Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

okuyup bilen varsa kısa bi yorum yaparsa sevinirim (1 Kullanıcı)

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı
gece abdestli cevşen okuyarak yattım bugece ve şimdi ben rüyamda bana cok yardımları bulunan bir abiyi gördüm yanında da calışmıştım ve cıktım bi ara ben rüyamda araba almışım siyah 4milyara ama araba güzel ve ben araba kullanmayı bilmem ama ehliyetim var neyse.. ben e5 teyim kırmızı ışık yanıyo ve dediğim abiyi görüyorum rüyamda beni görünce napıyosun ne ediyosun diyo araba aldım abi diyorum bana kızıyor bağırıyor.ışık yaniyor basıyo gaza gidiyor ben Allah Allah niye böyle kızdı diyorum gidiyorum arabayla eve geliyorum ama evde ne göreyim (ben ayrılma durumunda olan biriyim boşanma aşamasındayım ve geri dönüşü olmayan bir evlilik zaten cok kısa sürdü ve inşallah hemen biter neyse) eve giriyorum bi bakıyorum mutfakta birsürü bulaşık tabak dolu her tarafta sanki üstüste dizilmiş 8 10 lu tabaklar diyorum bu ne kadar bulaşık yanında tost makinesi ama sıcak tost makinesi tost yapılmış sanki benimde canım istiyor.. neyse sonra bi bakıyorum ayrılma durumunda olduğum kişi evde duş almış banyodan cıkmış üstünde bornoz felan bide o sırada gayipten bi ses evde cocuk var gibisinden bi işaret veriyo bir bebek parmağı görüyorum gibi (zaten rüyamda o eski eşi görünce kabus gibi uyanıyorum nolur hayırlı bi yorum yapın ney bu rüyanın acıklaması)
( o eski eş neden böyle göründü rüyamda ben bitsin diye yalvarıyorum cünkü bana cok acı yaşattı ve halada sömürüyor beni ne varsa aldı gitti hala yetinmiyo onu görmemin fazileti ney sizce ) Rabbim hayılara yorsun inşallah

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm kardeşim...
hayra yor kardeşim ve inşallah allah hayra çevirir.

ellbetteki herşeyi en iyi bilen Rabbimiz dir.
benim rüyandan anladığım kardeşim çok iyi bir abi dediğin kişi ayrılma sebebinden dolayı sana kızdığıdır. ben öyle anladım...

asıl önemli olan bence neden kurduğunuz yuvanızı yıkıyor olmanızdır...
biliyorum yazmışsın biraz ama ...ben derim ki kardeşim biraz araştır biraz sor soruştur.
hem bak zaten çok kısa zamandır evleneli demişsin. acaba ne kadar tahammül edebildiniz.
ne kadar elinizi koydunuz taşın altına.
hayatın sınav olduğunu unutma kardeşim ve bir takım insanların sınavı da kendi eşlerine olan tahamül ve sabırlarıdır.

biliyorum belki bu konuda yorum yapmam yersizdir..ama ne yapalım kardeşim işte üzülüyoruz...
istersen bizimle paylaşabilirsin burada çok değerli abilerimiz ablalarımız var her konuda yardımcı olurlar size belki
selam ve dua ile

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı
keşke dediğin gibi olsa 4 ay kaldık ama bu benim hakkımda hayırlı olan bence ne varsa aldı götürdü 12 milyarlık ziyneti aldı gitti sesimi çıkarmadım eşyalarınıda verdim halende nafaka ödemekteyim beni sessiz buldukları için baya bi üstüme geldiler sabırlı davrandım iyi olmaya calıştım ama olmadı evlenince kapandı tabi yalandan mış şimdi biyerde gördüm açık sacık resimler hemen erkek arkadaş edinme tavırları felan ama Allahım onun acığını yakalattı bana benimde planım var onunla başka yollardan konuşup kendime mahkemede sunacak delil toplayacam inanki ona ödediğim nafaka haramdır ama beni icraya bile verdi davdan 1 hafta sonra fazlasıyla nafaka ödedim borc harc oralar sorun değil bi hata yaptık bu rüya ne anlama geliyor onu merak ettim onu görünce kabus gibi uyandım hemen tabaklar felan ne anlama geliyor onu neden gördüm acaba

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Ah kardeşim ahhh.
bende 3 ay evli kaldım.
Bırak nafakayı, tazminatı.
Herşeyi aldıkları gibi.
bana taktıkları altınlarında yarısını aldılar.
Allah kimseyi böylelerin eline düşürmesin.
Hakkımı ahirette alırım, iki elim yakasında onun.

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı

Ah kardeşim ahhh.
bende 3 ay evli kaldım.
Bırak nafakayı, tazminatı.
Herşeyi aldıkları gibi.
bana taktıkları altınlarında yarısını aldılar.
Allah kimseyi böylelerin eline düşürmesin.
Hakkımı ahirette alırım, iki elim yakasında onun.

sen kızsın heralde ben erkeğim ama bak sen nasıl sessiz kaldıysan bende kaldım neden dedim yukarda Allah var ben Allaha sığındım ve hakkımı helal etmiyorum nafakayı yollarkende beddua ettim zehir zıkkım olsun dedim olur inşallah hastane masrafı olarak ceplerinden binmisli cıksın bana yaşattıklarını ceksinler inşallah

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
sen kızsın heralde ben erkeğim ama bak sen nasıl sessiz kaldıysan bende kaldım neden dedim yukarda Allah var ben Allaha sığındım ve hakkımı helal etmiyorum nafakayı yollarkende beddua ettim zehir zıkkım olsun dedim olur inşallah hastane masrafı olarak ceplerinden binmisli cıksın bana yaşattıklarını ceksinler inşallah

Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz kardeşim...
Sabredicez başka çaresi yok.
Ben kendimi zor kurtardım.
Sende kurtuldum deyip şükredeceksin....

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı
kurtulamadımki daha dava devam ediyo hala tazminat istiyo yıpranmış mış ya yukarda Allah var bigün elimi kaldırdıysam dövdüysem tokat attıysam Allahım beni cezalandırsın ama neyse ya bu rüyadan bişey anlayan yokmu net olarak bana biri yol göstersin burası dini site cok bilgili insanlar var biz cahiliz anlamıyoruz ne olur bilen acıklasın

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
as arkadaşlar ikinizde evliliklerinizden mutlu olamışsınız allah ikinizinde yardımcısı olsun ama beddua etmeyin geri döner rüyandan anladığım kadarıyla abinin kızma sebebi bence eeski eşinle ayrılığı değil bide arabayı sürmeyi bilmiyorum ehliyetim yok diyosun ama eve arabayla gidiyosun ilginç anladıklarım bu kadar allah yardımcın olsun
Efendimiz (sas) Rabb’imizin kendisine şöyle buyurduğunu belirtiyor:

“Muhakkak ki kendisinden başka ilah olmayan Allah benim. Ben bütün varlık aleminin tek sahibi ve bütün sultanların sultanıyım. Sizin idarecilerinizin kalpleri benim elimdedir. Kullarım bana itaat ederlerse ben yöneticilerinin kalplerini onlara karşı sevgi ve şefkatle doldururum. Yok eğer bana isyan ederlerse yöneticilerinin kalplerini onlara karşı düşmanlık ve intikam hisleriyle doldururum; onlar da kendilerine azabın her türlüsünü tattırırlar. Öyleyse ey kullarım! Vaktinizi sizi yönetenlere beddua ederek geçirmeyin. Onun yerine daima beni zikrederek bana tazarru ve niyazda bulunun ki o zalim yöneticilerinize karşı ben size yeteyim.”

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
as bide hiç kimse birbirinden bilgili olamaz kendini cahil diye adlandırma cahil biri varsa oda eski eşindir allaha emanet ol kardeşim

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı
bacım iyi hoş yazmışsında rüyamın tabiri keşke o olsa ben neden ayrılmak üzere olduğum kişiyi evde gördüm neden ne arıyo benim evimde ben onda bi işaret varmı diye soruyorum ki aman olmasın benden ayrı gitsin ne hali varsa görsün

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı
as bide hiç kimse birbirinden bilgili olamaz kendini cahil diye adlandırma cahil biri varsa oda eski eşindir allaha emanet ol kardeşim

cahil derken okadar bilgili değilim yani keşke 4 4lük olsak öyle değiliz ama dinliyorum bide size kürşat eren bilgi hocayı tavsiye ederim cok güzel sohbet veriyo keşke onun gibi olsam diyorum ama öyle olmak zor bu zamanda heralde

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
as izninle abi demek istiyorrum bende büyük olduğun için allah herkesi 4 4 lük yaratsaydı insanlar hiç kimseye gerksinim duymazdı hal daha kötü olurdu kürşat eren bilgi hocayıda araştırcam benim de ssana tavsiyem nihat hatipoğlu ve fethullah gülen. fethullah gülen allah için ağlıyor onu dinlerken içim gidiyor allah başımızdan eksik etmesin aeolun

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı
link

link

ben nihat hatipoğlu dinliyorum ama daha cok cübbeli ahmet hoca ile kürşat eren bilge beni daha cok etkiliyor

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim
Allah yardımcınız olsun çok zor durumdasınız anladığım kadarıyla ama sabredin kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu dünyada da ahirettede...
Rüyanızı da hayra yorun bana kalırsa siz onu çok kafaya takıyorsunuz ve bu yüzden rüyanıza giriyor...Bakın bir rüyayı yorumlamak çok zordur herkes yapamaz onun için siz Allaha sığınıp rüyanızı hayra yorun..inşaALLAH kısa zamanda selamete çıkarsınız..
Birde beddua etmeyin yüce Rabbimiz zaten onların cezasını verecektir..bunun yerine bol bol dua ediniz..Rabbim herşeye kadirdir..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile...

karanlik34

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun beddua etmeyelimde ettiriyolar zorla neyse sağolun yorumlar için ama ne bilim bu rüyada bi hayır olması gerek öyle düşünüyorum cünkü o hisle yatıyorum 3 gündür ve bugün gördüm rüya merak ediyorum doğrusu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt