Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖLÜM YOKLUK DEĞİLDİR (1 Kullanıcı)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı
ÖLÜM YOKLUK DEĞİLDİR

"Öldüğüm gün, tabutumu omuzlar üzerinde gördüğüm zaman bende bu cihanın derdi var sanma. Bana ağlama, yazık yazık, vah vah deme! Şeytanın tuzağına düşersen, vah vahın sırası o zamandır, yazık yazık o zaman denir...Cenazemi gördüğün zaman, ayrılık ; benim buluşmam, görüşmem o zamandır. Beni mezara koydukları zaman, elveda elveda deme! Mezar, cennet kapısının perdesidir. Batmayı gördün ya, doğmayı da seyret! Güneşle aya batmadan ne ziyan gelir; sana batma görünür ama, o aslında doğmaya hazırlıktır; yeniden doğmadır.Mezar ise hapishane gibi görünür ama , aslında canın hapisten kurtuluşudur... Yere hangi tohum atıldı da bitmedi!Neden insan tohumuna gelince bitmeyecek zannına düşüyorsun?!... Hangi kova suya salındı da dolu olarak çıkmadı? Can Yusuf'u kuyuya düşünce niye ağlasın? Bu tarafta ağzını yumdun mu, o tarafta aç!... çünkü artık, hay huydan uzak, mekansızlık alemindesin!" (MEVLANA)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt