Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

O KENDİ SONUNU HAZIRLADI (1 Kullanıcı)

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı
BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİ'NİN 1960 MART'INDA AĞIR HASTA VAZİYETTE URFA'YA GELMESİ ÜZERİNE,BUNU HABER ALAN İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ,DERHAL ÜSTAD'I GERİ ÇAĞIRMA EMRİ ÇIKARDIĞINI ...HALKIN YOĞUN BASKISI ÜZERİNE URFA VALİSİNİN'' EFENDİM,SAİD NURSİ ÇOK HASTA VE MÜSAİT BİR ARABA DA YOK'' DEMESİNE KARŞILIK,
İÇ İŞLERİ BAKANI NAMIK GEDİK'İN:
''ÇÖP ARABASIYLADA OLSA GÖNDERECEKSİNİZ!!'' TALİMATINI VERDİĞİNİ VE BUNU ÖĞRENEN BEDİÜZZAMAN HAZRETLERİ'NİN İBRETLİ BİR ŞEKİLDE:
''O KENDİ KADERİNİ KENDİ YAZMIŞ OLDU''
DEDİĞİNİ VE ÇOK KISA BİR ZAMAN SONRA İÇİŞLERİ BAKANI NAMIK GEDİK'İN GENELKURMAY BİNASINDAN KENDİNİ ATARAK İNTİHAR EDİP,CESEDİNİN DE ÇÖP ARABASIYLA TAŞINDIĞINI.....BİLİYOR MUYDUNUZ?

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: O KENDİ SONUNU HAZIRLADI

nursena72 yazdı:
BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİ'NİN 1960 MART'INDA AĞIR HASTA VAZİYETTE URFA'YA GELMESİ ÜZERİNE,BUNU HABER ALAN İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ,DERHAL ÜSTAD'I GERİ ÇAĞIRMA EMRİ ÇIKARDIĞINI ...HALKIN YOĞUN BASKISI ÜZERİNE URFA VALİSİNİN'' EFENDİM,SAİD NURSİ ÇOK HASTA VE MÜSAİT BİR ARABA DA YOK'' DEMESİNE KARŞILIK,
İÇ İŞLERİ BAKANI NAMIK GEDİK'İN:
''ÇÖP ARABASIYLADA OLSA GÖNDERECEKSİNİZ!!'' TALİMATINI VERDİĞİNİ VE BUNU ÖĞRENEN BEDİÜZZAMAN HAZRETLERİ'NİN İBRETLİ BİR ŞEKİLDE:
''O KENDİ KADERİNİ KENDİ YAZMIŞ OLDU''
DEDİĞİNİ VE ÇOK KISA BİR ZAMAN SONRA İÇİŞLERİ BAKANI NAMIK GEDİK'İN GENELKURMAY BİNASINDAN KENDİNİ ATARAK İNTİHAR EDİP,CESEDİNİN DE ÇÖP ARABASIYLA TAŞINDIĞINI.....BİLİYOR MUYDUNUZ?

Ama senin burda yapmam gereken bir eksik yokmu bir kıssaya yer vermişsin kardeş ama hiç kaynak belirtmemişsin sen nerden duydun bunları yada okudun kaynağı bizede sunurmısın

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Bilmiyorduk kardeşim Allah razı olsun kardeşim op mübarekler bişey diyorlarsa bi hikmeti vardır.
Allah onlardan razı olsun
Bende bişey anlatayım bari
Dün eve giderken uzun zamandır görmediğim bi abi şunu anlattı
Süleyman Hilmi Tunahan hz. bi mahkemesinde mübarek içeri girince hakim ayağa kalkar ve beraatine karar verir.
Daha sonra öğrenilirki o hakim çocukluğunda Süleyman Hilmi Tunahan hz'den kuran dersi almış ve mübarek demişki
İlerde bize lazım olacaksın................
Rabbim şefaatlerinden ayırmasın.

Onlar öyle eziyet gördüler
Menzilli Sultan Muhammet Raşit Hz.'nin Gökçeadaya sürgün edilmesinin sebebide şu
İnsanları içkiden sigaradan uzaklaştırdığı için devlet zarar görüyor.
Akılları sıra eziyet için bir birahanenin üst katında zorunlu 18 ay ikamete sürüldü
Fakat oyunları başlarına çalındı her zaman ki gibi başaramadılar
biraneci çok kısa bir zamanda tövbe etti ve dükkanı kapattı.

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ben bunu daha önce üstat hazretlerinin tarihçe-i hayatında okumuştum bugünde bir takvim yaprağında görünce siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa kardeşime katılıyorum.allah emanet olun.B)

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun.
Rabbim bizleri yanlış yola saptırmasın. Selam ve dua ile.

SheeKMuraT

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun alEyKÜm Bende Muhammet Kardeşime KAtılıyorum Kaynak OlmaDan İnanmak Güç Bİr Hurafe veya Uydurulmuş Bİrşeyde Olabilir Ama Genede emegine Saygı Duyuyorum Paylaşımın İçin Teşekkür...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

HAYRET EDİCİ BİR OLAY

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt