Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ölüm sizi her an yakalayabilir. (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı

Ölüm sizi her an yakalayabilir.

Kimbilir o an, belki de şu andır ya da size çok yaklaşmıştır.

Belki de bu satırlar ahlakınızı yeniden düşünmeniz için ölümünüzden önce size tanınmışson bir fırsat, son bir hatırlatma, son bir uyarıdır. Siz bu satırları okurken bir saat sonra hayatta kalacağınızdan emin olamazsınız. Bir saat sonra hayatta olsanız bir sonraki saate erişeceğinizin hiçbir garantisi yoktur. Saat değil bir dakika, hatta bir saniye sonra bile hayatta olacağınız kesin değildir. Bu kitabı sonuna kadar okuyup bitireceğinizin de hiçbir garantisi yoktur. Ölüm size, büyük bir ihtimalle, bir dakika öncesinde ölmeyi hiç aklınızdan geçirmediğiniz bir anda gelecektir.

Mutlaka öleceksiniz, tüm sevdikleriniz de ölecek, sizden önce ya da sonra mutlaka ölecekler. Bundan 100 sene sonra dünya üzerinde sizin tanıdığınız hiçbir canlı insan kalmayacak...

alıntıdır

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ey iman edenler, Allah'tan korkun. Herkes yarın için neyi takdim ettiğine baksın. Allah'tan korkun. Hiç şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan haberdardır. Kendileri Allah'ı unutmuş, böylece O da onlara kendi nefislerini unutturmuş olanlar gibi olmayın. İşte onlar, fasık olanların ta kendileridir. (Haşr Suresi, 18-19)

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
"we have only time to die" , bu sözü prep sınıfında elemantary kitabımın ilk safyasına yazmıştımm.. dün gibi hatırlıyorum.... bir öğle namazı çıkışıydı erken gittiğimden elime bir kitap alıp okumaya başlamıştım ölüm ve sonrasını anlatıyordu , bende tekrar sınıfa geldiğimde bu sözü yazmıştım...
ölümü hatırlatan çok az şey var günlük yaşamımızda , forumda rastlamak çok hoş ama teşekkürler...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
"we have only time to die" , bu sözü prep sınıfında elemantary kitabımın ilk safyasına yazmıştımm.. dün gibi hatırlıyorum.... bir öğle namazı çıkışıydı erken gittiğimden elime bir kitap alıp okumaya başlamıştım ölüm ve sonrasını anlatıyordu , bende tekrar sınıfa geldiğimde bu sözü yazmıştım...
ölümü hatırlatan çok az şey var günlük yaşamımızda , forumda rastlamak çok hoş ama teşekkürler...

yorumunuza gözlerinize saglık kardeşim rabbim bizlere ölümü unutturmasın unuttuğumuz anda ise hatırlatsın inşallah... bu sözde benden kardeşim <The death is the most faithful friend for people reunion on the way>
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh kıymetli kardeşim.
Allah razı olsun, emeklerinize sağlık,

İnanmayanlar, kaptansız gemiler gibi birer birer batmış
Nefsi uğruna hem dünyasını hem ahiretini satmış
Vicdanının sesini duymamak için kendinden kaçmış
Ölümden kaçarken; yaşayan ölü olduğunun farkına varamamış

Gençliğine güvenen, ölümü kapısında bulmuş
Eyvah deyip başını taşlara vurmuş
Üç günlük dünya deyip Hesap vereceğini unutmuş
Hesap gününü bilen Allah deyip kurtulmuş

Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın kardeşim.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh kıymetli kardeşim.
Allah razı olsun, emeklerinize sağlık,

İnanmayanlar, kaptansız gemiler gibi birer birer batmış
Nefsi uğruna hem dünyasını hem ahiretini satmış
Vicdanının sesini duymamak için kendinden kaçmış
Ölümden kaçarken; yaşayan ölü olduğunun farkına varamamış

Gençliğine güvenen, ölümü kapısında bulmuş
Eyvah deyip başını taşlara vurmuş
Üç günlük dünya deyip Hesap vereceğini unutmuş
Hesap gününü bilen Allah deyip kurtulmuş

Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın kardeşim.

aleykum selam degerli kardeşim gözlerinize degerli yorumunuza saglık rabbim razı olsun sizden de inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

aglayan karanfil

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşın iyisi sana allahı hatırlatandır.ölümü hatırlayan rabbinin varlıgını zaten hiç unutmaz..çok güzel bi yazı kardeşm.allah razı,okuyanlar faydalanmış olsn...hakkınızı helal edin...yeni üye aglayan karanfilden dualarla....

SAÇLARIM KADAR BAŞIM OLSA
HAK YOLUNA OLSUN FEDA.....

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşın iyisi sana allahı hatırlatandır.ölümü hatırlayan rabbinin varlıgını zaten hiç unutmaz..çok güzel bi yazı kardeşm.allah razı,okuyanlar faydalanmış olsn...hakkınızı helal edin...yeni üye aglayan karanfilden dualarla....

SAÇLARIM KADAR BAŞIM OLSA
HAK YOLUNA OLSUN FEDA.....

gözlerinize saglık kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>

manav

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm emeğinize sağlık bu gerçeği üç ay önce çok acı bir şekilde yaşadım babamla normal ayrıldıktan bir saat sonra ölüm haberini aldım ve tabi inanmakta zorlandım bütün geçmişlerimizin mekanı cennet olsun

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm emeğinize sağlık bu gerçeği üç ay önce çok acı bir şekilde yaşadım babamla normal ayrıldıktan bir saat sonra ölüm haberini aldım ve tabi inanmakta zorlandım bütün geçmişlerimizin mekanı cennet olsun

aleykum selam kardeşim rabbim babanınızın mekanını cennet eylesin inşallah gözlerinize saglık kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
allah ölümünde hayırlısını veriri inşallah cennette buluşmak ümidiyle allaha emanet olun AMİN...

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Damla Allah Razı Olsun Çok Güzel Bir Konu Çünkü 2 Gün Önce Ölümden Döndüm Trafik Kazası Geçirdim Şuan Allahımın Mucizesiyle Yaşıyorum Tabiki Kimse Diyemezki Şansın Vardı Şansım Bile Yoktu Kesinlikle Allahımın Bana Lütfu Daha Çok Şükrediyorum Ve Gerçekten Ölümü Azda Olsa Tattım Çok Az Şükrediyoruz.Allaha Emanet Olun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt