Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

- ölmeden önce Söylenen Sözler... (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
- ÖLMEDEN ÖNCE SÖYLENEN SÖZLER...

[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]ÖLMEDEN ÖNCE SÖYLENEN SÖZLER...[/FONT] [FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]elektrikçiye ne gerek var canım ben hallederim..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]bak şimdi nasıl solluycaz..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]gel abey burası boyu geçmio..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]vakkas abey senin için öyle böyle diolar doğrumu!...[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]nalan, bi kibrit yakta bakalım ne kokusuymuş..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]sözünü geri alman için 3 sn veriorum 3.2.1..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]semacım bak arabanın ibresini 200e vurdum..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]burası eskiden mayın tarlasıymış, ama bitane bile kalmamış.[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]paraşütü en aşşağıda ben açacağım.[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]anaa! kim koymuş bu kabloyu buraya, dur şunu kaldırayım.[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]abi çok seri bi araba bu yaa![/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]korkma hayatım, arabamızda abs ve aırbag mavcut..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]oğlum 5 taş çaldım ruhun bile duymadı..[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]demek piranha dedikleri şey bu!...
[/FONT]​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt