Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nişan albümü fiyatları ne kadardır yardım lütfen (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var..sözlüm stüdyoda nişan fotosuna gerek yok diyor pahallı olur diyor zaten paramız kısıtlı..ama ben hep bunun hayalini kuruyodum..ben diyorumki 2 yada 3 tane çektiriz diyorum öle olmaz ayıp olur diyor okadar az çekmezler diyor fazlası içinde para yok diyor...tamam haklı aslında ama benim öğrenmek istediğim şu; nişanda 2 tane poz çektirip çıkartsak ne kadara maal olur..küçüklerin tanesi 10 milyonmuş ..bende diyorummki szlüme küçüklerden çektitip büyüttürürüz diyorum 25-30 anca tutar diyorum kabul etmiyor..halbuki hiç hesapta yoktu çektirmemek ..bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana bişeyler desin ya..biraz saçma gelebilir konum size ama soracak kimsem yok..dünyaya bir kere gelioruz ömür boyu hatıra 1-2 resim istiyorum çok görüyor ya:(.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim.. Öncelikle Allah mesut etsin, tamamına erdirsin diyorum sana..

Konuya gelince.. Böyle şeyler ömürde 1 olunca tabiki insan herşey tam olsun istiyor..

Fakat eğer ki maddi durumunuz bunu karşılayamayacak boyutta ise çok kafana takmamanı öneririm sana..

Bir fatoğraf stüdyoda çekilince değerlenmez, iki kişinin bağıyla ve mutluluğuyla değerlenir bence..

Eğer gerçekten bu seni üzecekse, en azından git bir fotoğrafçıyla konuş ve şansını dene.. Bunda rezil olacak birşey olamaz..

Selametle..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim.. Öncelikle Allah mesut etsin, tamamına erdirsin diyorum sana..

Konuya gelince.. Böyle şeyler ömürde 1 olunca tabiki insan herşey tam olsun istiyor..

Fakat eğer ki maddi durumunuz bunu karşılayamayacak boyutta ise çok kafana takmamanı öneririm sana..

Bir fatoğraf stüdyoda çekilince değerlenmez, iki kişinin bağıyla ve mutluluğuyla değerlenir bence..

Eğer gerçekten bu seni üzecekse, en azından git bir fotoğrafçıyla konuş ve şansını dene.. Bunda rezil olacak birşey olamaz..

Selametle..

çok teşekkürler desert allah razı olsun tabi ya önemli olan mutluluk da buna üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim birden hep düşündüğüm şeyin olmayacağını duymak eni üzdü galiba...fotoğrafçıyla ben değilde sözlüm konuşsa daha ii olmazmı ama o da asla konuşmaz yaa minnetsiz biraz:( benim konuşmamı da istemezki off ya inşallah istediğim gibi olur herşey ama fotocuya sordu normal fotoların tanesi 10 tl imiş... 2 tane çektirsek diyorum 20 tl tutar diyorum sence mantıksızmıyım..o da öyle olmaz diyo 2 tane çektirmek ayıp olur diyo

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkürler desert allah razı olsun tabi ya önemli olan mutluluk da buna üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim birden hep düşündüğüm şeyin olmayacağını duymak eni üzdü galiba...fotoğrafçıyla ben değilde sözlüm konuşsa daha ii olmazmı ama o da asla konuşmaz yaa minnetsiz biraz:( benim konuşmamı da istemezki off ya inşallah istediğim gibi olur herşey ama fotocuya sordu normal fotoların tanesi 10 tl imiş... 2 tane çektirsek diyorum 20 tl tutar diyorum sence mantıksızmıyım..o da öyle olmaz diyo 2 tane çektirmek ayıp olur diyo

Yani ayıp olacağını zannetmem ama 2 tane çektirmek mümkünmüdür bilemiyorum..

Fakat dünyanın sonu değil sen de biliyorsun.. Seni rahatlatır mı bilemiyorum ama benim de stüdyoda çekilmiş bir nişan fotoğrafım yok, ben öyle bir talepte bulunmadım ve poz vermeyi sevmem zaten.. İnan hiçbir eksikliğini hissetmiyorum.. :)

Sağolsun fotoğrafçılar da insanları şekilden şekile sokuyor poz verdiricem diye:)

Nişanlıyken çok da gerekli değil üzülme canım.. Nişanlın da son sözü söyledi ise bu konuda, kendini yıpratma derim ben..

Allah yardımcın olsun..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Yani ayıp olacağını zannetmem ama 2 tane çektirmek mümkünmüdür bilemiyorum..

Fakat dünyanın sonu değil sen de biliyorsun.. Seni rahatlatır mı bilemiyorum ama benim de stüdyoda çekilmiş bir nişan fotoğrafım yok, ben öyle bir talepte bulunmadım ve poz vermeyi sevmem zaten.. İnan hiçbir eksikliğini hissetmiyorum.. :)

Sağolsun fotoğrafçılar da insanları şekilden şekile sokuyor poz verdiricem diye:)

Nişanlıyken çok da gerekli değil üzülme canım.. Nişanlın da son sözü söyledi ise bu konuda, kendini yıpratma derim ben..

Allah yardımcın olsun..

mümkün değildir diyor o da ...peki desertcim evde mi oldu nişanın evden fotoların varmı..öyle diyor sözlüm foto makinesi var zaten evde çekeriz diyor...ama ben stüdyo pozlarına bayılıyorum ama vazgeçicem sanırım..onu da bunaltmak istemiyorum para çok ksııtlı çünkü sölesem gülersin belkide o parayla nişanlıktı kuafördü alyans tı napıcaz bilmiyorum..allah yardım eder inşallah bize yaa..bide illede foto diye tuttrumayayım dimi

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Tabii zor bir durum ama Allah ev yapana yardım eder hiç üzülme.. Nişanım evde olmadı ama fotoğraf çeken birsürü insan vardı zaten.. Stüdyonun çok bir espirisi yok bana göre.. Gerçekten, üzülmene değecek birşey değil.. Düğünde ya da nikahta gönül rahatlığıyla çektirirsin.. Bu dönemler erkeklerin en az kapris kaldırdığı dönemlerdir. Bu konuda ısrar etmen eminim onu da üzer.. Zaten eminim içinden üzülüyordur senin isteğini gerçekleştiremediği için.. Ben böyle düşünüyorum, bilemiyorum başka üyelerin fikirleri nasıldır!..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Tabii zor bir durum ama Allah ev yapana yardım eder hiç üzülme.. Nişanım evde olmadı ama fotoğraf çeken birsürü insan vardı zaten.. Stüdyonun çok bir espirisi yok bana göre.. Gerçekten, üzülmene değecek birşey değil.. Düğünde ya da nikahta gönül rahatlığıyla çektirirsin.. Bu dönemler erkeklerin en az kapris kaldırdığı dönemlerdir. Bu konuda ısrar etmen eminim onu da üzer.. Zaten eminim içinden üzülüyordur senin isteğini gerçekleştiremediği için.. Ben böyle düşünüyorum, bilemiyorum başka üyelerin fikirleri nasıldır!..

haklısın bence canım senle konuştuktan sonra az önce dedmki aman yaa hayırlı bir yuva kuralım hayırlı bir nişan süreci yaşayalımda gerisi boş dedim galiba vazgeçtim...senin salonda olmuş negüzel bende çalgılı nişan istiyodum ama o da olmadı ...benim tek derdim ikimize ait özel resimlerin olmasydı..evde şimdi çekecekler birsürü de özel olacakmı onu bilmiyorum işte..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın bence canım senle konuştuktan sonra az önce dedmki aman yaa hayırlı bir yuva kuralım hayırlı bir nişan süreci yaşayalımda gerisi boş dedim galiba vazgeçtim...senin salonda olmuş negüzel bende çalgılı nişan istiyodum ama o da olmadı ...benim tek derdim ikimize ait özel resimlerin olmasydı..evde şimdi çekecekler birsürü de özel olacakmı onu bilmiyorum işte..

Benim nişanım da Kur'an lı oldu aslında.. Hatta öğrencilerim semazen gösterisi yapmıştı, çok tatlılardı:)

Herşeyin hayırlısı Allah'tan..

Allah (c.c.) huzur, mutluluk, selamet versin..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
desert bak ne buldum canım yaa nette yazmış birisi demekki oluyormuş 2 resim of ben yine heyheylendim :):)

Kızlar biz de nişanda 2 poz çektirdik,6şar tane çıkarttık ikisinden,albüm filan da istemedik 50-60TL civarında tutmuştu 3 ay kadar önce güzel de çıktı çok beğendik.Kafamı kurcalayan ise ben CD istediğimde veremeyiz dediler çok sinir olmuştum:çok üzgünüm:Birkaç arkadaşıma sordum onlar da farklı yerlerde çekinmişler ve CD alamamışlar.CD almak için önceden anlaşmak mı lazım ya da ayrı ücret mi isteniyor?nişan fotoları neyse de düğündekilerin olmasını isterim ben.Biz çok pahalı şeyler yaptırmadık diye mi vermediler acababenneyaptımki

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Benim nişanım da Kur'an lı oldu aslında.. Hatta öğrencilerim semazen gösterisi yapmıştı, çok tatlılardı:)

Herşeyin hayırlısı Allah'tan..

Allah (c.c.) huzur, mutluluk, selamet versin..

kuranlı da çok güzel aslında
kuranlı olmassa da nişanı bir hocanın dua okuyupta o şekilde takmasını çok isterim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt