Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Oku Yaradan Rabbinin Adi İle Oku....... (1 Kullanıcı)

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
[YOUTUBE]50dTxDoST9k[/YOUTUBE]​

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel hazırlanmış bir animasyon ve çokta manidar. Bizlerinde oturup düşünmesi gereken bir konu..Allah razı olsun...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Değerli Ablam.
Rabbimiz c.c razı olsun, ecrinizi en hayırlısıyla bahşetsin inşallah.. Çok güzel ve manalı bir animasyondu.. İnşallah ibretlenenlerden olmayı nasip eylesin Rabbimiz c.c.. Camide görüyoruz ki, neye, nasıl ve niçin inandığının şuurunda bile olmadan toplananlar, namaza duranlar var.. Her gün namazlarda en az 40 kere okuduğu Fatiha'nın neyi anlattığını, hangi mesajlar verdiğini bilmiyorlar..Ezbere bir okuma sadece..Dinimizi tebliğ konusundan, ayetleri hayatımıza tatbik etme noktasına kadar her alanda kitabımıza karşı sorumluluğumuz ve önemli bir vazifemiz var.. Ezbere bilmekten, okumaktan ziyade, ''şuurunda olarak okumaya'' ihtiyacımız var..
Rahman ve Rahim olanın adıyla, hakkı ile ikra etmek ve amel etmek nasip etsin Rabbimiz c.c..
Kur'an ayı olan Ramazan'ımız da bunun için çok güzel bir başlangıç ve adım olur inşallah..
Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun değerli ablam..
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.B)

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Değerli Ablam.
Rabbimiz c.c razı olsun, ecrinizi en hayırlısıyla bahşetsin inşallah.. Çok güzel ve manalı bir animasyondu.. İnşallah ibretlenenlerden olmayı nasip eylesin Rabbimiz c.c.. Camide görüyoruz ki, neye, nasıl ve niçin inandığının şuurrunda bile olmadan toplananlar, namaza duranlar var.. Her gün namazlarda en az 40 kere okuduğu Fatiha'nın neyi anlattığını, hangi mesajlar verdiğini bilmiyorlar..Ezbere bir okuma sadece..Dinimizi tebliğ konusundan, ayetleri hayatımıza tatbik etme noktasına kadar her alanda kitabımıza karşı sorumluluğumuz ve önemli bir vazifemiz var.. Ezbere bilmekten, okumaktan ziyade, ''şuurunda olarak okumaya'' ihtiyacımız var..
Rahman ve Rahim olanın adıyla, hakkı ile ikra etmek ve amel etmek nasip etsin Rabbimiz c.c..
Kur'an ayı olan Ramazan'ımız da bunun için çok güzel bir başlangıç ve adım olur inşallah..
Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun değerli ablam..
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.B)

Aleyküm selam Aliye kardeşim. Rabbim sizlerden de razı olsun ebeden. güzel bir animasyon ve kendimizi muhasebeden geçirmemize yardımcı olabilecek teşvik içerikli. yorumlarına katılıyorum .
dualarına da canı gönülden AMİN diyorum.
senin ve cümle islam aleminin de Ramazan-ı Şerif'iniz hayırlı olsun.
selam ve dua ile Yaradan'a emanet ol....

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel kardeşim.ne kadar güzel anlatılmış.evet malesef fatiha süresini hep okur ama anlamını bilmezdim.1 aydır Kuranı Kerimin türkçe anlamını okumaya başladım.anlamını öğrenince daha çok etkilendim.inşallah yavaş yavaş da ezberlemeye başladım.Rabbim okuyup anlayanlardan idrak edenlerden eylesin.Allaha emanet canım.hayırlı ramazanlar.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel kardeşim.ne kadar güzel anlatılmış.evet malesef fatiha süresini hep okur ama anlamını bilmezdim.1 aydır Kuranı Kerimin türkçe anlamını okumaya başladım.anlamını öğrenince daha çok etkilendim.inşallah yavaş yavaş da ezberlemeye başladım.Rabbim okuyup anlayanlardan idrak edenlerden eylesin.Allaha emanet canım.hayırlı ramazanlar.

Ve Aleyküm Selam Ebru Ablam.
malesef defalarca okuyup hatmettiğimiz Yüce kitabımızı , mealinden okuyup ta Rabbim bu Ayet-i Kerime de ne diyo diye meal okuyanımız azdır.
aldığım bilgi doğru ise Yusuf İslam şöyle bir söz söylemiş
- Kur'an-n Kerim'i okuyunca kiminle muhattap olduğumu anladım. kainatın anlattığı Yaratıcı ile Kur'an-ı Kerim'in anlattığı yaratıcı aynı.
dualarınıza yürekten Amin....selam ve dua ile hayırlı cumalar.....

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c razı olsun kardeşim.güzeldi.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm güzel bi animasyondu Rahman razı olsun inşALLAH
Kuran ı Kerim i okuyup anlayıp amel edenlerden oolmak duası ile esselamü aleyküm

redlordchaos

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm.. Animasyonu Hazırlayan Arkadaşım Allah Senden Razı Olsun BöyLe Güzel Birşeyi Paylaştığın için teşekkür ederim..

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm.. Animasyonu Hazırlayan Arkadaşım Allah Senden Razı Olsun BöyLe Güzel Birşeyi Paylaştığın için teşekkür ederim..

Ve Aleyküm Selam .evet güzel bir animasyon. vurgulanmak istenen kısa ve öz bir şekilde aktarılmış.istifade edebilmek dua ve dileği ile Yaradan'a emanet on-lun..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

• Hala Kur’an üzerinde gereği gibi düşünmeyecekler mi ?’ (4/Nisa; 82)
  • Onlar Kur’an’ı düşün-müyorlar mı ? Yoksa kalpleri kilitli mi?’ (47/Muhammed; 24)
Selamün Aleyküm Hacer Ablam..
Kurban Bayramınız mübarek olsun, Rahman c.c hayır ve güzelliklere vesile kılsın inşallah.. Baki Selam ve Dua ile.. B):H

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Aliye . Allah razı olsun . canım seninde mübarek kurban bayramın hayırlara vede güzelliklere vesile olsun inşallah. inan çok sevindirdin beni. Rabbim de seni ve Ümmeti Muhammed'i sevindirsin inşallah.
selam ve dua ile Yaradan'a emanet ol....

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim EBRARNISA.
inşallah iyisindir ,hep merak ettim.biraz öncede aklıma geldin duygulandım.ne kadar yardımcı olmuştun ablam bana.Rabbim her daim yanında olsun inşallah.
seni tekrar burda görmeyi çok isterim .inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt