Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖlÜm Ani (mutlaka Bakin) (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ölüm Anı!!!
Hayatımda hiç yaşamadığım bir olaydı ne olduğunu anlayamıyordum. Üzerimde bir örtü vardı. Ve etrafımda insanlar hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.
Ne olduğunu hala anlamış değildim. Neden üzerimde örtü vardı ve neler oluyordu. Ellerimi oynatamıyor kımıldayamıyordum. Allah’ım neler oluyordu, bana neler olmuştu. Ayağa kalkmak istiyordum ama kalkamıyordum.
Anne neredesin, sesini duyuyorum ama seni göremiyorum. Neden ağlıyorsun anne... Yanıma gel üzerimdeki örtüyü al. Ben alamıyorum anne...
Bir ara bir el üzerimdeki örtüyü aldı. Bu babamdı ve gözleri ağlamaktan şişmişti. Neden ağladın baba... Ben neredeyim. Neden konuşamıyorum.
Annemde orda, annem yıkılmıştı sanki. Ağlıyordu hem de hıçkıra hıçkıra. Ağlama anne!
Aman Allah’ım! Eyvah!! Ben ölmüştüm. Evet ben ölmüştüm ve bu etrafımdaki insanlar benim cesedimin üzerinde ağlıyorlardı. Ağlama anne!
Ağlama baba!! Allah’ım! Bana yardım et, bana dayanma gücü ver.
Annem üzerime yattı ve ağlamaya devam etti. Bir yandan da; Oğlum, yavrum neden bizi bıraktın, diyordu.
Anne! Anne! ağlama anne. Ya babam. Heybetli babam, evimizin direği babam. Ağlama baba! ne olursunuz ağlamayın. Kardeşlerim, komşularımız tamamı ağlıyorlardı. Anne seni son bir defa öpmek, koklamak, sarılmak isterdim ama şimdi olmuyor anne. Annem!! Annem!!
Sonra üzerimi tekrar örttüler. Beni bir tabuta koydular. Evimizden son kez çıkıyordum. Hem de dönmemek üzere Anne!! Ne olur beni bırakma Anne!! gitmek istemiyorum ... Annneeeeeeeeeeee
Yağmur yağıyor tabutumun üstüne. damlaları duyuyorum. Beni camiye götürüyorlardı son kez. Hayatta gitmediğim camiye son kez götürülüyordum. Allah’ım götürmeyin. Ne yüzle gideceğim!! Hayatta gitmek istemediğim camiye götürmeyin beni..... Ve imamın er kişi niyetine deyişi...
Hakkınızı helal ediyor musunuz? Evet sesleri neye karşı... Hepsine de hakkım geçmişti. Ben kul olamadım kardeş olamadım, Allah huzuruna nasıl varırım......
Ve evet..... Allah’ım heyhaaaaat!!!!! Heyhaaaaat!!!!!
Beni son ziyaretgahıma götürüyorlar. Evet kabristana! Allah’ım götürmeyin. Ne olur götürmeyin bu naçiz bedeni. Beni tabuttan çıkardılar, kefenime babam sarıldı, annem uzaktan seyrediyordu. Ağlamaktan gözyaşları kurumuştu.
Anne! beni alsana yanına anne.....beni bırakmasana anne..... anneciğim canım annem..... gitme beni bırakma anne... :A

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
:Açok güzel bir yazı ellerinize sağlık

Drujba22

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hanım kardeşimiz den razı olsun...

Yüce Mevla'm Cümlemize kabir azabı tattırmasın!..

kani_selma

Kayıtlı Kullanıcı
bu yazıyı hergün okumak lazım.aksi takdirde aklımız başımıza gelmeyecek.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ellerine saglık hafize ablacım rabbim hayırlı ölüm versin
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:gulegule

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ellerine saglık hafize ablacım rabbim hayırlı ölüm versin

rabbimize emanetsin inşallah

selam ve dua ile inşallah:gulegule

Aleykümselam Damla rabbim ömründe ölümünde hayırlısını versin tüm ümmeti muhammede s.a.a bizede selametle

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Böyle Bi Günde Kalbimizde Korku Olmadan Güzel Bir Imanla ölmeyi Nasip Etsin

rabianurr

Kayıtlı Kullanıcı
allahım imanla bu dünyadan göçmemizi nasip et
bütün ölmüşlerimizin ruhu için el fatiha
allah razı olsun

_emrah_

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce mevlam cümlemize
iman ile yaşamayı
iman ile ölmeyi
iman ile kabre girmeyi
iman ile rabbimizin karşısına cıkmayı