Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ölümün sizi nerede bulmasını isterdiniz ? (1 Kullanıcı)

Meryem'ce

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.nebigenclik.com
Hangi ortamda, hangi mekânda? Ya da hangi belde de vermek isterdiniz son nefesinizi ? Size sorulan bu soruya cevap olarak hemen, - ya durup dururken ölüm de nereden çıktı şimdi, ben henüz ölmek istemiyorum ki mi dediniz yoksa? Yoksa öldükten sonra ne fark eder ki, nerede ölürsen öl diye mi geçirdiniz içinizden ? Ya da daha önce hiç aklınıza gelmemiş miydi bu soru ? Ama bir anlık gelseydi ve bir anlık cevap vermek zorunda kalsaydınız ne derdiniz diye bir düşünün ? Ölüm anınızı, o anki ahvalinizi ve mekanınızı düşleyin hemen şimdi;

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
ölüm her an aklımda ,namaz kılarken ölmek, yada ramazan ayında oruçken ölmek isterdim..........

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun selam kardeşim.ölümü çokça düşünürüm.vahşice öldürülen,ölen insanları görünce rabbim ölümünde hayırlısını versin diyorum hep .herkes içinde tabii..İnsanın yattığı yerde,anlamadan ölmesi yada secdede ölmesi ne mutlu..Nasıl yaşarsak öle öleceğiz nasıl ölürsekte o şekilde haşrolunacağız vesselam...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt