olsun...
Gerçekten annemizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz...

`Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi açtı telefonu. Telefondaki ses annesine aitti. Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti? Annesi;

` - Nasılsın oğlum, iyi misin? ` diye sordu. Oğlu şaşkın bir ifadeyle;

` - İyiyim anne. Hayırdır bir şey mi oldu? Siz iyi misiniz? ` diye sordu merakla. Annesi;

` - Biz iyiyiz. Bir şeyimiz yok. Sadece sesini duymak istedim ` dedi. Oğlu;

` - Anne! Bunun için mi aradın? Saat sabahın üç buçuğu, yarın da konuşabilirdik! ` deyince annesi;

` - Rahatsız mı ettim oğlum? ` dedi. Oğlu;

` - Evet anne rahatsız ettin! Uykudan uyandım, korktum! ` deyince annesi;

` - Otuz sene önce de sen beni bu saatte rahatsız etmiştin. Doğum günün kutlu olsun oğlum! ` dedi...

Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar...

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg

en son satırlar tamamiyle benim kendi düşüncelerim kendi aklımdan yazdım umarım bu satırlar sayesinde bir çok kişi annesinin yanına giderek bir kez daha onlara olan sevgilerini gösterirler..

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
Bu güzel ve anlamlı yazı için Allah razı olsun...
Gerçekten annemizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz...

`Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi açtı telefonu. Telefondaki ses annesine aitti. Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti? Annesi;

` - Nasılsın oğlum, iyi misin? ` diye sordu. Oğlu şaşkın bir ifadeyle;

` - İyiyim anne. Hayırdır bir şey mi oldu? Siz iyi misiniz? ` diye sordu merakla. Annesi;

` - Biz iyiyiz. Bir şeyimiz yok. Sadece sesini duymak istedim ` dedi. Oğlu;

` - Anne! Bunun için mi aradın? Saat sabahın üç buçuğu, yarın da konuşabilirdik! ` deyince annesi;

` - Rahatsız mı ettim oğlum? ` dedi. Oğlu;

` - Evet anne rahatsız ettin! Uykudan uyandım, korktum! ` deyince annesi;

` - Otuz sene önce de sen beni bu saatte rahatsız etmiştin. Doğum günün kutlu olsun oğlum! ` dedi...
Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar...

AMİN...Rabbim cümlemizden razı olsun.
sizinde bizlerle paylaştığınız hikaye gerçekten çok güzel teşekkür ederim...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler

H.Ş

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg

H.Ş

ewet hem de çok güzel bir hadis-i şerif...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt