Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NOLUR DUA EDİN (1 Kullanıcı)

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLARIM,ABLALARIM,ABİLERİM,SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARI.ALLAH RIZASI İÇİN BANA DUA EDİN.ŞEYTAN BU ARALAR O KADAR UĞRAŞIYOR Kİ BENİMLE ÇOK ÜZÜLÜYORUM:( RABBİMİN RAZI OLACAĞI ŞEYLERİN DIŞINDA BİR ŞEY YAPMAK İSTEMİYORUM.SİZİN DUALARINIZLA ATLATIRIM İNŞALLAH BU SIKINTILI GÜNLERİMİ.ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.AEOLUN

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NOLUR DUA EDİN

sevgili kardeşim felak ve nas ayetil kürsüyü oku bolbol allah yar ve yardımcın olsun imanı güçlü insanların şeyhatıda bol oluemuş

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

bilgideposu1982 yazdı:
sevgili kardeşim felak ve nas ayetil kürsüyü oku bolbol allah yar ve yardımcın olsun imanı güçlü insanların şeyhatıda bol oluemuş
S.A ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN ÖYLE ÇOK VESVESE VERİYOR Kİ O LAİN,CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLAYASICA ŞEYTAN:mad:RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR.AEOLUN

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

asliyener yazdı:
Allah yar ve yardımcın olsunkardeşim
S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.CÜMLEMİZİN İNŞALLAH.SİZLERİN DUASIYLA,RABBİMİN DE İZNİYLE GEÇER İNŞALLAH BU GÜNLER.AEOLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt