Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Öfkeden kurtulmak için (1 Kullanıcı)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
İki adam, Peygamber Aleyhisselam'ın yakınında birbirlerine bağırıp çağırıyor ve sövüşüyorlardı. Seslerini yükseltebildikleri kadar yükseltiyorlar ve yüzlerine, en şiddetli tehditleri savuruyorlardı.
Onlardan birinin yüzü, öfkeden kıpkırmızı kesilmişti. Boynundaki şah damarı ise, kabarıp şişmişti.

Onun bu hâli üzerine Allah'ın Resulü şöyle buyurdu:

" Ben bir kelam biliyorum ki, eğer bu kimse onu söylese, kendisindeki bu hâl gider.

Onlar merak ettiler. Allah'ın Resulü ise şöyle buyurdu.

Eğer, " Eûzü bi'llahi mine'şeytani'r-racim (kovulmuş şeytandan Allah'a sığınırım) dese, bu halden kurtulur."

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Öfkeden kurtulmak için

S.A. DOGRU WALLAHA ELLERINE SAGLIKK SELAMETLE KALB)

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bazen öyle anlar geliyorki insan öfkesine yenik düşe biliyor malesef bazen benimde yaptığım gibi eskiden daha çok öfkelinirdim allaha şükür ki bir zarar alacak kadar öfkelenmiyorum artık estafurulah tövbe diyip abdes almakla yene biliyorum.inşallah öfkemize hakim oluruz her zaman allaha emanet olun.

g_alan

Kayıtlı Kullanıcı

Benimde bazen çok sinirlendiğim oluyor aslında hiç bana göre değil ama insan buna birşey yapamıyor sanra pişman oluyorum kırdığım kalp için ama... bende birde yani haklı da olsam niye kalp kırıyorum diye pişmanlık duyuyorum ben sakin olmalıydım diyorum Bu arada bu formu açanlara teşekkür ediyorum.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

bide öfke halindeyken otuyosak kalkmak ayaktaysak oturmak gerekiyomuş.Bide abdest almak iyiymiş.Bunun haricinde lahavle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim deniyor yanlış bilmiyosam.K.S.E.Olun

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

Eğer, " Eûzü bi'llahi mine'şeytani'r-racim (kovulmuş şeytandan Allah'a sığınırım) dese, bu halden kurtulur."

amin insAllah! rabbim o anda bile suurumuzu kaybettirmesin insAllah.bilincli olalim.
eline saglik canim bilinclendirici bir paylasim.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt