Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nolur yardım edin... (1 Kullanıcı)

ahmetberk

Kayıtlı Kullanıcı
abilerim ablalarım ben siteye yeni üye oldum.10 yaşımdayım.namazlarımdan ve ibadetlerimin sonunda sevaplarımı ölmüşlerimizin ruhlarınada değmesini diliyorum.komşumuzun oğluna sordum ibadetin kabul olmaz diyo olur mu olmazmı bilmiorum ama bana yardım edin nolur ...sizleri çk ama çok seviyorum :(

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Ahmet Kardeşim

Sitemize Hoşgeldiniz Öncelikle....

Hiç Öyle Şey Olur mu Allah (cc) Kuran'da Buyurmuştur Her Kim Zerre Kadar İyilik İşlerse Bunun Karşılını Görecektir" diye.
Yaşıyın Küçük Olmasından Dolayı ve Daha Günahlarının Yazılmamasından Dolayı Yapmış Olduğun İbadetleri, Duaları Başka Kişilere Bağışlayabilirsin Bu Ölmüşlerimiz de Olabilir.

ALLAH Kabul Etsin Ahmet Kardeşim :)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim maşallah sana namazlara birşey diyemem ama mesela kuran zıkır gibi ibadetlerinin sevabını tabiki ölmüşlerinin ruhuna gönderebilirsin senin ibadetinde kabul olur olur.ama namaz konusuna gelince daha bilgili abilerin ablaların sana bilgi vereceklerdir.canım namazlarının sonunda bizleride unutmazsın inşallah.:)

ahmetberk

Kayıtlı Kullanıcı
.....................................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt