Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ölüm öncesi,anı,sonrası...(hafızalardan silinmeyecek bir video) (1 Kullanıcı)

tabiin

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.psd.blogcu.com
Bu sunuyu izlememe vesile oldun... Kardeşim ALLAH razı olsun...
Şu an birinci bölümümü izledim... Her kardeşimin izlemesinide tavsiye ederim...

tabiin

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.psd.blogcu.com
Ey ölümlü kardeşlerim, mutlak istikameti mahşer olan kardeşlerim... mutlaka izleyin... Mutlaka..

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
ya rabbi neydi öyle!!!!!!
alllahım sen affet gazabından affına sıgınıyoruz şeytanın şerrinden sana sıgınıyoruz sen bagışlayıcısın sen ancak övündügün gibisin yarabbi

pearly1985 kardeş bizde 13 yaşındaki oglumla bugun şeytanın hılelerını konuşuyorduk namaz hakkında eklediginiz vidyoyu beraber seyrettık allah razı olsun herkesın bundan ders alması lazım emeginize saglık

pearly1985

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizden razı olsun ve şeytanın dostuna düşman eylesin.Ben bu videodan çok fazla etkilendim hatta doktora gittim.psikolojik olarak hergece ölüm korkusu yaşamaya başlamıştım.oyüzden bu videoyu gerçekten ibret alabilecek ve bu ağırlığı kaldırabilecek kişilerin izlemesini tavsiye ediyorumm.Yoksa çok fazla etkilenirsinizz.Umarım izleyenlere faydası olurr.Rabbim hepimizi şeytanın oyunlarından, vesveselerinden korusun , o hepimizin düşmanı olsunn.

Quran

Kayıtlı Kullanıcı
İyi hoş kardeşlerimde ben bu videoyu seyredemiyorumki; Bir yolunu gösteren olsa

A

Arzu_76

Selamün aleyküm
Kardeşim tamamını izleyemedim kalbim dayanmadı gerçekleri görmeye

Allah (CC) affetsin bizleri

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,
Bu video yu bizlerle paylaştığın için allah(c.c.) razı olsun senden

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı
Sonunda, onlardan birine (kafir) ölüm geldiği zaman, der ki: "Rabbim, beni geri çevirin." (MÜ'MİNUN SURESİ / 99)
Her nefis ölümü tadıcıdır; sonra bize döndürüleceksiniz. (ANKEBUT SURESİ / 57)

Selamun Aleykum

Allah (c.c.) razı olsun. Bize bir kez daha ölüm hatırlatıldı Allah'ın, şu acizane kullara. Bu filmden ibret alana ne mutlu.
Ancuk şunu söylemek gerekirse. Video'yu hazırlayanlar ibret verelim derken bir ayrıntıyı unutmuşlar. İslam'a göre; Peygamber (S.a.v.), Melek'ler, şeytan ve bazı sahabelerin yüzü gösterilmez. (Örn: Çağrı gibi) Filmde bu göz ardı edilmiş.
Bir de filmde şunu anlayamadım. O kara cübbeli şeytanmıydı, Melek (Azrail veya Münker Nekir)'miydi anlayamadım tam olarak. Aydınlatırsanız sevinirim.
Ama çok ibret verici bir filmdi. Filmi hazırlandan da, paylaşandan da Allah razı olsun İnşAllah.

Allahaısmarladık...

maxim

Kayıtlı Kullanıcı
Ben video yu izlemedim sanırım izlesemde yüreğim dayanmaz. Allah hepimizi affetsin. Buna benzer bi video izledim ondan sonra böyle videolar izlemedim. Korkacak olan arkadaşlar dikkat etsin (benim gibi) çok ürkütücü. Bunlar bizim gerçeklerimiz.Alla (c.c) bütün günahlarımızı bağışlasın.

pearly1985

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Video'da ilk gelen azrail'di.Ölü yıkanırken gelen ise;şeytan'dı.Zaten söylenen sözlerden de anlaşılıyor.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
şuan Da Izledim Yemin Ederim Ti Tir Titriyorum.allahim Bizide Affet Rabbim.bu Gece Uyku Yok Bana

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm RABBİM senden razı olsun kardeşim paylaştığın hatırlattığın için çok çok teşekkür ederm soğuk su gibi çarptı yüzüme yeniden ALLAH razı olsun:A:A:A

asya_y

Kayıtlı Kullanıcı
Ölümü unutmadan ölecekmiş gibi yaşamak gerekir .... Allah yardımcımız olsun .... herşey bizler için..... AEO

sessizseda

Kayıtlı Kullanıcı
"İnnalillahiveinnaileyhuraciun".......Allah razı olsun hakikati tekrar hatırlamamıza vesile oldunuz....günde en az 20 defa ölümü düşünmemizi tavsiye etmiş Peygamberimiz s.a.v.ama bunu gerçekten başarabilseydik bu uykudan uyanırdık.......:(

fzy01

Kayıtlı Kullanıcı
izleemek için çok uğraştım ama görüntüyü açamadım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt