Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a kardeşlerim elimden geldiği kadar herkese cvp veriyom amennasıkmayın canınızı bende bi dua yazmıstım ama 0 cvp cvp öenmli değil okusalar yeter oda yokB)selametle
s.a. Kardeşlerim;
Sıkmayın canınızı herkes gönlünden geldiği gibi yazsın.Elbet okunacaktır.Önemli olan birbirimize faydalı ve güzel şeyler sunmamız...Gerisi gelir İnşaallah.
cevap gelmeyince okunduğunu nerden bileyim faydalı olmak istiyorum aslında konular güzel zannediyorum ama sonu hüsran oluyor her defasında yazmıycam diyorum ama dayanamıyorum bundan sonra yalnızca okuycam :****:****:****:****
Bunu ilk ben dile getirmiştim ama nedense bir de çok sitemkar sözler söylediğime dair eleştiriler aldım.Yahu tek amacım bilgi içeriği yüksek olan yazıları okuduğumda hemen bunları kardeşleriminde okuyup öğrenmesini istemek.Ama nerde...
Yine de yılmayacağım bu tür yazılar elime geçtikçe yollayacağım belki faydalanmak isten çıkar diye.Allah'a emanet olun.Hayırlı Cumalar
Bunu ilk ben dile getirmiştim ama nedense bir de çok sitemkar sözler söylediğime dair eleştiriler aldım.Yahu tek amacım bilgi içeriği yüksek olan yazıları okuduğumda, hemen bunları kardeşlerimin de okuyup öğrenmesini istemek.Ama nerde...
Yine de yılmayacağım bu tür yazılar elime geçtikçe yollayacağım belki faydalanmak isteyen çıkar diye.Allah'a emanet olun.Hayırlı Cumalar
Sert kardeşim okunmamak hepimizin problemi gerçekten insan üzülüyor o kadar emek veriyorsun faydalı olmak istiyorsun ama maalesef yazmıycam diyorum dayanamıyorum çünki öğrenme isteği var içimizde nasibi kimse faydalansın geçende bir konu hakkında yorum yaptım VİTRA ne demek diye sordular konuyla alakalı değil dedim dediğime pişman oldum ben o kişinin annesi yaşındayımdır belki çok kırıldım her şeyi bilemiyoruz öğrenmek için bu siteye üye oldum meğer Rabbimizin ismiymiş öğretmenin yolu böyle mi olmalıydı çok kırıldım S.A.