Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Office 2010'a Giden Yolda Neler Var ? (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Microsoft, Office 14ile ilgili olarak bazı bilgileri doğruladı. Office 2010 olarak anılan sürümde 64 bit resteği resmileşti mi?

Microsoft'un yeni Office yazılım paketi, kod adıyla Office 14, tam adıyla Office 2010, isminden anlaşılacağı tarihte gelecek. Microsoft'un bugün doğruladığı bir bilgi ise güzel şekilde yorumlanabilir: Office 2010 hem 32 hem de 64 bit olarak sunulacak. Daha öncelerde çeşitli dosyalar üzerinden erişilen bu bilgi, artık Microsoft tarafından doğrulanmış durumda.

Office 2007 İçin Yeni Yama Paketi

Ayrıca Office 2010 çıkmadan önce, Microsoft bu ay içinde Office 2007 için ikinci Service Pack'i yayınlayacak. 28 Nisan olarak belirlenen paket için birçok yenilik ön görülüyor. En azından Office 2007'nin birçok hatadan kurtulacağını ve en önemli özelliklerden birisi olarak OpenDocument 1.1 biçiminde dosya düzenleyip kaydedebilme yeteneğini kazanacağını söyleyebiliriz.

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
soğalasın kardeş öğrendiğimiz iyi oldu lakin ben 2007 sürümünü ancak öğrendim
2010'a alışabilirmiyim bilmiyorum herhalde benim ofis 2010'a geçmem bir kaç yıl alır gibi görünüyor. nede olsa insana bildiği yol daha kısa geliyor
selametle kalın rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt