Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NİŞANLI VE YENİ EVLİ GENÇLER (1 Kullanıcı)

EZKA99

Kayıtlı Kullanıcı
Genç nişanlar evlilik üzerine yaptıkları sohbetin sonunda.Birbirlerine dört konuda söz verdiler.
1)Birbirimize kesinlikle yalan söylemeyeceğiz.
2)Birbirimize olan güvenimizi zedelemeyeceğiz.
3)Birbirimize olan sevgimizin ötesinde saygımızı yitirmeyeceğiz.
4)Her yaptığımızı bir diğerimiz bilecek bu ikimizin arasında sır olarak kalacak.Bir başka insana kesinlikle anlatılmayacak.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NİŞANLI VE YENİ EVLİ GENÇLER

EZKA99 yazdı:
Genç nişanlar evlilik üzerine yaptıkları sohbetin sonunda.Birbirlerine dört konuda söz verdiler.
1)Birbirimize kesinlikle yalan söylemeyeceğiz.
2)Birbirimize olan güvenimizi zedelemeyeceğiz.
3)Birbirimize olan sevgimizin ötesinde saygımızı yitirmeyeceğiz.
4)Her yaptığımızı bir diğerimiz bilecek bu ikimizin arasında sır olarak kalacak.Bir başka insana kesinlikle anlatılmayacak.

S.A İNANMIYORUM KESİNLİKLE DOĞRU.VALLA BU SÖZLERİN HEPSİNE SÖZ VERDİK.VE ÇOK ŞÜKÜR RABBİM BOZAMASIN UYGULUYORUZDA.RABBİM BEN VE BENİM GİBİ OLAN BÜTÜN KARDEŞLERİMİ EBEDİ MUTLULUĞA ULAŞTIRIR İNŞALLAH.

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a allah razı olsun .rabbim gönlüne göre versin dualarını kabul etsin.ALLAHA EMANET OL

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KESİNLİKLE BU SÖZLERİN VERİLMESİ GEREKLİDİR.EŞLER BİRNİRLERİNİN ARASINDAKİ GÜVENİ SAĞLAMARI ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR.MUTLU BİR EVLİLİĞİN BENCE VAZGEÇİLMEZ ŞARTLARIDIR BUNLAR.BUNLAR SAĞLAM OLMAZSA EVLİLİK BİR YERDE BİTER.RABBİM HEPİMİZE GÜZEL EVLİLİKLER NASİP ETSİN.

EZKA99

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A KESİNLİKLE BU SÖZLERİN VERİLMESİ GEREKLİDİR.EŞLER BİRNİRLERİNİN ARASINDAKİ GÜVENİ SAĞLAMARI ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR.MUTLU BİR EVLİLİĞİN BENCE VAZGEÇİLMEZ ŞARTLARIDIR BUNLAR.BUNLAR SAĞLAM OLMAZSA EVLİLİK BİR YERDE BİTER.RABBİM HEPİMİZE GÜZEL EVLİLİKLER NASİP ETSİN.
s.a. Allah razı olsun .Allaha emanet olun

ahududu

Kayıtlı Kullanıcı

meftun kardeş tırabzon nerdesinden sakıncası yoksa söler misiniz merak işte memleketli görünce sormadan edemedim selametle

rind44

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
öncelikle böyle bir konu seçtiğiniz için teşekkürler.
çevremizde nice evlilikler temelleri sağlam olmadığı için yıkılıyor. evlilik binasını ayakta tutan en önemli unsur güvendir. sevgi olmayacak mı, elbette olacak ama; sevgi tek başına hiçbir şey için yeterli değil. tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt