Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüm korkusu (1 Kullanıcı)

esin73

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli günler
ölüm ölüm ölüm
ölüm hic aklimdan cikmiyorki öyle zaman geliyor ki ölümden korkmuyorum öylede bir zaman geliyorki ölümü düsündükce korku bunalim sikinti ruhi cöküntü cok kötü hissediyorum kendimi
aslinda sebebi cok acik kendimi ALLAH´A c.c yakin hissetigim zaman ölümden korkmuyorum ve uzaklastigim zaman cok korkuyorum
bendeki bu büyük problem kendimce cözümünü bilemedigim ALLAH´tan c.c baskasini düsünmek istemiyorum en cok da namaz aninda ama olmuyor üstelik bes vaktin besinide kilamiyorum cok cabuk dünyanin telasina daliyorum ALLAH c.c bana ve benim gibilerin yardimcisi olsun inallah

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ölüm korkusu

amin bende aynı dertten muzdaripim.:(:(çok korkuyorum gerçekten allah yardımcımız olsun

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH BU KORKULARA KARSILIK NAMAZINI KILACAKSIN KURANINI OKUYACAKSIN ZEKAT VERECEKSIN NEBILIM INSALLAH KABIR AZABINDAN KORUR RABBIMIZ BIZI INSALLAH SENI ANLIYORUM KARDES BENDEDE OLUYOR BAZEN

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C)YAR VEYARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH BOSLUKTA BIRAKMASIN BIZLERI INSALLAH

msonbasaran

Kayıtlı Kullanıcı
korku olmadan ümit olmaz, rabbim hiçbir zaman utandırmasın ve yalnız bırakmasın,
korkuyla ümit arasında kalmak lazım, ümitsizliğe kapılmayalım

Allah hepimizden razı olsun inşallah

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamün aleyküm ,ölüm korkusu tabi ki çok ağır bir şey ama farkında olup ta hazırlanmaya çalışmak mı daha iyi,yoksa gaflete dalıp sonradan (iş işten geçtikten sonra) farkına varmak mı,benimse bunalıma girdiğim konu günümüz müslümanların körlüğü ,nankörlüğü ,
gafleti, fitneye aldanışı Allah Uyandırsın!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt