Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

O NE YAPARSA DOĞRUDUR (1 Kullanıcı)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
O NE YAPARSA DOĞRUDUR

Peygamberimiz (s.a.v) azadlı kölesi Zeyd bin Hârise'yi çok severdi. Oğlu Üsame'yi de. Babayı da oğulu da gerektiğinde kollardı.

Hz. Ömer bir gün ganimet malı dağıtıyordu. Oğlu Abdullah'a üç verirse Üsame'ye dört veriyordu. Abdullah bunun sebebini öğrenmek istedi:

- Ben Üsame'nin katılıp da benim katılmadığım tek gaza (savaş, cihad) hatırlamıyorum. Neye dayanarak ona benden fazla veriyorsun?

Hz. Ömer şöyle açıklamada bulundu:

- Hz. Peygamber onun babasını senin babandan, Üsame'yi de senden çok sever ve kollardı. O'nun her işinde muhakkak bir hikmet vardır. Ben O'nun sevdiğini kendi sevdiğime tercih ederim.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: O NE YAPARSA DOĞRUDUR

"O'nun her işinde muhakkak bir hikmet vardır. Ben O'nun sevdiğini kendi sevdiğime tercih ederim."

Selamun Aleyküm

Allah Razi Olsun__B)

Kaan Erdem

Yönetici

SA GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SELAM VE DUA İLE KALIN.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

Bahar_58 yazdı:
"O'nun her işinde muhakkak bir hikmet vardır. Ben O'nun sevdiğini kendi sevdiğime tercih ederim."

Selamun Aleyküm

Allah Razi Olsun__B)

SAĞOL KARDEŞİM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM..
SELAMETLE..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt