Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nur-u Dilaray (1 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Ey rayiha-i gül saçan sevgili, ey nurul envar.
Ey levlake mazhar olan mahbubu hüda
Sen ki onsekizbin aleme sultan,
Sen ki çöle düşenlere bir damla su,
Nasıl ki çöl akşamlarında yakar kırmızımsı bir güneş,

Ey sevgili hasretin bir kor gibi içimde misali bir ateş,
Ey düşlerimde görmek için hülyalara daldığım,
Ey gecelerce bir kerecik görsem diye ağayıp yandığım,
Hadi söyle bu hasret biter mi, geçer mi bu ızdırap söyle ne zaman,
Bu hüzün akşamında kuytu köşelerde andım adını,
Ne olur du cananım aldığın bir nefes de ben olsaydım,
Ey gönül bahçemin en güzel gülü ey en sevgili,
Gelsem kapına eşiğine yüzümü sürsem, kıtmirinim desem,
Çok zamandır hasretinle kavrulan yüreğime su serpermiydin söyle?
Yahut katre katre gönlüme dolarmıydın bu zavallı halime acıyıp?
Ey firakıyla kavrulduğum mahbubum, sevdalım,
Ben ki sana meftun, sana hayran, sana aşık , sana yangın
Ey firkatinin narıyla yandığım sevgili,
Sen gittin hazan düştü gönül bahçeme harab oldu,
En sevdiklerim gözümde tarumar oldu,
Daha nasıl anlatayım sana olan özlemimi söyle,
Sonu görünmez dipsiz kuyulara düştüm Ya Nebi,
Tükendim hasretinden bir lahzacık yüzünü göster ne olur sultanım,
Kalmadı gözlerimde fer, dizlerimde dermanım,
Sen ki cennet bahçerinde açan, enfes kokulu nadide bir gül,
Ben ise bu çöllerde seraba düşmüş bir bülbül,
Biçare gönlüm ah-u enin eder hasretinden sultanım,
Vuslat ne zaman, ne zaman bitecek bu uçsuz bucaksız hasret,
Ne zaman son bulacak uykusuz geceler,
Ey arştan ferşe inen Nur-u Dilaray,
Ya sen gel gönlüme, ey sevgili, en sevgili kırmızı bir gül ol,
Ya da al beni yanına aşkına yandığım bitir bu hasreti
Ebede dek sevgilim ol,

Talha Ersin​

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Nur-u Dilaray

selamun aleykumm

cok güzeldi kardeşim...emegine saglık paylaştıgın için sağol selametle kal...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm...Allah(c.c) razı olsun inşallah..Ne güzel bir paylaşım...Çok anlamlı...Allah(c.c)'ya emanet ol... B)B)B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM GÜL KARDEŞİMB)B)ÇOOK GÜZELDİ ELİNE,EMEĞİNE SAĞLIK..:(:(:(MAŞAALLAH DEVAM EDİYOR BU GÜL SERİSİ..:)RABBİM HABİBİNE(s.a.v.)HAKİKİ MANADA ÜMMET OLMAK NASİB ETSİN BİZLERE..O'NUN SEVGİSİNİ YÜREĞİMİZDEN EKSİK ETMESİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OL ÇOOK GÜZEL VE ÇOOK ANLAMLI BİR ŞİİRDİ..:(:(
Ben ki sana meftun, sana hayran, sana aşık , sana yangın..:(:(

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
selamun aleykumm

cok güzeldi kardeşim...emegine saglık paylaştıgın için sağol selametle kal...

Aleykum selam..

Beğenmene sevindim kardeşim.. Sende sağol inşaAllah..
Allah'a emanet ol kardeşim.. SelametleB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm...Allah(c.c) razı olsun inşallah..Ne güzel bir paylaşım...Çok anlamlı...Allah(c.c)'ya emanet ol... B)B)B)

Aleykum selam..

Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim İnşaAllah..
Selametle kalB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:

S.ALEYKÜM GÜL KARDEŞİMB)B)ÇOOK GÜZELDİ ELİNE,EMEĞİNE SAĞLIK..:(:(:(MAŞAALLAH DEVAM EDİYOR BU GÜL SERİSİ..:)RABBİM HABİBİNE(s.a.v.)HAKİKİ MANADA ÜMMET OLMAK NASİB ETSİN BİZLERE..O'NUN SEVGİSİNİ YÜREĞİMİZDEN EKSİK ETMESİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OL ÇOOK GÜZEL VE ÇOOK ANLAMLI BİR ŞİİRDİ..:(:(
Ben ki sana meftun, sana hayran, sana aşık , sana yangın..:(:(

Aleykum selam şair kardeşim.. Kıyamete dek bitmeyecek inşaAllah bu güzel Gül serileri..:)
Bizler Güllerin Gülüne sevdalı birer bülbül oldukça O Gül solmayacak biiznillah..
Beğenmene sevindim kardeşim.. Duana Yürekten Aminnnn diyorum bende.B)B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm güzel kardeşim, paylaşımın çok güzeldi yine.. Allah razı olsun senden inşallah..:) ve şükürler olsun ki bana tekrar Güllerin Efendisine uğramak nasip oluyor.. çok mutluyum bu sebeple.. yazı, ruhumu oralarda hissettirdi..bugün inşallah yolculuk var kardeşim.. oranın o gül kokusunu derinden hissedeceğim... bu güzel paylaşımın da öylesine etkiledi ki.. Rahman senden razı olsun inşallah kardeşim. eline, emeğine sağlık.. rabbime emanetsin. dua ile.B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm güzel kardeşim, paylaşımın çok güzeldi yine.. Allah razı olsun senden inşallah..:) ve şükürler olsun ki bana tekrar Güllerin Efendisine uğramak nasip oluyor.. çok mutluyum bu sebeple.. yazı, ruhumu oralarda hissettirdi..bugün inşallah yolculuk var kardeşim.. oranın o gül kokusunu derinden hissedeceğim... bu güzel paylaşımın da öylesine etkiledi ki.. Rahman senden razı olsun inşallah kardeşim. eline, emeğine sağlık.. rabbime emanetsin. dua ile.B)B)B)

Aleykum selam..
Yahu kardeşim ne kadar nasiplisin, 2. gidişin olacak herhalde.. Ne kadar güzel ya ben Rabbime yalvarıyorum 1 kere gideyim diye.. Kardeşim bana dua et ne olur bir kerecik gidip oraları görmek, Efendimizin kabri başında Ona salavat getirmek banada nasip olsun..:(:(:( Başka hiçbişey istemiyorum senden.. Allah yolunu açık etsin güzel kardeşim.. Rabbim bütün dualarını kabul etsin..B)B)B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

desertrose yazdı:
aliye_aliye yazdı:

Aleykum selam..
Yahu kardeşim ne kadar nasiplisin, 2. gidişin olacak herhalde.. Ne kadar güzel ya ben Rabbime yalvarıyorum 1 kere gideyim diye.. Kardeşim bana dua et ne olur bir kerecik gidip oraları görmek, Efendimizin kabri başında Ona salavat getirmek banada nasip olsun..:(:(:( Başka hiçbişey istemiyorum senden.. Allah yolunu açık etsin güzel kardeşim.. Rabbim bütün dualarını kabul etsin..B)B)B)B)B)

selamün aleyküm kardeşim.. evet bu ikinci gidişim oluyor inşallah.. bir de bu yılın şubatında umre yapmak nasip oldu.. bugün tekrar gidiyoruz, Rabbim nasip ettiği için dua ve hamd ediyorum Rabbime... tarifsiz bir duygu, insan anlatamıyor.. bildiğim tek şey o heyecan ve mutluluğu çok derinlerden hissedebildiğim... siteye tekrar, orada da gireceğim inşallah..

güzel kardeşim.. sen her zaman dualarımda olan kardeşlerimdensin.. Rabbim sana da nasip etsin inşallah.. her zaman olduğu gibi orada da dualarımda olacaksın.. hayır duaların için çok teşekkür ederim kardeşim. ecmain olsun inşallah.. Güllerin efendisine selamlarını ileteceğim:) Rabbime emanet kalasın.. baki selam ile.B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
desertrose yazdı:
aliye_aliye yazdı:

Aleykum selam..

selamün aleyküm kardeşim.. evet bu ikinci gidişim oluyor inşallah.. bir de bu yılın şubatında umre yapmak nasip oldu.. bugün tekrar gidiyoruz, Rabbim nasip ettiği için dua ve hamd ediyorum Rabbime... tarifsiz bir duygu, insan anlatamıyor.. bildiğim tek şey o heyecan ve mutluluğu çok derinlerden hissedebildiğim... siteye tekrar, orada da gireceğim inşallah..

güzel kardeşim.. sen her zaman dualarımda olan kardeşlerimdensin.. Rabbim sana da nasip etsin inşallah.. her zaman olduğu gibi orada da dualarımda olacaksın.. hayır duaların için çok teşekkür ederim kardeşim. ecmain olsun inşallah.. Güllerin efendisine selamlarını ileteceğim:) Rabbime emanet kalasın.. baki selam ile.B)B)B)

Tahmin edebiliyorum duygularını kardeşim az çok.. Kendimi düşünüyorum da sevinçten ne yapardım bilmiyorum.. Nasıl mutlu oldum anlatamam kardeşim, benide dualarında unutmadığın için, heleki Efendimize selamımı ulaştıracağın için.. Rabbim hayırlısıyla, sağsalim gidip gelmeni nasip etsin güzel kardeşim.. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum inşaAllah..
Selam ve dua ile Allah'a emanetsin kardeşimB)B)B)B)B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM GÜL KARDEŞİM:)ÇOK GÜZELMİŞ ELİNE SAĞLIK İNŞALLAH DEVAMINI BEKLİYORUZ İNŞALLAH. ALLAH'A (C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM
ALİYE KARDEŞİMİZİNDE TEKRAR UMRESİNİ RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH RABBİM. BİZLEREDE NASİP EDER O GÜZELİM TOPRAKLARA YÜZ SÜRMEYİ. ALİYE KARDEŞİMİZ BİZEDE DUA EDERMİ ACABA:( ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.
BU GÜLDE BENDEN

Shot at 2007-07-31

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM GÜL KARDEŞİM:)ÇOK GÜZELMİŞ ELİNE SAĞLIK İNŞALLAH DEVAMINI BEKLİYORUZ İNŞALLAH. ALLAH'A (C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM
ALİYE KARDEŞİMİZİNDE TEKRAR UMRESİNİ RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH RABBİM. BİZLEREDE NASİP EDER O GÜZELİM TOPRAKLARA YÜZ SÜRMEYİ. ALİYE KARDEŞİMİZ BİZEDE DUA EDERMİ ACABA:( ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.
BU GÜLDE BENDEN

Shot at 2007-07-31

ve aleyküm selam abim, çok teşekkür ederim güzel dualarınız için.. Rabbim razı olsun inşallah :) etmem mi, tabi ederim. listeme yazdım bile.. Rabbim size de nasip eylesin o yüce, o kutsal mekanları görmeyi inşallah.. ilk başta dualarım bunun için olacak abi..:) inşallah size de gitmek, görmek nasip olur.. Rabbimiz, niyetlere göre verendir.. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

gülü seninle sevdik sevgili
çünkü onda seni ve senin kokunu bulduk
sen seviyorsun diye biz de sevdik gülü
belki senin sevgin gibi değil bu bizimkisi
gülü rabbinin mükemmel bir san'atı olarak sevdin
ve bizlere de bu güzel sevgiyi hediye ettin
kitaplarımın arasında kuru bir gül yaprağı bekliyor efendim(s.a.v.)
senin sevgin kalbimde artınca belki o da yeşerir,
senin sevginle aslına döner ve etrafına güzellik saçar diye bir ümitle bekliyorum..
ve ne zaman bir gül lafzı duysam içim ürperiyor
sen geliyorsun aklıma ve de acizliğim..
güllerin efendisi diyoruz sana gerçekten de öyle efendim
güllerin efendisisin sen aynı gönlümüzün efendisi olduğun gibi..
bu gül dolu davada karşımıza çok dikenler çıktı efendim
ama sabırla bağlandık bu davaya ve sığındık yüce rahmana
rehberimiz sensin efendim devam ediyoruz asla yılmadık
her gül bahçesinde bir diken olur dedik ve aldırmadık..
ne güzel bir mutluluk gülü sevmek
onda seni ve ALLAHI(c.c.)görebilmek
ALLAHIM bu güzel ve güllerle dolu sevgiyi yüreklerden eksik etme..AMİN AMİN AMİN
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
s.aleyküm gül kardeşimB)B)şiir diyordun ya konuyla muvafık bişeyler yazmaya,gülü ve manasını(anladığım kadarıyla)anlatmaya çalıştım beğenirsin inşaallah,olmuştur umarım..allaha(c.c.)emanet ol..bu güzel gül serisi için çok teşekkür ederim..gerçekten okudukça içim açılıyor ve aklıma güllerin efendisi(s.a.v.)geliyor..allah(c.c.)razı olsun senden,devamını bekliyoruz inşaAllah..kalbimize muhabbeti ve sevgiyi nakşeden rabbime emanet ol..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
BU GÜLDE BENDEN

Shot at 2007-07-31

Aleykum selam abicim, beğenmene sevindim:)
Allah nasip ederse devamı gelir abim.. Sende Rabbime emanetsin.. Selametle kal inşaAllahB)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
gülü seninle sevdik sevgili
çünkü onda seni ve senin kokunu bulduk
sen seviyorsun diye biz de sevdik gülü
belki senin sevgin gibi değil bu bizimkisi
gülü rabbinin mükemmel bir san'atı olarak sevdin
ve bizlere de bu güzel sevgiyi hediye ettin
kitaplarımın arasında kuru bir gül yaprağı bekliyor efendim(s.a.v.)
senin sevgin kalbimde artınca belki o da yeşerir,
senin sevginle aslına döner ve etrafına güzellik saçar diye bir ümitle bekliyorum..
ve ne zaman bir gül lafzı duysam içim ürperiyor
sen geliyorsun aklıma ve de acizliğim..
güllerin efendisi diyoruz sana gerçekten de öyle efendim
güllerin efendisisin sen aynı gönlümüzün efendisi olduğun gibi..
onda seni ve ALLAHI(c.c.)görebilmek
ALLAHIM bu güzel ve güllerle dolu sevgiyi yüreklerden eksik etme..AMİN AMİN AMİN
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
s.aleyküm gül kardeşimB)B)şiir diyordun ya konuyla muvafık bişeyler yazmaya,gülü ve manasını(anladığım kadarıyla)anlatmaya çalıştım beğenirsin inşaallah,olmuştur umarım..allaha(c.c.)emanet ol..bu güzel gül serisi için çok teşekkür ederim..gerçekten okudukça içim açılıyor ve aklıma güllerin efendisi(s.a.v.)geliyor..allah(c.c.)razı olsun senden,devamını bekliyoruz inşaAllah..kalbimize muhabbeti ve sevgiyi nakşeden rabbime emanet ol..

Selamun aleykum kardeşim.. Muhteşem bir şiir olmuş ya, güzel yüreğine sağlık, her satırı çok güzeldi ama şu mısralar inanılmaz güzeldi..

Gerçekten muhteşem bir benzetme yapmışsın helal olsun, kalemini konuşturmuşsun diyecem de klavyeni konuşturmuşsun demek bu durumda daha doğru olacak sanırım:):)
Bende bu Gül kokan şiirlerin devamını bekliyorum inşaAllah şair kardeşim;)..B)B)B)B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

çookk güzellllll..

Bu güllerden annanemin köydeki bahçesinde de var, kat kat açılıyor.. Birkeresinde üzerinde yemyeşil bir çekirge olduğu halde koklamıştım:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt