karanlik34
Kayıtlı Kullanıcı
gece abdestli cevşen okuyarak yattım bugece ve şimdi ben rüyamda bana cok yardımları bulunan bir abiyi gördüm yanında da calışmıştım ve cıktım bi ara ben rüyamda araba almışım siyah 4milyara ama araba güzel ve ben araba kullanmayı bilmem ama ehliyetim var neyse.. ben e5 teyim kırmızı ışık yanıyo ve dediğim abiyi görüyorum rüyamda beni görünce napıyosun ne ediyosun diyo araba aldım abi diyorum bana kızıyor bağırıyor.ışık yaniyor basıyo gaza gidiyor ben Allah Allah niye böyle kızdı diyorum gidiyorum arabayla eve geliyorum ama evde ne göreyim (ben ayrılma durumunda olan biriyim boşanma aşamasındayım ve geri dönüşü olmayan bir evlilik zaten cok kısa sürdü ve inşallah hemen biter neyse) eve giriyorum bi bakıyorum mutfakta birsürü bulaşık tabak dolu her tarafta sanki üstüste dizilmiş 8 10 lu tabaklar diyorum bu ne kadar bulaşık yanında tost makinesi ama sıcak tost makinesi tost yapılmış sanki benimde canım istiyor.. neyse sonra bi bakıyorum ayrılma durumunda olduğum kişi evde duş almış banyodan cıkmış üstünde bornoz felan bide o sırada gayipten bi ses evde cocuk var gibisinden bi işaret veriyo bir bebek parmağı görüyorum gibi (zaten rüyamda o eski eşi görünce kabus gibi uyanıyorum nolur hayırlı bi yorum yapın ney bu rüyanın acıklaması)
( o eski eş neden böyle göründü rüyamda ben bitsin diye yalvarıyorum cünkü bana cok acı yaşattı ve halada sömürüyor beni ne varsa aldı gitti hala yetinmiyo onu görmemin fazileti ney sizce ) Rabbim hayılara yorsun inşallah
( o eski eş neden böyle göründü rüyamda ben bitsin diye yalvarıyorum cünkü bana cok acı yaşattı ve halada sömürüyor beni ne varsa aldı gitti hala yetinmiyo onu görmemin fazileti ney sizce ) Rabbim hayılara yorsun inşallah