Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Oğlum cennetin en güzel meleği oldu (1 Kullanıcı)

Eylülmelek

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar , ben yeni uye oldum sıkıntımı paylaşmak istedim sizlerle artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben erken dogumla bebeğimi kaybettim neden ben ben kimselere bir kotuluk yapmadım neden benim bebegım gitti isyan etmiyorum ama dayanamıyorum artık çok istemiştim onu minicik ellerini tutmayı kokusunu içime cekmeyi cok istemiştim benmi koruyamadım onu yoksa Allah bana anneliğimi layık gormedi neden aldıkı bebegımı benden simdi depresyon ilaçları kullanıyorum çok kotuyum arkadaslar bir an once duzelmek istiyorum tamam dilyorum kendi kendime her serde vardır bir hayır Yüce Allah herseyin en ıyısını bilir ama yinede neden diye sormaktan alamıyorum kendimi bir şeyler soyleyin ne olur ..

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
a.s allah kendi sabrından versin
verende o alanda o diyebilecek kelime bulamıyorum .
rabbimin her işinde bir hayır vardır .
allah saglıklı uzun omürlü evlatlar kısmet etsin .dualarım sizinle
rabbime asi olmadan dualara sıgının dualar en darda kaldıgımız zaman bile bize yol göstericidir .

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar , ben yeni uye oldum sıkıntımı paylaşmak istedim sizlerle artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben erken dogumla bebeğimi kaybettim neden ben ben kimselere bir kotuluk yapmadım neden benim bebegım gitti isyan etmiyorum ama dayanamıyorum artık çok istemiştim onu minicik ellerini tutmayı kokusunu içime cekmeyi cok istemiştim benmi koruyamadım onu yoksa Allah bana anneliğimi layık gormedi neden aldıkı bebegımı benden simdi depresyon ilaçları kullanıyorum çok kotuyum arkadaslar bir an once duzelmek istiyorum tamam dilyorum kendi kendime her serde vardır bir hayır Yüce Allah herseyin en ıyısını bilir ama yinede neden diye sormaktan alamıyorum kendimi bir şeyler soyleyin ne olur ..

selamün aleyküm..

hanımefendi muhakkak ki sıkıntınız büyük.. fakat bu hususta dikkatli olmanızı tavsiye ederim.. Allah size zulm etmek için bebeğinizi almaz. Allah bizleri imtahan eder..

bakara suresine bakınız..
153 - Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.
155 - Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!

sabredin ve Allah'a neden sorusunu sormayın..
ben kimselere bir kötülük yapmadım demişsiniz.. doğrudur bebeğiniz vefat etmesi sizin ötülüklerinizdendir diye bi şey yok ki..

kainatın efendisi'in, hz. fatıma hariç bütün çocukarı kendisinden önce vefat etmiştir..tabiri caiz ise kendi elleri ile toprağa vermiştir çocuklarını.. bir kötülük sebebi ile olsa efendimiz'in çocukları ölürmüydü hiç..

sabredin ve Allahtan hayırlı evlat isteyin...

kardelen_aae

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun ne denir ki bilmiyorum...benimde şuan 4 aylık bir oğlum var.erken doğum tehlikem olduğu için bende 1,5 ay kadar yattım.o zaman bende çok kötüydüm, sürekli dua ettim ve şuan yanımda şükürler olsun.kaybetme duygusunu çok ii biliyorum.seni yürekten anlıyor ve acını paylaşıyorum...Ablamda 7 aylık bebeğini kaybetti,çok zor günler geçirdi ama hepsi geçti.dünyalar güzeli 3 yaşında bir kızı var. bizler sınav dünyasındayız unutmamak gerekir,bu da bir sınav.Rabbim herşeyin hayırlısını verir bizlere ama bizler bazen göremiyoruz...belki bunda da bir hayır vardır...dediğin gibi o cennetin en güzel meleği şimdi :) Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasib eder,ümitlerin ve duaların tükenmesin...Allah'a emanet ol...

Eylülmelek

Kayıtlı Kullanıcı
Çok teşekkür ederim surekli dualar okuyorum tekrar hayırlısıyla nasıp etsin bana inşallah anne olmayı saglıklı bır şekilde ..Herseyin en hayırlısını o bilir
Affetsin beni bir hatam varsa onu kaybetmem de..

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm EYLÜLMELEK kardeşimiz..

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz .foruma katılmanız hepimiz için hayırlı olsun .
ve yaşadığınız üzücü durum için de Rabbim yardımcınız olsun .

Çok şükür ALLAH a inanan kullarız.
Bizim bu dar bakışımızla göremediğimiz , kıt aklımızla idrak edemediğimiz öyle gerçekler var ki ...Rabbim bir durum yaratıyorsa vardır bir hikmeti diyoruz.
mutlaka bazen bunu anlamakta zorlandığımız anlar oluyor .Ama sabır...

O bebeğinizin gerçek sahibi ...sizden daha çok sevdiğini ve sizden daha çok düşündüğünü bilerek rahat edin.
Allaha emanet olun.

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı

hoş geldin aramıza kardeşim bende erken dogum riski yaşadım kızımda ama çok şükür 26 gün kadar erkende olsa kızım şimdi hayatta sizi anlaya biliyorum çükü 3 ay onu kaybetme korkusu yaşadım..
ama sonra anladımki kaybetmek yok sadece emaneti gerçek sahibine vermek var rabbim bi emanet verdi size ve onu sizden erken geri aldı muhakkak sizin için bir imtihandır sabrederseniz sonunda büyük mükafat vardır..
düşünün sizin bi parçanız şimdi cennete sabrederseniz güzel bir mertebesi vardır inşaALLAH.
rabbim size eşinize saglık huzur versin inşaALLAH başka evlatlar verir size..

düşünün bi komşunuz sizden bir tencere istedi sizde verdiniz sonra geri aldınız o komşunuzda size isyan edip kızsa onu geri aldınız diye sizce buna hakkı varmı?
basit bi örnek oldu belki
ama dünyadaki tüm mülkün sahibi o" rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler"
selametle kalın

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. eylülmelek arkadaşım ((Yüce Allah herseyin en ıyısını bilir ama yinede neden diye sormaktan alamıyorum kendimi bir şeyler soyleyin ne olur )) nedenini sen yada bizler bilemeyiz bunu idrak edemeyiz seninde dediğin gibi yüce Rabbimiz bilir, bizlere sabır ve dua ile Rabbimizden gelene razı olmak ve hambdetmemiz gerekir. böyle sorularla kendinizi isyana sürüklemeyin ''sabır; müsibette ilk karşılaştığın andadır'' Rabbim sabır versin, acınızı hafifletsin inş.

melinay

Kayıtlı Kullanıcı
Slm.aleyküm kardeşim rabbime sana sabir vermesi için dua ediyorum.bende evladimin olmasi için uğraşiyorum ama neden olmuyor diye hiç sormuyorum,sabirla dua ediyorum(fe sabrun cemil.vallahül müstean)sabir güzeldir.yardim istenecek olan allahtir,selametle kardeşim

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CC daha beter acı vermesin kardeşim inşallah RABBİM CC sana hayırlı bir evlat verir onun acısınıda unutursun

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim tövbe edin siz neden diye soramazsınız her şeyi cenabı mevlam bilir belki sakat doğacaktı belki hayırsız bir evlat olacaktı siz bunları kafanıza takıp kendinizi haplara esir ederseniz her şey çok daha kötü olacaktır evliliyinizde sallanır sonra içinden çıkamazsınız ya düşünün bir ölmeseydi onu büyütüp anne sevgisiyle besleyip bir kaza veya hastalık sonucu kaybetseydiniz ozaman haliniz ne olurdu evladı yatağa mahküm onca anne var genç yaşta evladını yitirmiş onca anne var sizin bu tavrınız onlarla kıyaslayınca hiç olmadı
tekrar anne olmayı deneyin acınızı bu şekilde hafifletin hap bağımlısı olmaktan iyidir bende iki evladımı doğumda kaybettim şimdi hamdolsun dörttane çocuğum var iki kız iki erkek oğlum kızım boyuma geldiler inşallah sizde hayırlı evlat sahibi olursunuz selametle kalın

papatyalı

Kayıtlı Kullanıcı
bizim şer gördüğümüzde Allah muhakkat bir hayır görür.onun için hayırlısı buymuş demekki.inş hayırlı evlat verir Allah size.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt