Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

OKUYALIM.İZLERKEN AĞLAYALIM. (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
[flash=425:350] http://www.youtube.com/v/g3ESOL_gFHU [/flash]​

İki kardeş vardı. Bir de yaşlı anneleri bulunuyordu. Her gece sırayla kardeşlerden biri annesinin hizmeti ile uğraşır diğeri de Allaha ibadet ederdi. Bir akşam Allaha ibadet eden kardeş yaptığı ibadetten öyle bir tat aldı ki kardeşine
Bu gece de anneme sen hizmet et ben ibadete devam edeyim dedi.
Kardeşi bu teklifi kabul etti. Ne var ki ibadet eden kardeş ibadet sırasında secdede uyuyakaldı. Rüyasında bir ses ona
Kardeşini bağışladık seni de onun hatırı için affettik diyordu.
İbadetle meşgul olan genç Ben Allaha ibadet ediyorum kardeşim ise anneme hizmet ediyor. Fakat ben onun yaptığı iş sebebi ile bağışlanıyorum. Bu nasıl olur diye sordu.
Ses ona şu cevabı verdi Evet öyledir. Çünkü senin yaptığın ibadetlere Allahın bir ihtiyacı yok. Ama kardeşinin yaptığı hizmetlere annenin çok ihtiyacı var

Kaan Erdem

Yönetici
RE: ANNEYE HİZMET Mİ ? NAFİLE İBADET Mİ?

B)

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun..

Kaan Erdem

Yönetici

SELAM VE DUA İLE AKLIN SELAMETLE İNŞALLAH.

HAYKIRIS_7 yazdı:
allah razı olsun..

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KLAIN SELAMETLE İNŞALLAH.

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm....

Değerli kardeşim paylaşımın çok güzeldi rabbim Daim eylesin inşALLAH ben eğer yanlış hatırlamıyorsam bir ayeti meali anlatmk istiyorum...

"Anne - Babaya ve kabeye bakmakta bir ibadettir." diye buyurmuş mevla bir ayette. daha sağlıklı olması için tekrar bakacağım inşALLAH paylaşmakta nasip olur tekrar...

Ama unutulmamalı ki "Cennet annelerin ayakları altındadır."h.ş

Selam dua ve sağlıkla kalınız Fiemanillah

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamn aleyküm..Çok EL BİR PAYLAŞIM...Hemen anneme okundum...Bana dediki ya gördünmü:D:D:D
Allah(c.c) razı olsun inşallah...B)

Kaan Erdem

Yönetici

:eek::):pALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE İNŞALLAH.

Resul_Acer yazdı:
Selamn aleyküm..Çok EL BİR PAYLAŞIM...Hemen anneme okundum...Bana dediki ya gördünmü:D:D:D
Allah(c.c) razı olsun inşallah...B)

Kaan Erdem

Yönetici

B)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleykum ya gercekten cok güzel emegıne saglık insan dınlıyınce baya bı duygusallaşmaya başladı B)selametle

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE İNŞALLAH SELAMÜNALEYKÜM.

hayrunissa86 yazdı:
selamün aleykum ya gercekten cok güzel emegıne saglık insan dınlıyınce baya bı duygusallaşmaya başladı B)selametle

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA DEĞİLMİ ZATEN....

ELLERİNE SAĞLIK......

Kaan Erdem

Yönetici

EVET HAKLISINIZ ÖYLE.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE KARDEŞİM.

amine nur yazdı:
CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA DEĞİLMİ ZATEN....

ELLERİNE SAĞLIK......

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
RE: OKUYALIM.İZLERKEN AĞLAYALIM.

ANA BAŞTA TAÇ İMİŞ, HER DERDE İLAÇ İMİŞ
BİR EVLAT "PİR" OLSADA, ANA"YA MUHTAÇ İMİŞ.

"ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ!

ALLAH"A EMANET OLUN.
SELAM VE DUA İLE...

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE İNŞALLAH SELAMÜNALEYKÜM
Resulaydin yazdı:
ANA BAŞTA TAÇ İMİŞ, HER DERDE İLAÇ İMİŞ
BİR EVLAT "PİR" OLSADA, ANA"YA MUHTAÇ İMİŞ.

"ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ!

ALLAH"A EMANET OLUN.
SELAM VE DUA İLE...

muhammed zeki

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Benim içinde duanızı eksik etmeyin;

RE: Benim içinde duanızı eksik etmeyin;

Selat,selam ve dua ile...
Paylaşımından dolayı Allah Razı Olsun.
Bende gurbetteyim Kardeşlerim Annemi o kadar özledim ki Her gece rüyama giriyor annem özlediğimden dolayı herhalde.Düşünüyorum Ağlıyorum ama ne yapalım kaderimde var her hal.
Her zaman dua ediyorum kendime ve benim durumumda olanlar için;Allah'ım sen bizi annemizden ailemizden kardeşlerimden ayrı koyma Yarabbim.Amin.

Kaan Erdem

Yönetici

:(:(:(ALLAH CC SEVDİKLERİNE EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN DEĞERLİ KARDEŞİM.OLSUN BUNLARDA ÇOK GÜZEL DUYGULAR DEĞİLMİ.HASRETLİK.ÖZLEM DUYMAK VS.DUYGULAR BAZEN DEĞERLERİN KIYMETLERİNİ YÜREĞİMİZDE DERİNDEN HİSSETMEMİZ İÇİN İYİ OLUYOR.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN İNŞALLAH.SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM.

muhammed zeki yazdı:
Selat,selam ve dua ile...
Paylaşımından dolayı Allah Razı Olsun.
Bende gurbetteyim Kardeşlerim Annemi o kadar özledim ki Her gece rüyama giriyor annem özlediğimden dolayı herhalde.Düşünüyorum Ağlıyorum ama ne yapalım kaderimde var her hal.
Her zaman dua ediyorum kendime ve benim durumumda olanlar için;Allah'ım sen bizi annemizden ailemizden kardeşlerimden ayrı koyma Yarabbim.Amin.

sessizseda

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN.EMEĞİNİZE BEREKET OLSUN İNŞAALLAH.......PEYGAMBERİMİZ S.A.V EFENDİMİZ BU BABDAKİ BAZI HADİS ŞERİFLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.-"ANA-BABA İTAATİ,NAMAZDAN,ZEKATTAN,ORUÇTAN,HACTAN UMREDEN VE ALLAH C.C YOLUNDA CİHAD ETMEKTEN DAHA AFDALDİR."-BİR KİMSE ANA-BABASINI RAZI ETMİŞ BİR HALDE SABAHA DAHİL OLURSA,ONUN İÇİN CENNETE NAZIR İKİ KAPI AÇILIR.AYNI ŞEKİLDE AKŞAMA DAHİL OLURSA,ONUN GİBİ BİR MÜKAFATA MAHZAR OLUR.ŞAYET MENUN OLAN BİRİ İSE ONUN KARŞILIĞINDA BİR KAPI AÇILIR.ONLAR HER NEKADAR ZULMETSELERDE,.....HER KİM ANA BABASINI ÖFKELENDİRMİŞ BİR HALDE SABAH DAHİL OLURSA ONUN İÇİN CEHENNEME NAZIR İKİ KAPI AÇILIR.BU HALDE AKŞAMLAYAN KİŞİ İÇİNDE AYNISI VARDIR.ŞAYET MENUN OLMAYAN BİRİ İSE,KARŞILIĞINDA BİR KAPI AÇILIR.ONLAR HER NEKADAR ZULM ETSELERDE ZULMETSELERDE."-CENNETİN KOKUSU BEŞYÜZ SENELİK YOLDAN HİS EDİLİR,FAKAT ANA BABASINA ASİ GELENLE,AKRABALIK BAĞINI KAPARAN(LAR)ONU HİSSEDEMEZ."CENABI HAK BİZLERE HAYRLI EVLAD OLMAYI ANA BABAYA HİZMET EDİP GÖNÜLLERİNİ HOŞ EDİP KIYMETİNİ BİLENLERDEN OLMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN.GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLDU SİZİNKİDE SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE KALIN.
sessizseda yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.EMEĞİNİZE BEREKET OLSUN İNŞAALLAH.......PEYGAMBERİMİZ S.A.V EFENDİMİZ BU BABDAKİ BAZI HADİS ŞERİFLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.-"ANA-BABA İTAATİ,NAMAZDAN,ZEKATTAN,ORUÇTAN,HACTAN UMREDEN VE ALLAH C.C YOLUNDA CİHAD ETMEKTEN DAHA AFDALDİR."-BİR KİMSE ANA-BABASINI RAZI ETMİŞ BİR HALDE SABAHA DAHİL OLURSA,ONUN İÇİN CENNETE NAZIR İKİ KAPI AÇILIR.AYNI ŞEKİLDE AKŞAMA DAHİL OLURSA,ONUN GİBİ BİR MÜKAFATA MAHZAR OLUR.ŞAYET MENUN OLAN BİRİ İSE ONUN KARŞILIĞINDA BİR KAPI AÇILIR.ONLAR HER NEKADAR ZULMETSELERDE,.....HER KİM ANA BABASINI ÖFKELENDİRMİŞ BİR HALDE SABAH DAHİL OLURSA ONUN İÇİN CEHENNEME NAZIR İKİ KAPI AÇILIR.BU HALDE AKŞAMLAYAN KİŞİ İÇİNDE AYNISI VARDIR.ŞAYET MENUN OLMAYAN BİRİ İSE,KARŞILIĞINDA BİR KAPI AÇILIR.ONLAR HER NEKADAR ZULM ETSELERDE ZULMETSELERDE."-CENNETİN KOKUSU BEŞYÜZ SENELİK YOLDAN HİS EDİLİR,FAKAT ANA BABASINA ASİ GELENLE,AKRABALIK BAĞINI KAPARAN(LAR)ONU HİSSEDEMEZ."CENABI HAK BİZLERE HAYRLI EVLAD OLMAYI ANA BABAYA HİZMET EDİP GÖNÜLLERİNİ HOŞ EDİP KIYMETİNİ BİLENLERDEN OLMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt