Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖLÜM (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM. SİZLERDEN BİR RİCAM OLACAK. DÜN AKŞAM İFTARA ÇOK AZ BİR VAKİT KALA HALAMIN KIZI VEFAT ETTİ. RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE ORUÇLU OLARAK ONU YANINA ALDI. BU GECE KABİRDE İLK GECESİNİ GEÇİRECEK. LÜTFEN DUA EDİN KARDEŞLERİM. RABBİMİZİN MERHAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN. ALLAH(c.c) EMANET OLUN.

pearly1985

Kayıtlı Kullanıcı
Başınız sağolsun.Rabbim kolay sorgu suallerden geçirsin inşallah.Güzel bir ayda güzel bir şekilde ölmüş.Kabri nurla dolsun, mekanı cennet olsunn.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Başınız sağolsun.Rabbim kolay sorgu suallerden geçirsin inşallah.Güzel bir ayda güzel bir şekilde ölmüş.Kabri nurla dolsun, mekanı cennet olsunn.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL DUANA BİNLERCE KERE AMİN RABBİM HEPİMİZE SUALİMİZİ KOLAYCA VEREBİLMEK NASİP ETSİN RABBİMİZE EMANET OL.

pearly1985

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada ölen insan kabire girmeden onun için 70 bin "lailaheillallah" çekilip kabrine yollanırsa , onu kabirde karşılarlarmış.Eğer isterseniz bizlerde yardımcı oluruz.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Elbette Isterim Ama Bitermi Bu Akşama Kadar Bilemiyorum Kardeşim çok Sağol

pearly1985

Kayıtlı Kullanıcı
Çok kişi olsa biter aslında ama kalabalık olmak gerek tabii.Yani düşünürseniz yardımcı olurum..Sizde saolun...

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Yardimci Olursaniz Okadar çok Sevinirim Ki Kardeşim Kafam Allak Bullak çünkü çok üzgünüm Kisa Birsüre önce Oturp Konuştuğunuz Sevdiğiniz Bir Insanin Ani ölüm Haberini Almak çok Değişik Bir Duygu Ama Sizden Başka Kimse Cevap Yazmadi Kardeşlerim Meşgul Galiba

pearly1985

Kayıtlı Kullanıcı
İsterseniz bir başlık açın.Daha iyi duyurulmuş olur.Çok zor bişey değil eminim herkes katkıda bulunur.Çünkü ölen kişiyi kabirinde huzur verir en azından o anki korkularını giderir.Azap görmesine engel olurlar.İnsanlar hayattayken bile çekip kendi kabirlerine yollayabiliyorlarmış.Bence başlık açıp yardım isteyin.Herkes ne kadar çekebilirse artık.O zorlu günü hepimiz yaşıycaz sonuçta..

sonayavci

Kayıtlı Kullanıcı
kalanlara sabır ölenlere rahmet diliyorum

kalanlara sabır ölenlere rahmet diliyorum

selamın aleyküm başınız sağolsun kardeşim peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)'nin bir hadis-i şerifinde "ölümden korkmayın çünkü ölüm bir çocuğun babasından aldığı harçlıkla babalar gününde babasına hediye alması gibidir .Zaten bu canı Allah(c.c.) bize hediye etmiyormu bizde ölümümüzde emaneti teslim ederiz ölüm hayatın bitişi değil yeni bir hayat başlangıcıdır) buyurmuştur

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
yeni gördüm başınız solsun ALLAH geride kalanlara sabır versin a.e.o kardeşim...

celebii

Kayıtlı Kullanıcı
başınız sağolsu karedeşim kabri nurla dolsun mekanı cennet olsun allah yaardımcısı olsun geride kalanlarada allah sabır versin kardeşim allah a emanet olun...

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Canım Allah (CC) rahmet eylesin. Kabri nur mekani cennet olsun
Dün 2,000 tane tesbih çektim rabbim kabul buyurursa

Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt