Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüye rahmet kalanlara selamet. (1 Kullanıcı)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim. Bu gün hayatın ne denli sürprizlerle dolu olduğunu ve vakit gelince nelere kadir olduğunu bir kez daha anladım. Akşam üstü saat 16:30 gibi başka bir departmanda çalışan oda arkadaşım gülerek şakalaşarak mesaisini tamamladığı için çıktı. Ardından 1 saat sonra oda arkadaşım tesadüfen otele girişini farkettim yanında birileri vardı. bende kendisine şakayla karışık hayırdır oteli özlediğinden bırakamadın döndün değil mi diye şaka yaptım ama sonra gözlüklerinin altındaki yaşı neden sonra anladım. Ablası, enştesi ve 2 çocukları trafik kazası geçirmiş. Eniştesi vefat etmiş ablası ve ablasının iki çocuğu komadaymış bunu duyunca yaptığım şaka gırtlağımda kaldı. Sevgili kardeşlerim lütfen onlar için dualarınızdan yer verin. Allah razı olsun.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.

ALLAH cc yar ve yardımcıları olsun.vefat eden kardeşimize ve cümlemize mevlam merhamet eylesin.

inna lilllahi ve inna ileyhi raciun

muro

Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c sevdiklerin e sabır versin

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM

ALLAH RAHMET EYLESIN Yakinlarina Sabir Versin
Arkadasiniz Ablasina ve Cocuklarinada ALLAH Acil Sifalar Versin INSALLAH Tez Zamanda Eski Sagliklarina Kavusurlar

ALLAH Yardimcilari Olsun insALLAH

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun amin

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
Rabbim yardımcıları olsun. şifalar nasip etsin.
sabırlar versin inşaallah.
selam ve dua ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..

Selamün Aleyküm Değerli Hakan abimiz.
Şüphesiz her şey O'ndan geldi ve O'na dönecek. Rahman c.c, kendisine en güzel şekilde kavuşanlardan eylesin bizleri inşallah..Rahman c.c mekanlarını cennet eylesin..Yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin..
Kandilinizi de bu vesileyle tebrik ederim..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt