Selamun Aleykum
Allah razi olsun Guzel soyluyor ibretlik resimler var Allah hepimizin yardimcisi olsun, Nasil gecicez biz sirattan![]()
selamun aleykum abim.RABBİM razı olsun.emegine saglık.
ama ben bu yüzle onun nasıl huzuruna varırımki?ölüm her daim hazır,ama ben malesef hazır degilim.RABBIM rahmet ve merhametiyle beni yargılasın.yoksa işim çok zor.selametle abim.
selamun aleykum cevdet abi bende açılmıyo ama kesin çok önemli bi paylaşımdır allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
selamun Aleyküm Abicim..
Bendede Açilmadi Nedense Göremedim Ama Eminim çok Faydali Güzel Bir Paylaşimdir..
Rabbime Emanet Ol Dua Ile..
ALLAH razi olsun abi.
YUCE RABBIM o zor anda merhamet etsin insaallah bizlere:A
gidenler gidiyorda sanki hic sira bize gelmiycekmis gibi yasiyoruz:A
ALLAHIM AFFEDICISIN AFFI SEVERSIN AFFEYLE YA RABBI BIZLERI!!
Selamün Aleyküm Abi emeğine yüreğine sağlık... biliyorum yanlış bir düşünce ama bazen ölümü hayattan daha iyi görüyorum inanırmısın hiç bir şey zerre kadar tat vermiyor bana benim kendimi düşünecek hiç vaktim olmadı hep kardeşlerim sevdiklerim onları düşünmekten kendimi unuttum ölüme hazırmıyım aslında hayır ahireti düşündüğümde korkuyorum RABBİME hesap vermek kolay değil kul kula hesap verirken zorlanıyor da RAHMANIN HUZURUNA çıkmak kolaymı ama RABBİM buyuruyor ki '' Ben kulumun zannı üzereyim beni nasıl bilirse ben ona öyleyim '' bende RABBİMİ çok bağışlayıcı rahmeti sonsuz merhametin sahibi olarak biliyorum inşaallah ki bu aciz kulunu okuduğu okuttuğu KUR'AN nın hürmetine aldığı samimi dualar hürmetine bağışlar.
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL