Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖLÜME NASIL SABREDECEĞİM (1 Kullanıcı)

mavi72

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLARIM
ANNEM ÖLÜM DÖŞEĞİNDE VE BEN ÇILDIRACAK GİBİYİM...TEK DAYANAĞIMIN ALLAHIM OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA DAYANAMIYORUM...
NASIL SABREDECEĞİM ANNEMİ OKADAR ÇOK SEVİYORUMKİ ONA OKADAR ÇOK BAĞLIYIMKİ NAPACAĞIMI BİLMİYORUM..
ÖMRÜMÜN HER DÖNEMİNDE SEVİNCİMDEDE ÜZÜNTÜMDEDE ALLAHIMA SIĞINDIM AMA BUKADAR BÜYÜK BİR ACIYLA HİÇ KARŞILAŞMAMIŞTIM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM...
HAYATIMIN DİREĞİ OLAN ANNEMMİ ALLAHIM NEDEN BENDEN ALIYORSUN DEMEDEN EDEMİYORUM...DUA EDİYORUM DEVAMLI AMA BAŞEDEMİYORUM..
ÇOK KÜÇÜK BİR AİLEYİZ BEN AİLENİN DİĞER FERTLERİNE DESTEK OLMAYA CALIŞIYORUM BEN SİZLERDEN DESTEK ALIYORUM...BİRAZ NEFES ALSAM SİTEYE GİRİYORUM..
BANA YARDIM EDİN ...
ANNEME ŞİFA BANADA SABIR İSTEYİNİZ ALLAHIMDAN..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÖLÜME NASIL SABREDECEĞİM

mavi72 yazdı:
ARKADAŞLARIM
ANNEM ÖLÜM DÖŞEĞİNDE VE BEN ÇILDIRACAK GİBİYİM...TEK DAYANAĞIMIN ALLAHIM OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA DAYANAMIYORUM...
NASIL SABREDECEĞİM ANNEMİ OKADAR ÇOK SEVİYORUMKİ ONA OKADAR ÇOK BAĞLIYIMKİ NAPACAĞIMI BİLMİYORUM..
ÖMRÜMÜN HER DÖNEMİNDE SEVİNCİMDEDE ÜZÜNTÜMDEDE ALLAHIMA SIĞINDIM AMA BUKADAR BÜYÜK BİR ACIYLA HİÇ KARŞILAŞMAMIŞTIM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM...
HAYATIMIN DİREĞİ OLAN ANNEMMİ ALLAHIM NEDEN BENDEN ALIYORSUN DEMEDEN EDEMİYORUM...DUA EDİYORUM DEVAMLI AMA BAŞEDEMİYORUM..
ÇOK KÜÇÜK BİR AİLEYİZ BEN AİLENİN DİĞER FERTLERİNE DESTEK OLMAYA CALIŞIYORUM BEN SİZLERDEN DESTEK ALIYORUM...BİRAZ NEFES ALSAM SİTEYE GİRİYORUM..
BANA YARDIM EDİN ...

Kardeşim çok üzüldüm ... Anne bu ya, başka hiçbir şeye benzemez ...
Rabbim kimselere göstermesin, anneciğine sağlık versin ... diğer şekilde düşünüp yazamıyorum, yeminle söylüyorum çok kötü oldum ...
Senin için bilhassa dua edeceğim ... kardeşim ...
Allah'a emanetsin kardeşim, Yardımcınız olsun Rabbim ...

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

mavi72 yazdı:
ARKADAŞLARIM
BANA YARDIM EDİN ...

selamınaleyküm kardeşim ümidini kaybetme biliyorum çok zor ama sabret dua et devamlı

Resullah (sav)'ı şunları söylerken işittim: "Kendisine bir musibet gelen müslüman Allah'ın emrettiği: "İnnalillahi ve inna ileyhi raci'un, allahümme ecirni fi musibeti vahluf li hayran minha: "Biz Allah'ınız ve ancak O'na döneceğiz. Bana bu musibetim için ücret ver. Ve bana bunun arkasından daha hayırlısını ver" derse Allah o musibeti alır ve mutlaka daha hayırlısını verir." Ümmü Seleme der ki: "Ebu Seleme (ra) vefat ettiği zaman ben: "Ebu Seleme'den daha hayırlı olan hangi müslümar var? Resulullah (sav)'la ilk hicret eden hane, onun hanesiydi" dedim. Ben bunu söyledikten sonra Allah, onun yerine bana Resullah (sav)'ı verdi. Şöyle ki: Resulullah (sav), bana Hatib İbnu Ebi Belte'a'yı göndererek kendisi için beni istetti. Ben: "Benim (küçük) bir kız çocuğum var, ayrıca ben kıskanç bir kadınım. (Resulullah'ın ise birçok hanımı var, imtizacsızlıktan korkarım)" diye cevap verdim. Resullah (sav): "Kız çocuğuna gelince, Allah'a dua ederiz, onu kendisinden müstağni kılar, kıskançlığı için de Allah'a gidermesini dua ederim" buyurdular.

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim çok üzüldüm inan.Anne bu kolaymı,hiçbir şeye benzemez.Allah(c.c)tan ümidini kesme hiç bir zaman.Dualarını eksik etme annenden.Ama biliyoruz ki ölüm kaçınılmaz.Hepimiz birgün tadıcaz ölümü.Çok zor bişey Rabbim yardımcın olsun.Sana sabır versin Rabbim.Ama ne olur dikkat et,isyana kaçacak laflar etme.Neden alıyosun Allahım deme.Aklına böyle şeyler gelince sabır dile Rabbimden.Bende hep dua edicem sana inşallah...Rabbim yardımcın olsun

rakabe_

Kayıtlı Kullanıcı

kardesim inanki cok uzuldum ALLAH annene sifa sanada sabır versin
cok guzel soylemıssın tek dayanagım ALLAH dıye O'na sıgın derdi veren ALLAH dermanını da verecektir unutma dualarımız senınle olacaktır kardesım...

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim üzüldüm bende gerçekten. Rabbim şifa verir inşaallah. dualarımız sizinle.. sizde dualarınızı eksik etmeyinz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt